- 10 Mart 2013
- 121.631
- 158.447
- 5.068
Yine de almakta fayda var.Kerem 2.lig topçusu , 3.ligde oynayınca fark yarattı herkes süper lig seviyesinde sandı ilginç gerçekten
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine de almakta fayda var.Kerem 2.lig topçusu , 3.ligde oynayınca fark yarattı herkes süper lig seviyesinde sandı ilginç gerçekten
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
suphesizErzincan'in basinda imparator Kemal Kilic varmis.
Kilinc ortada oynar mi ki ahbap?
Bugün antrenmanda Selcuk'u güzel ucurmuslar.
![]()
süper ligden alacagin oyuncularin %90i zaten tescilli olarak yaramaz ve maliyetleri yüksekSüper Lig'de oynayan Anadolu topçuları bile bize gelince tutmazken 3. ligde oynayan bir oyuncuya bel bağlamak ne kadar doğru?
+ fiziksel mücadele çok üst düzeyde bu liglerde.baskıyı kaldırabildiği sürece bence her türlü iyi oyuncuBu işin artık 3.ligi falan yok hatta çok sert bir lig bu alt ligler. Altyapısını da başakşehirden almış bir oyuncu kerem o yüzden 3.lig topçusu falan bu işleri geçelim. Adamlar ptt'den romaya freiburga falan gidince biz nasıl kaçırdık diyorsunuz alın size kaçırmadığımız bir fırsat. Bu arada kerem'i fener almıştı normalde emre seni kiraya vericez demiş sonra da fatih hoca arayıp seni çok beğeniyorum kadromda yer alacaksın demiş sanırım.
Emre B. şimdiden planlar yapıyordur kafasındaFener araya girip almasa bari bu performanstan sonra
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almisiz ,4 senelik anlasma varmis iste.Gs sozlukte detayli yazmislarLa Bi dur önce alalım da emre belöz soyunma odasında bekliyordur
Alt liglerde oynayıp da Süper Lig'de başarılı olmuş birisi var mı ben hatırlamıyorum.süper ligden alacagin oyuncularin %90i zaten tescilli olarak yaramaz ve maliyetleri yüksek