Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1595330494127.webp

Sizler transferi Emre Utkucan yada o mevkideki birinin yaptığını sandıkça bu arkadaş gelse 1 aya onu eleştirmeye başlarsınız. Galatasaray'ın oyuncu bulmada sıkıntısı yok ki bunları almakta yada alsa da sabır göstermekte sıkıntısı var. Örnek olarak scout önerisiyle Cyprien'i alabilecekken o zamanın yönetimi benzer maliyete Donk'u aldık. Telles'i aldık ama sabır gösterip yetiştiremedik. Haaland'ı mesela peşin 5 milyon verip alamadık. Scout'a daha fazla yatırım yapmalıyız ama bundan önce transferlerde yönetim ve taraftar mantelitesinin de değişmesi lazım mesela bizim taraftarlar bir oyuncunun adı geçtiğinde bilinmeyen birisiyle istatistikleri de iyi değilse başlıyorlar çöp demeye yönetimde hep bilinmiş tanınmış oyunculara yöneliyor taraftara yaranmak için asıl sorun burada.

Tabi canım en büyük suçlu taraftar.Yönetim Harika hamleler yapacakda ah o taraftar yok mu..

Şu yaptığın yorumlara gerçekten kendin inanıyormusun.
Yahu bırakın yüzeysel,klişe ve mantıksız yorumları.

Galatasarayda planlamayı ve transferleri kim yapıyorsa yatacak yeri yok.İşin özü bu.

Herhangi bir iş yerinde böyle basit hataları göstere göstere sürekli yapsan bırak kovulmayı öyle bir tazminat davası açarlar ki sürünürsün.
İşte transferde o kadar vahim durumdayız.

Hala kasımpaşalı aytaç ismi dolaşıyor.Gerçekten bu haberler doğruysa bu sahtekarlıkdır.Çok net söylüyorum birileri bu klüpde ceplerini dolduruyor.Bunun başka açıklaması yok.
Yapamıyorsan bu işi bırak arkadaş.Getir bu işden anlayanları onlar yapsın.
Hala ısrarla ben yapacağım diyorsan sen ya Galatasaraylı falan değilsin yada cebe para indiriyorsun.Yok bunun başka açıklaması yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkan hala niye seçim yapmıyor enteresan kulüpte işleyiş durdu resmen futbolu geçtim hadi basketbolda bile diger kulüpler kadrolarını tamamlarken biz daha bir tane yabancıyla anlaştık mustafa başkanı bence taraftar genel olarak seviyor ama seçime gitmez ve seneyede futbolda başarısız olursam dursunun konumuna düşer

0 bonservisi 15 milyon maaşlı fişek gibi takim

--------sinan
omar elhamdurillah
----luyi--sarr---saracchi
-------x----lusamba
----------Angel Gomes--------
EmreK----------------------Lucas Rodriguez
---------------çatne

Aytaç Kara transferi 800 bin euro ile 1 milyon euro arası bitebilir.Mert Hakan Yandaş'ı bonservissiz alamadıysak yabancı sınırı varken bu bonservis bence verilebilir..

0 bonservisi 15 milyon maaşlı fişek gibi takim

--------sinan
omar elhamdurillah
----luyi--sarr---saracchi
-------x----lusamba
----------Angel Gomes--------
EmreK----------------------Lucas Rodriguez
---------------çatne
Malang Sarr'ın yolu buralara düşmez muhtemelen. :(

99 doğumlu, hızlı, pozisyon bilgisi yüksek, dribling yeteneği var, oyun kurabiliyor, bileklerine hakim, pas kalitesi yüksek. İyi bir imza parasıyla EPL yapacaktır. Keşke bizim olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt