Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.860
- 66.898
- 5.003
Biz 2.5 verelim versinler. Mensah avrupa liginde her turlu oynar. Emre gayet potensiyelli bedava gibi olur.
Bu ne lan.bozukluk atmışlar önlerine.sırf emre demir o kadar eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 2.5 verelim versinler. Mensah avrupa liginde her turlu oynar. Emre gayet potensiyelli bedava gibi olur.
Adamlar kume dusuyor maaslari odeyemeyecekler o yuzdenBu ne lan.bozukluk atmışlar önlerine.sırf emre demir o kadar eder
ikisi de iyi oyuncu bir sürü taliplisi olması lazım.biz 2.5 teklif etmeliyiz hemenAdamlar kume dusuyor maaslari odeyemeyecekler o yuzden
Kiyamam yazik....
Evren Turhan: "Falcao'nun morali çok bozukmuş. Falcao, 'İlk defa gittiğim takımda bir şey yapamadım' diyormuş. Oynayamamak Falcao'yu çok üzmüş." (Asist Analiz)
Babelin maaşını da sen mi odeyecen renktaş
Kiyamam yazik....
Evren Turhan: "Falcao'nun morali çok bozukmuş. Falcao, 'İlk defa gittiğim takımda bir şey yapamadım' diyormuş. Oynayamamak Falcao'yu çok üzmüş." (Asist Analiz)
Klasik vizyonu dar fatih terim transferleri
Kiyamam yazik....
Bu ve Lemina ileri derecede aptal. Instagram maymunlari. Futboldan cok sosyal medyadalar. 34 yasinda adamin pozuna bakEkli dosyayı görüntüle 86141
Morali pek bozukmus gibi gelmiyor Bana
Hem Rodop hem Evren Falcao'ya yol yaptığına göre kalacak demektir.Kiyamam yazik....
Son dk falan olmuyor gecen sene nzonzi ve seri isimleri cok erkenden yurt disinda basina cikmisti. Ayni sekilde marcao ve luyindama da bayadir izleniyordu. Boyle haberlere inanmayalimbiz niye öğrenemiyoruz bu transfer işlerini. Transfer listesini vermek için ligin bitmesini niye bekliyorsun. alan alıyor o zamana kadar bize de çöpler kalıyor. Lig bittikten sonra bi de 2-3 hafta toplantı yaparlar. Sonra transferin son günü artıkları toplarlar