Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.829
- 40.584
- 3.413
Pompala bakalim sen seversin yalani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem de ne saçmalık. Ortasaha bu adamlar ile dökülüyor. Gözgöre göre veremli adamları niye alıyorsun.böyle sacmalik mi olur ya
Kac prens var orda? Feghouli, Belhanda ve Babel icin de baska prens sponsor olsun.
Arda turandır muhtemelenYahu Seri, Lemina, Falcao kaliyorsa Fatih Terim'in ozel ilgilendigi futbolcu kim?
He öyle biz alsak şu fiyata forum ağlama duvarina dönerdi.
Yine bir önündekini göremeyip kaçırma vakası. Neyse kaan ayhana 6-7 m euro teklif ederiz para olursa. 6 mden aşağısı bizi kurtarmıyo
Emre Akbaba ve Emre Kılınç her halükarda seneye ilk 11 oynayacağını düşünüyorum beğensek de beğenmesek de 3. isim eğer transfer yapabilirsek Kaan'dır Caner'dir birisi olacak eğer transfer yapamaz isek Ömer olacak yani
Yahu Seri, Lemina, Falcao kaliyorsa Fatih Terim'in ozel ilgilendigi futbolcu kim?
Evet, 1 onceki mesajda yazdim. Kanat gibi duruyor. Lemina kalmasa Bonaventura diyecektim ama imkansiz gibiYa 10 numara ya kanat dicem de Seri kalıyosa 10 numara gereksiz. İyi bir 8 numara olabilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligler başlayınca seyircili başlatılmak isteniliyo.Kamp da rahat olur..Covid var hazırlık kampları nasıl olacak acaba
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gustavo fenerle sözleşmesini feshetsin alalım