Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandemiye kadar takımın en iyisi leminaydı.Üstüne bu adamı 6 oynatıyordu hoca ki leminanın ofansif kuvveti çok fazla normalde.Ligin 2-3 gömlek üstü bir oyuncu.Adam defansta kaybetmeden 2 kişiyi yatırıp oyun kuruyordu 4-5 kişi oyundan düşüyürordu.Sakatlık durumuna bakılsın , zaten kampta yemedi geçen sene ona göre kalsın.O tarz bi oyuncu en az 20 m ki zaten lemina sakat olmasa bize göndermezlerdi.Sakatlık sorununa bakılsın ve kalsın bence.Fakir pogbası adam

Edjv5NFXkAA896K

Muslera-Marcao-Luyindama-Falcao ana omurga bu olucak. Bu omurga üzerine cuk oturacak yan parçalar bulmalıyız. Falcao seneye de bizimle alın size sağlam bir bilgi olsun.

Yahu sadece cengiz mi hakan mı var.
Bu forumda hakanıda beğenmeyenler vardı.
İşte o isimler emreyi falan yazıyor.
kaan alınmaz mı..
caner alınmaz mı..
muslera ne zaman oynamaya başlayacak.
yerli kaleci şart..Volkanda iyi bir seçenek olabilir.

yahu hiçbir şekilde çözüm üretecek yorum yapmadan emreyi koyuyorlar.Demekki gayette isteyerek koyuyorlar..Senin için değil bu yorumum.sen belirtmişsin neden olduğunu.

iki emre, falcao birde bunları seriyi eklersek yahu bu seneki takımdan daha temposuz olur bu takım.
Kaan alınabilir tabii ki çok daha iyi bir oyuncu yabancı sınırlaması ile birlikte ama ne olursa olsun Muslera Marcao ve Luyindama üçlüsünü bozmamak lazım resi benim gözümde şöyle söyleyeyim 3 yabancı hakkı verseler direk bu üçlüyü yazarım kadroya

Tabii sen de transfer bütçesi yaratmak için Marcao'nun satılması gerektiğini söylüyorsun da yönetim Feghouli'yi Belhanda'yı Babel'i Diagne'yi Maicon'u Falcao'yu filan satmayı beceremiyor diye Marcao'nun Luyindama'nın satılmasına karşıyım ben

İlk defa düzgün bir transfer hamlesi yaptık 2 tane iyi genç ve birbirini tamamlayan stoper tandemimiz oldu öyle yönetimin kolay yoldan bozmasına karşıyım ben bunu çünkü Luyindama gibi fizik üstünlüğü olan atlet Marcao gibi ayağı düzgün solak stoper çok zor bulmamız

Şöyle Emre'lerin bu kadar yazılmasının sebebi şu 3 yerli oyuncu oynatacağız bu 3 yerlinin de transfer edilen yerlilerden olacağını zannetmiyorum çünkü transfer bütçemiz belli bir de TFF'nin açıklayacağı sınırlamalar var hani sattığımız kadar bile harcama yapamayabiliriz o yüzden Emre Kılınç gibi bonservissiz bir oyuncu gelir oynar Emre Akbaba elimizdeki yerlilere bakarak oynayabilir 3. olarak bence Ömer Bayram bir şekilde kabul edilebilir veya ne kadar istemesem de Caner olabilir dediğin gibi veya Umut Meraş filan olabilir dediğin gibi beklerde filan kullanmak daha mantıklı yerli haklarını

Muslera'nın Kasım gibi takıma döneceğine inanıyorum ben dediğim gibi Marcao & Luyindama ikilisi var bence kesinlikle orta saha ikilisinin de yabancı olması lazım e santrafor ve kanatlardan birisi yabancı olacak 7 yabancı oluyor diğer yabancı da işte herhalde transfer haberlerine göre Omar Elabdellaoui olacak üç aşağı beş yukarı bence gelecek sene mücadele edeceğimiz kadro şöyle olacak

Muslera
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Ömer
Transfer
-Mensah
Trezeguet-Akbaba-Kılınç
Falcao

Maalesef öyle gelecek yabancılarında muazzam gizli süper transferler olacağını zannetmiyorum işte bugün ismi çıkan Mensah olursa olur Trezeguet eğer Aston Villa küme düşerse kiralanır belki bir merak ettiğim Ön Libero kim olacak bir de Ömer'in yerine Caner alınacak mı ? yoksa kadronun geri kalanı ne kadar beğenmesek de aşağı yukarı belli

Hem ekonomik olarak eskisi kadar rahat olamayacağız bu sene hemde Onyekuru&Lemina&Seri gibi adamları kadromuza katmak için elimizde bir Şampiyonlar Ligi faktörü de olmayacak. İşte uzun lafın kısası sırf bu yüzden kadroyu çok fazla dağıtıp baştan kurmaya karşıyım bu sezonluk, çünkü elimizdeki oyuncuları satıp muazzam bonservisler elde etsek bile yerlerini doldurmak çok zor mevcut şartlar ile

Emre'lerin Mensah'ın Trezeguet'in kadroya yazılma sebepleri de bence tamamen bu reis medyada geçen isimler belli Abdürrahim Albayrak'ın bildiği görüşeceği oyuncular belli

Cagne Falcao cok riskli. Falcao sakatlik, Cagne de yedek kalmayi sorun eder
Önümüzdeki sezon Kupa ile birlikte 40-45 maç oynasak en fazla 6-7 tanesinde yedek kalır Diagne sağ olsun Falcao onu yedek bırakacak kadar sağlam kalmaz sezonun geri kalanında Diagne oynar bu sene Adem veya Andone'nin oynadığı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt