Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiyamam yazik....

Evren Turhan: "Falcao'nun morali çok bozukmuş. Falcao, 'İlk defa gittiğim takımda bir şey yapamadım' diyormuş. Oynayamamak Falcao'yu çok üzmüş." (Asist Analiz)

kerem aktürkoglu ilk 11de

Kiyamam yazik....

Evren Turhan: "Falcao'nun morali çok bozukmuş. Falcao, 'İlk defa gittiğim takımda bir şey yapamadım' diyormuş. Oynayamamak Falcao'yu çok üzmüş." (Asist Analiz)
1595348144818.webp

vay be Türk Messi Muhammed Demirci 4. lige kadar düsmüs

Klasik vizyonu dar fatih terim transferleri

biz niye öğrenemiyoruz bu transfer işlerini. Transfer listesini vermek için ligin bitmesini niye bekliyorsun. alan alıyor o zamana kadar bize de çöpler kalıyor. Lig bittikten sonra bi de 2-3 hafta toplantı yaparlar. Sonra transferin son günü artıkları toplarlar

Kiyamam yazik....

Hem Rodop hem Evren Falcao'ya yol yaptığına göre kalacak demektir.
Zaten gitmesini beklemiyordum pek

biz niye öğrenemiyoruz bu transfer işlerini. Transfer listesini vermek için ligin bitmesini niye bekliyorsun. alan alıyor o zamana kadar bize de çöpler kalıyor. Lig bittikten sonra bi de 2-3 hafta toplantı yaparlar. Sonra transferin son günü artıkları toplarlar
Son dk falan olmuyor gecen sene nzonzi ve seri isimleri cok erkenden yurt disinda basina cikmisti. Ayni sekilde marcao ve luyindama da bayadir izleniyordu. Boyle haberlere inanmayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt