Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bırak, Jimmy ne yapmış....

Omar bitmiştir H.o.

Galatasaraylı Jimmy Durmaz'ın, Faslı sağ bekin Instagram paylaşımına yaptığı yorum da bu iddiaları güçlendirdi. Deneyimli isim, Norveçli futbolcunun şampiyonluk paylaşımına, "Tebrikler kardeşim, çok yakında görüşürüz" şeklinde yorum yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 86071

jimmy olympiakos'a gidiyordur belki de

Bizim alt yapıdaki elemanları fazla gözünüzde büyütüyorsunuz bana göre. Altın jenerasyon denip duruyor mesela ama çoğunun fiziği bile çöp gibi. CL maçında hayatında ligde 1 dk oynamamış Ozan'ı koyan da aynı hocaydı. İlk 11 seviyesinde olan biri olsa zaten hoca oynatırdı. Kiralık döneceklerden bir şeyler çıkabilir belki. Yoksa 1 oyuncu sırf genç diye oynatılmaz.
Tekrar söylüyorum, alt yapıdaki çoğu oyuncuyu dikkatli incelersen bu ligde ayakta bile kalamayacaklarını görürsün.
olay bizim alt yapımız olayı değil reyiz.

bizim sorunumuz aldığımız kararlar. Burada ali yavuz giderken yapmayın etmeyin denildi çocuğu kiraya verdik onadı geliştirdi kendini güzel oldu mu oldu olmasına da çocuk ateş atıyordu. Misal 5 sene önce hocanın aldırmaya calistigi ogulcandan eksiği nedir?
Misal kayseri bugün emreyi serbest bıraksın takımlar olarak birbirimizi yeriz bu çocuk 15 taşında sulerligdr top oynarken eli ayağına dolaniyordu hepi topu 1 senede herkesin isteyeceği oyuncu oldu. Bence hala vasat altı oyuncu ama ilgi döndü ona.

Altyapidan, altyapıya yapilan 30 tane transferden bir tane Jimmy kalitesinde oyuncu cikaramiyorsak boşuna yer işgal etmeye gerek yok doğaya saygı duyup en azından tesis cümlesinin yipranmasini engelleyelim

Bu Omar Norveçliymiş. Sağ bek rotasyonu Norveçlilerden oluşacak eğer Linnes kalırsa

Onu bırak, Jimmy ne yapmış....

Omar bitmiştir H.o.

Galatasaraylı Jimmy Durmaz'ın, Faslı sağ bekin Instagram paylaşımına yaptığı yorum da bu iddiaları güçlendirdi. Deneyimli isim, Norveçli futbolcunun şampiyonluk paylaşımına, "Tebrikler kardeşim, çok yakında görüşürüz" şeklinde yorum yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 86071
Yaktı ateşi Jimmy the Sakal

SON DAKIKA VER Kırmızıyii @Musap Aydinli

Ghayas Zahid, yaptığı açıklamada transferine ilişkin net konuştu ve açık kapı bıraktı. İşte o sözler...

Ekli dosyayı görüntüle 86070

Sezon sonunda ayrılması beklenilen Younes Belhanda yerine yeni bir orta saha arayışında olan Galatasaray'ın, gündemine Ghayas Zahid'i aldığı yazılmıştı.

Apoel Nikosia'da forma giyen Norveçli 10 numara Ghayas Zahid, Galatasaray'a transfer olacağına yönelik iddialara ülkesinde yayım yapan bir gazeteye verdiği röportajda yanıt verdi.

"Şu anda olduğu düzeyde olmasa da, Panathinaikos'ta oynamak güzeldi. Tarihsel olarak Olimpiakos ile birlikte Yunanistan'daki en büyük kulüp olarak görülüyor. Onların bir parçası olmak harikaydı. Umarım iyi yerlere gelirler"

"TRANSFER OLMAK İSTİYORUM"

Artık yeni bir adım atmak ve daha iyi bir kulüpte oynamak istiyorum. Hem kariyerim açısından hem de finansal olarak daha iyi bir yerde olmak istiyorum. Ben böyle düşünüyorum. Bu, yaz transfer sezonunda mı? 6 ay sonra mi olacak? göreceğiz. Bildiğim tek şey bir değişimin olacağı. Bence olacak.
Şef bu senede kırmızın bol olsun :asd:

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse ş.liginden gelecek banko 30 milyon euronun olmaması bizi en azından götü diyarbakır karpuzu olmuş adamlar yerine genç ve başarıya aç transferlere zorla yönlendirecektir. Bu konuda en azından içim rahat. En kötü para yoktu oyuncu alamadık diye kendimizi avuturuz :D

Ben zorla da olsa cagne psikopatının takımda kalacağını düşünüyorum. Belhanda 5 kuruş kazandırmadan gitsin sorun değil varlığı ile yokluğu arasında yokluğu kar olarak daha ağır basıyor hem free heriflerin peşine koşsan farkı kapatmış kadar bile olursun ama feghouli denen herif para kazandırmadan gidecekse ben bunu kaldıramam en kötü 1 sene daha oynatıp köpek gibi antrenman yaptırır baktık olmuyor en kötü devre arası postalardım. Potaya girdiğimizde iyi kötü fark yaratıyor herif forvet arkası bile değerlendirilebilir.

Bu sene istesekte istemesekte gençleşeceğiz bence.

Neyse ş.liginden gelecek banko 30 milyon euronun olmaması bizi en azından götü diyarbakır karpuzu olmuş adamlar yerine genç ve başarıya aç transferlere zorla yönlendirecektir. Bu konuda en azından içim rahat. En kötü para yoktu oyuncu alamadık diye kendimizi avuturuz :D

Ben zorla da olsa cagne psikopatının takımda kalacağını düşünüyorum. Belhanda 5 kuruş kazandırmadan gitsin sorun değil varlığı ile yokluğu arasında yokluğu kar olarak daha ağır basıyor hem free heriflerin peşine koşsan farkı kapatmış kadar bile olursun ama feghouli denen herif para kazandırmadan gidecekse ben bunu kaldıramam en kötü 1 sene daha oynatıp köpek gibi antrenman yaptırır baktık olmuyor en kötü devre arası postalardım. Potaya girdiğimizde iyi kötü fark yaratıyor herif forvet arkası bile değerlendirilebilir.

DViVQPoWsAIEHoh.jpg

Ghayas Zahid ismi bizimle anılıyordu doğru olabilir maliyeti az olacaktır tahminen Bakesetas'ın burada yaptıklarını görünce gelsin bence.

galatasaray'ın transferde karavana atma becerisini hafifa alma.

buluruz uygun bir ihtiyar sakat. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt