Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan'ın ilk yıl baskısından dolayı çok cesur oynayamadığını ama seneye farklı şeyler izleyebileceğimizi düşünüyorum ben de__________Seri___Taylan
Emre K.______#9.5_________Kerem
_____________Ali
Gençlere biraz güvenelim.
Ya illaki övmeye gerek yok ki zaten Şa liga dan gelen Emre Mpr u da gördük önemli olan mayanın tutmasıAlt lig topçularını buyutmeye gerek yok ya. Ontiveroda tokatspora sov yapmıştı. Tutarsa tutar
Villa kaybederse kesin dusuyor mu?
Samatta mutlu değilmiş öyle haberler vardı bence kulübünden ayrılır ama bize gelir mi zorAldım duyuma göre Samatta Ada'da kalacakmış. Bu iş suya düştü.
Zaten şu anda Arsenal'a karşı T.D. ona forma şansı vermiş
sonunda yüregimize su serpen bir post attinEmre belezogluna kafam girsin
Çok iyi başladı...herkes Taylan de Bruyne diyordu...sonra ne olduysa Çocuk bjr daha top yüzü görmedi ve resmen Sabri muamelesi görmeye başladı.Taylan'ın ilk yıl baskısından dolayı çok cesur oynayamadığını ama seneye farklı şeyler izleyebileceğimizi düşünüyorum ben de
1:35'de Galatasaray kısmı başlıyor.
Kesinleşen diyor;
Emre Kılınç
Omar Abdellaoui
Oğulcan Çağlayan
Kerem Aktürkoğlu
Gene transfere yön vermissin ustatBomba gibi Türk Listesi elime geçti paylaştım.
Arda
Caner
Semih
Emre Ç
Aytaç
Kerem
H.O.

Galatasaray, Erzincanspor ile sözleşmesi biten Kerem Aktürkoğlu ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Yıllık 1.5 M TL ve imza parası olarak 2 M TL ödenecek.
@Salimmanav)
96 Maç
Uyruk: Türkiye
27 Gol
Mevki: Kanat
3 Asist https://t.co/8tZpKWUFhb250k euro. Daha az alan kimGalatasaray, Erzincanspor ile sözleşmesi biten Kerem Aktürkoğlu ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Yıllık 1.5 M TL ve imza parası olarak 2 M TL ödenecek.
(@Salimmanav)
96 Maç
Uyruk: Türkiye
27 Gol
Mevki: Kanat
3 Asist https://t.co/8tZpKWUFhb
Bu haber doğruysa eğer lanet gelsin.
Ulan bölgesel lig oyuncusuna senelik 2 milyon lirayı bizden başka hangi enayi verir?
Birde imza parası vermişiz.
Gel Florya'da malzemeci ol desen koşarak gelecek isimlere birde milyonlar teklif ediyoruz.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
1 alt ligden Sendika da o para yanlış hatırlamıyorsam.250k euro. Daha az alan kim