Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müslüman Oyuncular daha kolay ikna oluyor TRye gelmeye...

Ayrıca Iman Gücü ile Avrupa Kulüplerin bir tık önündesin. Tabiki sportif gücün de var olacak.
Ümmetten olduğu için yerli statüsünde oynatabilirmiyiz acaba?
Bu konuda yönetimden ve kel Nihattan bir çalışma bekliyorum.

Rambo gibi futbolcu istiyoruz
images (37).webp

Goruldugu kadariynen;

Portekiz
Argentina
Yunanistan

Burdan gelen herifler daha uygun olmakta hem fizik hem sertlik hemde tekniki olarak

Burdan alinacak topcilere oncelik tahsis etmek sart.

Yunusu düsük bonservisle ve iyi bir dahaki satisdan payla satsinlar.

şöyle bir geçmişe baktım da 2010'lu yıllarda aldığımız 5 şampiyonluk 90'larla birlikte tarihimizin en başarılı dönemini oluşturuyor.

14 senelik aradan beri sadece bir kez 4 sene arka arkaya şampiyon olamadık. o da fener'in gol rekoru kırdığı ve beşiktaş'ın metin-ali-feyyaz dönemine denk geldi.

87 şampiyonluğundan beri genel olarak işler iyi gitmiş bizim için. tek sorunumuz kötü gidince dibe vuruyor olmamız. aslında muazzam bir istatistik yapmışız şampiyonluk sayısında.

Darriyi isteyen biz değil tinerciler istiyor
Ama paramız yok elektrik parasını bile odeyemedik sen bonservisini al gel demişler
Süleyman hurma buna kizmis

tudor hangi takıma gelirse o takımı tutarım

en büyük hatay başka büyük yok

şöyle bir geçmişe baktım da 2010'lu yıllarda aldığımız 5 şampiyonluk 90'larla birlikte tarihimizin en başarılı dönemini oluşturuyor.

14 senelik aradan beri sadece bir kez 4 sene arka arkaya şampiyon olamadık. o da fener'in gol rekoru kırdığı ve beşiktaş'ın metin-ali-feyyaz dönemine denk geldi.

87 şampiyonluğundan beri genel olarak işler iyi gitmiş bizim için. tek sorunumuz kötü gidince dibe vuruyor olmamız. aslında muazzam bir istatistik yapmışız şampiyonluk sayısında.
Aynen son 9 sene ligi domine ettik diyebiliriz. Bu sezonun yaninda bir 15-16 ve 16-17 sezonlarinda basarisizdik (13-14‘ü sampiyon olamasakta basarili sayiyorum)
5 sampiyonlugun 4‘ü fatih hocanin.

Engin___Melo_Xelcuk___EmreÇ.
_________Elmander
_______________MS

Makine gibi isliyordu sistem. Ne keyif vermişti bu kadro. Her maçı, her derbi'yi dört gözle beklerdik. 442 / 452 gidiyorduk :D

Goruldugu kadariynen;

Portekiz
Argentina
Yunanistan

Burdan gelen herifler daha uygun olmakta hem fizik hem sertlik hemde tekniki olarak

Burdan alinacak topcilere oncelik tahsis etmek sart.

500 bin bonservis 2 milyon imza parasıylan aşağıdaki kadroyu diyorsun yani?

--------sinan
omar elhamdurillah
----luyi--sarr---saracchi
-------x----lusamba
----------Angel Gomes--------
EmreK----------------------Lucas Rodriguez
---------------çatne
Diyorsun yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt