Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goksel denen futbolla hicbir ilgisi alakasi olmayan sumuklu herif gelip yanciligiyla ortamini kurup turk futbolunun en kariyerli oyuncularindan birini siyasete cekip bitirmek istiyor ve basariyor. Komedi dizisi fragmani gibi ulke.Suat o konusmayi bide reisin yaninda yapti demeye getirdi bide. Suat aradiktan sonra reisin yanina gittim baktim onun yanindan cikiyor vs.
Bunun disinda baya aglamakli konusuyordu evden cocuklarida yolladim diyince bi an intihar mi edecek dedim. Davutoglunu baya seviyormus belli yani ona uzulmus baya
Birde baska takimim yönetmeni bizi niye savunsun? O nasil bir mantik? Baska ülkelerde bile yapmiyorlardir bunu. O adamin mi görevi bizi savunmak? Apo ve Yusuf Günay niye son haftalar agizlarini acamadi?
Değiştirecekler. TFF kendi kafasına göre karar aldı. Ama baktılar destek az mecburi eski sistem devam edecek.herkes karşı da bu ihale sapığı limak nihat nasıl sınır getiriyor
Kaliteli yabancı piyasada çok fazla kiralık bonservissiz bir şekilde bulursun, anlatmak istediğim kaliteli Türk sayısının kısıtlı olması. Kim varki piyasada Mert Fener'e gitti zaten geriye Emre Kılınç, İrfan Kahveci, Kaan Ayhan falan kaldı. Emin ol bunlarıda Fener fazla para verip alacak.Yabancılar çok mu iyi takımda ?
Yani evet ikisi de sağ stoper ama yapacak bir şey gelmiyor elden. İki sağ stoperle kuracağız tandemi.Ikiside sag stoper mi oluyor.Olmaz mi yani
Eksik yazmışsın. İktidar hariç herkes karşı. Ama biliyorsun ki iktidar > Türk futbolu.herkes karşı da bu ihale sapığı limak nihat nasıl sınır getiriyor
Aytaç şu anda elimizdeki tüm orta sahalardan daha iyi. Kimse maval okumasın boşuna.
Skorer ve kemik gibi futbolcu. Son 3 senede oynadığı maç sayısı ve skor olarak katkısı ortada.
Gelirse rotasyonda en az Adem kadar faydalı olur.
İsimler değil performanslar maç kazandırıyor. Taraftara kalsa Adem de çöptü.
Aytaç Seri Akbaba üçlü ortasahası olursa seneye dağılırız demekki Seri seneye olmayacak
Eksik yazmışsın. İktidar hariç herkes karşı. Ama biliyorsun ki iktidar > Türk futbolu.
Serinin tekrar kiralanacağını düşünüyordum ama Aytaç gelecekse Emre Akbabada varken kiralamazlar diye düşündümAytac Kara Seri ne alaka
YoktuSosis yokmu