Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu bu aytaç geçen sezon bedelsiz değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum?

bedavayken almadık, şimdi k.paşa'ya bonservis ödeyip mi alacağız?

Sporcope

@sporcope

·
13d

Çarpışma sembolü

FLAŞ!

🗣

Taner Karaman: "Yeni sezon 20 veya 22 takımla oynanabilir. Böyle bir formül üzerinde duruluyor. Kulislerde küme düşmenin kaldırılması konuşuluyor." (

Televizyon

A Spor)

Ben Rize daha ligte kalacağı belli değilken Tomas ile anlaşınca Ve Yeni Malatya Lukoki'yi aşımca böyle bir şeyin gündem olacağını anlamıştım. Küme düşme kalkmamalı. Büyük takımları ikna etmeye çalışıyorlar bence bunun için.

Sporcope
@sporcope

·
13d

Çarpışma sembolü

FLAŞ!

🗣

Taner Karaman: "Yeni sezon 20 veya 22 takımla oynanabilir. Böyle bir formül üzerinde duruluyor. Kulislerde küme düşmenin kaldırılması konuşuluyor." (

Televizyon

A Spor)

Ben Rize daha ligte kalacağı belli değilken Tomas ile anlaşınca Ve Yeni Malatya Lukoki'yi aşımca böyle bir şeyin gündem olacağını anlamıştım. Küme düşme kalkmamalı. Büyük takımları ikna etmeye çalışıyorlar bence bunun için.
ya 18 yada 21dir 20-22 ne alaka

Sporcope
@sporcope

·
13d

Çarpışma sembolü

FLAŞ!

🗣

Televizyon

A Spor)

Sporcope
@sporcope

·
13d

Çarpışma sembolü

FLAŞ!

🗣

Televizyon

A Spor)

20 yabancı serbest olursa onay versinler

Ekli dosyayı görüntüle 86094

UEFA Avrupa Ligi K Grubu:
Galatasaray
Celtic
Real Sociedad
Brondby

Perşembe akşamlarını heyecanla bekleyeceğim. Galatasaray'ın yeri Avrupa'dır. Gidelim biraz puan toplayalım.
AL'ye bile 3.torbadan katılırız gruplara

kolay grup çıkmasını beklemeyin. bjk 1. torbadan girdi kolay rakipler çıktı ama takımı dağıtmışlardı çıkamadılar en kek gruptu aslında... son 5 sezonda dursun ile fatih terim sayesinde puanlarımız dibe vurdu. AL'ye gitmemek bence en iyisi

küme düşme neden kaldırılıyormus yahu durduk yere şampiyonda çıkmasın o halde bu sene
saçma sapan işler. bakmadımda hangi takımın götü zora düştüde kurtarmaya çalısıyolar kümeden?
yine bir cesit ibnelikler dönüyor bence

20 takimi kabul etmenin tek yolu YABANCI SINIRINI KOMPLE KALDIRTIP YERLI SINIRLAMASI GETIRTMEKTIR.

AL'ye bile 3.torbadan katılırız gruplara

kolay grup çıkmasını beklemeyin. bjk 1. torbadan girdi kolay rakipler çıktı ama takımı dağıtmışlardı çıkamadılar en kek gruptu aslında... son 5 sezonda dursun ile fatih terim sayesinde puanlarımız dibe vurdu. AL'ye gitmemek bence en iyisi
eskisi gibi bate-plzen falan gelmiyor sana öyle ceyrekleri yari finalleri unut

uefayi begenmeyenler grupta 3 mac bile alamayacagimizi bilemiyor herhalde

Sporcope
@sporcope

·
13d

Çarpışma sembolü

FLAŞ!

🗣

Televizyon

A Spor)

Tomas Ocak'ta gelmedi mi?
Yok ben Skoda mi ne onla karistirdim

küme düsmeyi sorgulamanin hic bir anlami yok zira süper lig'e cikan takimlarin emekleri ne olacak? ikincisi bu malatya baskani ve kayseri eski baskani erol bedir bu ali koc'la iyi hasir nesir olmustu. bedelini küme düserek ödediler. operasyoncu baskanlardan hasan kartal yatsin kalksin ankaragücü'ne dua etsin.

AL icin iyi takim kurulursa her gruptan cikilir ama Belhanda filan oynarsa cikamayiz. Tr liginde 1 2 oyuncu idare edilir ama Avrupa'da cok zor.

Onu bunu bi birakin.

Trabzonspor Altinordu U19‘da oynayan ve bu sene 2. Lig Kirmizida kiralik olarak oynayan Muhammet Taha Tepeyi Transfer etdi.
Biz ne yapip ne edip Arda Akbulutu Transfer etmeliyiz!
Gercekten cok iyi bir Transfer olur, Musleradam 1-2 Sene cok iyi isler ögrenir, gerekirse 1 sene Kiralik verip bekleriz.

Antrenör olarak : Kenan Kocak Istiyor Trabzonspor bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt