Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri kalsin daha iyisini alamayiz
Falcao kalsin daha iyisini alamayiz
Lemina kalsin daha iyisini alamayiz

diye diye bu sezon yasadigimizin aynisini gelecek sezonda da yasacagiz

Kaçırdık diye üzülüyorum, yerli bir futbolcu gitti diye seviniyorum.
Hangi özelliklerini beğenmiştin? Ben izlediğimde açıkcası sol ayaklı olması haricinde Emin'de de Işık Kaan'dan da potansiyel olarak daha altta gördüm Emin'den teknik olarak daha kötü, Işık Kaan'dan da hız olarak daha kötü. Alt liglerde sol ayaklı bir stoper olarak Erdi Dikmen'i isterdim ayağı geriden oyun kurması falan çok iyi onun. Ahmet'i gönderip Erdi'yi alsak keşke.

Tamam reis Cengiz'i Hakan'ı transfer et o zaman yazmayız Emre Kılınç'ı filan ilk 11'e

Yahu kimse bayıldığı için yazmıyor göz var izan var burda oturup şu ilk 11 olmasın şu ilk 11 olsun demek ne kadar kolay değil mi ?

Yahu sadece cengiz mi hakan mı var.
Bu forumda hakanıda beğenmeyenler vardı.
İşte o isimler emreyi falan yazıyor.
kaan alınmaz mı..
caner alınmaz mı..
muslera ne zaman oynamaya başlayacak.
yerli kaleci şart..Volkanda iyi bir seçenek olabilir.

yahu hiçbir şekilde çözüm üretecek yorum yapmadan emreyi koyuyorlar.Demekki gayette isteyerek koyuyorlar..Senin için değil bu yorumum.sen belirtmişsin neden olduğunu.

iki emre, falcao birde bunları seriyi eklersek yahu bu seneki takımdan daha temposuz olur bu takım.

Alti numarada ben tek ozellik ararim kossun mucadele etsin topu kullanabilcek kadar teknigi olsun yeter dorukhan gibi 90 dakka kosacak adam lazim oyle eli belinde top dagitacakmis topu kim alcak ta seri topu dagitacak bize iki tane top kapacak adam lazim gustavo dorukhan gibi ikili koyacaksin gobege rahat rahat mac seyredeceksin bu oyunculari alalim demiyorum bunlarin ozelliginde adam bulmak lazim

Alti numarada ben tek ozellik ararim kossun mucadele etsin topu kullanabilcek kadar teknigi olsun yeter dorukhan gibi 90 dakka kosacak adam lazim oyle eli belinde top dagitacakmis topu kim alcak ta seri topu dagitacak bize iki tane top kapacak adam lazim gustavo dorukhan gibi ikili koyacaksin gobege rahat rahat mac seyredeceksin bu oyunculari alalim demiyorum bunlarin ozelliginde adam bulmak lazim
Mendy oyle diyorlar ama sakatlik gecmisi de var. Keske Lemina saglam olsa

Mendy oyle diyorlar ama sakatlik gecmisi de var. Keske Lemina saglam olsa
Lemina uzun sure oynamadan geldi mide kramplari gecirdi ilk iki macta saglam vir kamp gorse degisebilir ama bizde saglam kamp yok muzmin sakat diye teneke bagladigimiz fernando hic sakatlanmadan la liga oynadi

Falcao 30 kusur mac oynayip geldi bizim acilen kondisyoner ve antreman sistemini degistirmemiz lazim

Fatih hoca sacma sapan yardimcilar tutuyor etrafinda. Hasan Sas, Ümit Davala, Levent Sahin falan hocaya akil verebilecek pozisyonda olmayan isimler. En azindan Hamza Hamzaoglu veya Bülent Korkmaz gibi Süper Lig'de teknik direktörlük yapmis belli basli tecrübeye sahip, taktik ve oyuncu bilgisi olan isimler hocanin yaninda yer almali.

4-5 tane eli sopali, antrenman yaptirmasini bilen yabanci olmali.

Fatih hoca sacma sapan yardimcilar tutuyor etrafinda. Hasan Sas, Ümit Davala, Levent Sahin falan hocaya akil verebilecek pozisyonda olmayan isimler. En azindan Hamza Hamzaoglu veya Bülent Korkmaz gibi Süper Lig'de teknik direktörlük yapmis belli basli tecrübeye sahip, taktik ve oyuncu bilgisi olan isimler hocanin yaninda yer almali.

4-5 tane eli sopali, antrenman yaptirmasini bilen yabanci olmali.
Abi o dediğin adamlar artık yardımcı hoca olmaz onlar artık teknik direktör oldular yardımcılığı kabul etmezler. Bülent Korkmaz tek gelse en iyisi ekibi ile. Hocadan sonra bence okansizdan iyi ve bizden biri.

Lemina ve Falcao'lu kadro yapan arkadaslari FIFA ve PES'e davet ediyorum.

Galatasaray Mensah'ı istiyor.
Bu transferi bonservis bedeli ödemeden takasla veya az bir miktar + takas oyuncu olarak bitirmek istiyor.
Şuanlık görüşme olmadı Berna başkan lig bitmeden kimseyle görüşmüyor. (TransferWeb)

Lemina uzun sure oynamadan geldi mide kramplari gecirdi ilk iki macta saglam vir kamp gorse degisebilir ama bizde saglam kamp yok muzmin sakat diye teneke bagladigimiz fernando hic sakatlanmadan la liga oynadi

Falcao 30 kusur mac oynayip geldi bizim acilen kondisyoner ve antreman sistemini degistirmemiz lazim
Futbolcularin " geldi yine tipini s****m" dedikleri, nefret ettikleri Alman kondisyoner sart. Hicbirinin aklina dogum gunu kutlamasi ve pastasi akillarina gelmeyecek.

Galatasaray'ın gündemindeki Kerem Aktürkoğlu, attığı 3 golle şov yaptı.

imza atıldı mı bu oyuncuyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt