Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan'ın Fenere gideceğini sanmıyorum, Başakşehirle başarılı olduğu sürece devam edip Terimin gidişini yoklayacaktır; olmazsa Avrupa denemesi yapar ki ben o potansiyeli görüyorum kendisinde Akhisar döneminden beri.

Burada kritik nokta şu, olur da başkan değişir ve Faruk Süren destekli biri gelirse Okan'ı istemezler.

Onun dışında Başakşehir'den ayrılmak istemesinde pek mana göremiyorum.
bu sezon zaten başaktan ayrılmaz ama avcı gibi de uzun süre başakta kalacağını düşünmüyorum.zaten şampiyon da yaptı büyük takımın başına geçmek veya avrupaya gitmek ister gibi duruyor. ama dediğim gibi nekadar galatasaraya bağlılığı var o konuda kesin kanıya varamıyorum açıkçası.

bu sezon zaten başaktan ayrılmaz ama avcı gibi de uzun süre başakta kalacağını düşünmüyorum.zaten şampiyon da yaptı büyük takımın başına geçmek veya avrupaya gitmek ister gibi duruyor. ama dediğim gibi nekadar galatasaraya bağlılığı var o konuda kesin kanıya varamıyorum açıkçası.

terimden sonra bize gelecektir.

İşne saygısı olan herif yıllık 7 milyon maaş ile çine koşa koşa gitti :D Kardeş dünya orada dünyanın herhangi bir yerine gidip ihtar çekebilirsin ne yapalım yani burak çorba içip iyileştiyse. Muslerada ayağını kırdı ama belki de lig başlangıcında sahada olacak aynı kafaya erişirsek yabancıya tapmamızı gerektirecek bir hareket oluyor. Hayır kankan selçuk ve ardanın da durumunu biliyoruz.
Ta çocuktuk 23 yıldır aralıksız futbol izlerim türk futbolcusu kadar vasıfsızını görmedim.
Milli takımdan silktiri niye yediğini unuttuk sanıyor heralde

Burak defolsun gitsin o son aciklamalarindan sonra. Falcaonun en sakat hali Buragi paramparca eder. Bacagini koparsak, diger bacaginin caprazini yirtsak yine 10 basar
Kasap mısınız?

Burak'ın yabancı konusundaki söylemine katılmıyorum ama ilk 11 de oynayan oyuncu ile tribünde yaylanarak oturan oyuncuyu karşılaştırmak saçma.

bence fener önümüzdeki sezon da şampiyon olamazsa okan bi sonraki sezon fenerin başına geçer.okan "galatasaraydan başka büyük takım yönetmem"izlenimi vermiyor bana. zaten şuanda bile fener okanı yokluyormuş, fenerde başarısız olsa bile en azından galatasarayın yeni bi efsane çıkarmasını engelleriz diye düşünüyorlardır. koç ve belözoğlunun hayatı galatasaraya çelme takma,paçalarından çekme üzerine kurulu zaten.
Seneye kulübü kapatıp başakşehirde buluşurlar.

Başakşehir'de başarılı olduğu sürece gitmesinde bir mana yokki, maddi imkan konusunda tüm kulüplerden iyi durumdalar, bu yıl inanılmaz bir gelirleri olacak ŞL + İrfan satışı. Şahane bir kadro kurabilirler ve gelecek sezon yine seyirci olmayacağı için muhtemelen ilk 2de olmaları da garanti olacak.

Başak iyi Fener kötü sezon geçirince Fenere gitmek istemesinde de bir anlam yok. Erol'u alacak onlar zaten ki Erol'a da sabredeceklerini düşünüyorum eğer Emrenin yönlendirmelerine devam ederlerse ki Fenerin asıl hedefi takımın başına Emre'yi getirmek emin ol.

Burak'ı bizdeyken dahi eleştiren biri olarak net söyleyebilirimki Metin Oktay, Tanju, Hakan'dan sonra en iyi yerli santrafor kendisidir.

Son 10 yılın da en iyi golcüsüdür, 35 yaşında bazıları gibi yatmıyor zımba gibi hala.

Ha mevzu karaktersizlikse 20 yaşında da karaktersizdi, bizdeyken de karaktersizdi şimdi de karaktersiz.

Fenerbahçe'nin doğru yolu bulması için öncelikle bize karşı duydukları aşağılık kompleksinden kurtulmaları gerekir. Bu Aziz Yıldırım döneminden beri devam etti ve düşüşleri de bu durumdan dolayı oldu. Her istediğimiz oyuncuya atlamaları, her fırsatta bize zarar verecek durumu hiç düşünmeden desteklemeleri(yabancı sınırı). Bu durumdan kurtulmadıkları sürece bundan iyisini görmeleri imkansız.

Adamların yıllardır gurur duydukları tek şey Kadıköy'de yenilmemekti. Büyük düşünmeye çalışıp küçük eylemlerden mutlu olmaya çalışırsan sonu hep hüsran olur.

Falcaodan 2. Forvet olmaz mı yani tam 10 numara tarzı orta sahaya 2 tane sağlam adam alıp onu 10 numaraya çeksek bu adam gitmez gibi duruyor tek başına tüm forvetin yükünü çekemiyor artık ama zaman zaman attığı çok klas paslar var Falcao monaco da bile ikili forvette çok etkili olmuş biri

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir'de başarılı olduğu sürece gitmesinde bir mana yokki, maddi imkan konusunda tüm kulüplerden iyi durumdalar, bu yıl inanılmaz bir gelirleri olacak ŞL + İrfan satışı. Şahane bir kadro kurabilirler ve gelecek sezon yine seyirci olmayacağı için muhtemelen ilk 2de olmaları da garanti olacak.

Başak iyi Fener kötü sezon geçirince Fenere gitmek istemesinde de bir anlam yok. Erol'u alacak onlar zaten ki Erol'a da sabredeceklerini düşünüyorum eğer Emrenin yönlendirmelerine devam ederlerse ki Fenerin asıl hedefi takımın başına Emre'yi getirmek emin ol.
başak başarılıyken ayrılmaz zaten de. ilk başarısız sezonda eyvallah deyip bırakır okan. o noktada biz ve fenerin okana ihtiyacı olup olmaması,emrenin durumu falan bi çok etken etkiler okanın kararını. eğer biz başarılı bi konumdaysak terimin koltuğu sağlamsa ve fener okanın peşine düşerse o noktada okanın tavrı nasıl olur onu merak ediyorum. bize gelmek için zamanını bekler mi yoksa fenere gider mi.

başak başarılıyken ayrılmaz zaten de. ilk başarısız sezonda eyvallah deyip bırakır okan. o noktada biz ve fenerin okana ihtiyacı olup olmaması,emrenin durumu falan bi çok etken etkiler okanın kararını. eğer biz başarılı bi konumdaysak terimin koltuğu sağlamsa ve fener okanın peşine düşerse o noktada okanın tavrı nasıl olur onu merak ediyorum. bize gelmek için zamınını bekler mi yoksa fenere gider mi.
Başarısız olursa büyükler almaz bence, belki Trabzon alır plase Bjk.

Fener o riske girmez zaten çok kritik noktadalar seneye de ilk 2de olmazlarsa ortalık yangın yerine döner.

seneye bide fenerin seçim yılıymış heralde
ben erolu aldılar desemde emrenin ısrarına bakar okanın fbye gitmesi

Başarısız olursa büyükler almaz bence, belki Trabzon alır plase Bjk.

Fener o riske girmez zaten çok kritik noktadalar seneye de ilk 2de olmazlarsa ortalık yangın yerine döner.
sırf okanın galatasaray kariyerini engellemek için bile alır o karaktersiz camia. okanın duruşu ve düşünceleri önemli, gerçek bi galatasaraylıysa dik duracaktır ama ilk fırsatta bjk ve fenere kapağı atarsa kestane olur.

sırf okanın galatasaray kariyerini engellemek için bile alır o karaktersiz camia. okanın duruşu ve düşünceleri önemli, gerçek bi galatasaraylıysa dik duracaktır ama ilk fırsatta bjk ve fenere kapağı atarsa kestane olur.
Okan'ın dik bir duruş göstereceğini çok sanmıyorum zaten o yüzden biz olmazsak Avrupa denemesi yapar ve sonrasında verir kararını yani daha ileri yaşlarda gidebilir.

En azından kısa/orta vadede çok gideceğini sanmam.

William D'Avila cebimi doldurun diyor herhalde o yuzden bu kadar uzadi

Okan, gitmeyi istedigim bir yer var demis. Herhalde fb veya bjk degildir. Turkiye'de biziz ama belki Inter'i demek istemistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt