Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ede5oKuXYAMaq3E

sa Dransfer var mi?
ya bunun ben ejj :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Muslera, Luyindama, Marcao ve Saracchi disinda tüm yabancilar yollanmali. Adem, Akbaba, Ömer, Taylan ve Okan takimda kalabilir. Alt yapidan bir kac yerli cikarirsin. Sunlarin haricinde diger gitmesi gerekenler listesine koyduklarimdan en fazla 2 kisi daha tolere edilebilir. Ahmet, Jimmy ve Sener ise pataklanarak yollanmali.

Seri Lemina Mensah nasıl olur ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serinin yerine melo tarzi bir adam bul cuk diye olur serinin top dagitmak disinda hic birseyini gormedim topla dripling yok sut yok enteresan olan cok iyi pas yapiyor denen adam bi tane derinlemesine topta sokamadi marcao bile sokuyor ceza sahasina girmek yok topsuz oyunda hic yok sistemin tıkır islemiyorsa seri takima sadece yuk olur Fatih hocayla isleyen sistem olmayacagina gore seri bize olmaz salalim gitsin adamda kurtulsun biz de

Lemina Seri Falcao yıldız adamlar abi. Tamam sakatlık sorunları var ama iyi bir takımda iş yaparlar.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şaka gibisiniz yaw.

Yok efendim;

Akbaba etrafında iyi oyuncu olursa oynar,
Falcao ve lemina iyi takımda iş yapar.
Seri, yanında cigersiz biri ile iş yapar. Vs..

Bunlar zaten sayısal olarak neredeyse takımın yarısı maaş olarakta yarısından fazlası bunları oynatmak için illa etraflarına çağı ve inestea mı almak lazım?

Aldıkları paranın hakkını vermiyorlarsa tekmeyi basacaksın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Şaka gibisiniz yaw.

Yok efendim;

Akbaba etrafında iyi oyuncu olursa oynar,
Falcao ve lemina iyi takımda iş yapar.
Seri, yanında cigersiz biri ile iş yapar. Vs..

Bunlar zaten sayısal olarak neredeyse takımın yarısı maaş olarakta yarısından fazlası bunları oynatmak için illa etraflarına çağı ve inestea mı almak lazım?

Aldıkları paranın hakkını vermiyorlarsa tekmeyi basacaksın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Kısaca halamın sakalları olsa amcam olurdu mu?

Muslera, Luyindama, Marcao ve Saracchi disinda tüm yabancilar yollanmali. Adem, Akbaba, Ömer, Taylan ve Okan takimda kalabilir. Alt yapidan bir kac yerli cikarirsin. Sunlarin haricinde diger gitmesi gerekenler listesine koyduklarimdan en fazla 2 kisi daha tolere edilebilir. Ahmet, Jimmy ve Sener ise pataklanarak yollanmali.
Bencede o 4 yabanci kalmali sadece. Emre kilinc kerem alturkoglu kaan ayhan ogulcan mehmet ozcan gibi yerliler alinmali bu takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt