Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya 10 numara ya sag kanat icin para harcanacak. Haberlere gore Fegh kaliyorsa onu mu serbest oynatiriz?

Bencede o 4 yabanci kalmali sadece. Emre kilinc kerem alturkoglu kaan ayhan ogulcan mehmet ozcan gibi yerliler alinmali bu takima
Yeni ve yipranmamis yüzler gelsin artik müzmin sakat veya futbolcu eskisi istemiyorum. Satabilecegimiz adamlari kadroda tutmaliyiz. Muslera ve Adem 30 yas üstü olarak kalsin. Alinacaksa bir tane daha alinabilir. 3 tane agir abi yeter bir takima. Daha fazlasina gerek yok. Bizim yas ortalamamiz cok yüksek. Ücretleri yüksek tuttugumuzdan civitiyor daha fazla olunca cete oluyorlar.

Lemina, Seri, Donk, Sofi, Belhanda, Linnes bunlardan biran önce derhal vakit kaybetmeden kurtulmak gerekir.
Orta saha merkezini komple yenilemezsek bizden bir halt olmaz zira en önemli bölge orasi Türkiye ligi icin. Hem defansif yönleri zayif hem ofansif olarak pek bir etkisi yok suan oynayanlarin. Defansta zaten az gol yiyorduk. Beklerimiz muhtemelen iyi olacak. Kanatlar daha hareketli olacak. Forvet ve orta saha iyi olmali.

Şaka gibisiniz yaw.

Yok efendim;

Akbaba etrafında iyi oyuncu olursa oynar,
Falcao ve lemina iyi takımda iş yapar.
Seri, yanında cigersiz biri ile iş yapar. Vs..

Bunlar zaten sayısal olarak neredeyse takımın yarısı maaş olarakta yarısından fazlası bunları oynatmak için illa etraflarına çağı ve inestea mı almak lazım?

Aldıkları paranın hakkını vermiyorlarsa tekmeyi basacaksın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Bizim de yanımıza ciğersiz orta sahalar, uçan kanatlar koyup ilk 11'e alsalar biz de fena iş yapmayız ne dersin üstat?

Bu takım Cihan, Orhan, Saidou ile Barış, Topal, Uğur Uçar ile şampiyon oluyordu zamanında. Herşeyin başında belli bir oyun karakterine sahip olup, sistemi iyi oturtmak ve elindeki oyunculardan maksimumu almak olduğunu hala anlamadılar.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni ve yipranmamis yüzler gelsin artik müzmin sakat veya futbolcu eskisi istemiyorum. Satabilecegimiz adamlari kadroda tutmaliyiz. Muslera ve Adem 30 yas üstü olarak kalsin. Alinacaksa bir tane daha alinabilir. 3 tane agir abi yeter bir takima. Daha fazlasina gerek yok. Bizim yas ortalamamiz cok yüksek. Ücretleri yüksek tuttugumuzdan civitiyor daha fazla olunca cete oluyorlar.
Futbolcu maasi maximum 25 30milyon euro arasi olmali zaten. Istemesekte boyle olacak. Skedika kalabilir bu arada yedek almayacaksak onu unuttum

Orta saha merkezini komple yenilemezsek bizden bir halt olmaz zira en önemli bölge orasi Türkiye ligi icin. Hem defansif yönleri zayif hem ofansif olarak pek bir etkisi yok suan oynayanlarin. Defansta zaten az gol yiyorduk. Beklerimiz muhtemelen iyi olacak. Kanatlar daha hareketli olacak. Forvet ve orta saha iyi olmali.
Bizim oraya ekstra çiğerli sağlam basan sağlam oyun anlayışına sahip dikine oynayabilen çok kaliteli adamlara ihtiyacımız var. Seri ve Lemina göbeği bizi bundan öteye götüremez. Ciddi yatırım buraya yapılmalı. Lemina sakatların efendisi, Seri isi çok hamur gibi.

Şaka gibisiniz yaw.

Yok efendim;

Akbaba etrafında iyi oyuncu olursa oynar,
Falcao ve lemina iyi takımda iş yapar.
Seri, yanında cigersiz biri ile iş yapar. Vs..

Bunlar zaten sayısal olarak neredeyse takımın yarısı maaş olarakta yarısından fazlası bunları oynatmak için illa etraflarına çağı ve inestea mı almak lazım?

Aldıkları paranın hakkını vermiyorlarsa tekmeyi basacaksın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Bu Lemina yildiz oyuncu olsa son güne kadar elde kalip kiraya vermezlerdi

Feghouliyi ben severdim ama artik gitme vakti geldi bence. Trabzon macinda beni tamamen bitirdi. O paralari veremeyiz. Zorda kalirsak bonservisi eline verilebilir

Lemina - Seri - Falcao - Diagne mi ?? :crushed::crushed::crushed::crushed:

Feghouli teklif gelirse elden çıkarılmalı kalitesine şüphem yok buradada en çok savunan adamdım Terim 8 hafta falan yedek bıraktığı donem özellikle. Ama artık kafasında bitirmiş bizi de futbolu da. Kalırsa da top oynasın.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim oraya ekstra çiğerli sağlam basan sağlam oyun anlayışına sahip dikine oynayabilen çok kaliteli adamlara ihtiyacımız var. Seri ve Lemina göbeği bizi bundan öteye götüremez. Ciddi yatırım buraya yapılmalı. Lemina sakatların efendisi, Seri isi çok hamur gibi.
Ya, Seri Lemina 1.5 + 1.5 kiralama, 2'ser milyon maas olsa 7 milyon yapar.
1.5 kirayi Bonaventure icin imza parasi ver + 2 milyon maas
Marcao sat 12 ,Kaan'i al 6 milyona ve 6 kalir.
Maicon 3 milyon
Belhanda maasini odeyip en az 5 milyona satsan 14 milyon para yapar. O parayla Fransa liginden 20 23 arasi birisini al. Hatta satis olursa iyi bir 10 numara daha bulunur

Bencede orta saha diri olmali. Adam yiyen 2 herif olmali akbaba'nin arkasinda. Tabi azda teknikleri olsun. Hurriyet gibi olsunlar demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt