Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.932
- 4.349
- 1.198
Ben fikrimi yazdım ki zaten her habere inanacak olsakİyide haberde Onyekuru yerine deniyor.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben fikrimi yazdım ki zaten her habere inanacak olsakİyide haberde Onyekuru yerine deniyor.

Sikca sakatlaniyor kendisi deBurak'ı bizdeyken dahi eleştiren biri olarak net söyleyebilirimki Metin Oktay, Tanju, Hakan'dan sonra en iyi yerli santrafor kendisidir.
Son 10 yılın da en iyi golcüsüdür, 35 yaşında bazıları gibi yatmıyor zımba gibi hala.
Ha mevzu karaktersizlikse 20 yaşında da karaktersizdi, bizdeyken de karaktersizdi şimdi de karaktersiz.
Bence öyle bir düşünceleri yok emre hocalık deneyimi yaşamadan takımın başına geçerse yıllarca gotunu yaladigi taraftar sover bunaBaşakşehir'de başarılı olduğu sürece gitmesinde bir mana yokki, maddi imkan konusunda tüm kulüplerden iyi durumdalar, bu yıl inanılmaz bir gelirleri olacak ŞL + İrfan satışı. Şahane bir kadro kurabilirler ve gelecek sezon yine seyirci olmayacağı için muhtemelen ilk 2de olmaları da garanti olacak.
Başak iyi Fener kötü sezon geçirince Fenere gitmek istemesinde de bir anlam yok. Erol'u alacak onlar zaten ki Erol'a da sabredeceklerini düşünüyorum eğer Emrenin yönlendirmelerine devam ederlerse ki Fenerin asıl hedefi takımın başına Emre'yi getirmek emin ol.
25 maçın altına düşmüyor ama ona rağmen.Sikca sakatlaniyor kendisi de
Düşüncelerimizde paralel yönler çok ancak Erolun son çare olduğuna katılmıyorum, zira bu ortamda son çare olan adamı getirmez Ali.Bence öyle bir düşünceleri yok emre hocalık deneyimi yaşamadan takımın başına geçerse yıllarca gotunu yaladigi taraftar sover buna
Erola bence sabretmeyecekler çünkü ayı ve emre sürekli karışacak
Ayrıca Erol zaten yalı çocuğunun istediği en son aday bile değildi yabancıları getiremeyince bu geldi yani basarisizlikta önce yalı çocuğu sonra erol.ve emre tezegi avuclar
Erol gibi sessiz adamı getirmek Büyük kumar emre rahat bırakmaz onu
Okan ise her konuşmasında Fatih hoca ve Galatasaray cümlelerini başarılarını söylüyor ama bizde önce fatih hocanın gitmesi lszim
Fenerden ziyade yurtdışına gidebilir İtalya'da filan isteyen takım olur çünkü iyi İtalyanca ve ingilizce konusuyor
Biz de adele sorunları yaşamıştı ondan sonta o sakatlık bir kaç kez daha nüksetmişti diye hatırlıyorum.Burak'ı bizdeyken dahi eleştiren biri olarak net söyleyebilirimki Metin Oktay, Tanju, Hakan'dan sonra en iyi yerli santrafor kendisidir.
Son 10 yılın da en iyi golcüsüdür, 35 yaşında bazıları gibi yatmıyor zımba gibi hala.
Ha mevzu karaktersizlikse 20 yaşında da karaktersizdi, bizdeyken de karaktersizdi şimdi de karaktersiz.
Bence kesinlikle son çare çünkü maliyeti yokDüşüncelerimizde paralel yönler çok ancak Erolun son çare olduğuna katılmıyorum, zira bu ortamda son çare olan adamı getirmez Ali.
Okan konusunda yazdıklarımız benzer zaten.
Sakatlık yaşadı zaten lafım yok ama bizdeki son sezonunda bile elinden geleni yaptı. Hırsına ve çabasına hep saygı duymuşumdur. Mesela Mancini sağ kanat oynattı, yine elinde geleni yaptı.Biz de adele sorunları yaşamıştı ondan sonta o sakatlık bir kaç kez daha nüksetmişti diye hatırlıyorum.
Hatta Rize deplasmanı mı neydi tam hatırlamıyorum daha tam olarak hazır olmamasına rağmen Burak'ın aşırı oynama ısrarı üzerine oyuna almışlardı. Sonra yine direk adele den gitmişti bir kaç dakika içinde.
sent via GSC
İşte Ali Koç'un bu konuda Emre'yi dinleyeceğini sanmam ki yabancı kısa vadede daha riskli açıkçası.Bence kesinlikle son çare çünkü maliyeti yok
Ali yerli hoca hicbirzaman istemedi Ersun dahil ki ersundan sonra pellegrini hirvate vs direkt yabancıya yöneldi ama işte getiremedi emre bastırdı büyük ihtimal alalım erolu masrafida az diye çünkü Erol ismi aniden çıktı ortaya
İmkanları olsa kariyerli bir yabancı getirirdi Ali en başından beri bunu istiyor Erol'un ersundan çok farkı olmadığını öğrenmiştir muhtemelen
İşte Ali Koç'un bu konuda Emre'yi dinleyeceğini sanmam ki yabancı kısa vadede daha riskli açıkçası.
Emre Utkucana kovup, bu arkadasa cokelim.
Arda ve kanat..Okan
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Emre K.. Seri.. Donk.. Arda
Falcao.. Babel/Diagne
Lige böyle başlarız gibi