Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao Cagne tandemi!!!

Nasip olur mu be
20200711_175256.webp

EPL maçlarına bakıyorum takımların gol için en çok denediği şeyler

1)Yay civarından sert köşeye şutlar
2)Rakip çıkarken önde baskı ile topu kap-gol at
3)Beklere alan açıp sıfıra yakın yerlerden sert düzgün orta-kafa-gol

Bir de bizim takıma bakıyorum uzaktan şut atmayı geçtim de yay civarından şut çekmeyi bile düşünmüyor oyuncularımız,

Yine ikinci maddeye bakıyorum rakip çıkarken gül gibi çıkıyor Falcao hücum pres yapmaz Belhanda'nın umurunda değil takım Feghouli'ye bakıyorum rakip bekin yanında bile değil yine aynı şekilde Seri mesela öyle bir oyuncu değil rakip doğrudan kalemizin önüne kadar hiçbir tehdit altında kalmadan gelebiliyor hani önde baskı bir kenara da ceza sahamızda bile rakibi bozamıyor bizim takım

Üçüncü madde aslında takımımızın en çok denediği şey beklere gönder topu içeri orta kessin ama o kadar alakasız yerlerden orta açmaya çalışıyor ki beklerimiz mesela izliyorum Mariano içeri orta kesiyor ama daha forvetlerimiz ceza sahasında bile değil yay civarında top bekliyor, Saracchi soldan çıkıp orta açıyor ama çizgiye inmeyi düşünmüyor bile top nerede ayağına gelirse oradan gelişi güzel kesiyor ortayı içeri

Hani atla deve değil Pep Guardiola taktiği ile oynayalım İtalyan'lar gibi katı taktik uygulayalım filan demiyorum şöyle 2-3 tane gol atma planımız olsun maç içinde en azından takip hücum etmek için bir şey deniyor deriz bizim takım kendimi bildim bileli saçma sapan işler peşinde hücumda mıy mıy gereksiz paslar gelişi güzel açılan asla isabet bulmayan ortalardan ibaret takımın hücum planı

Candan bezdiren üst düzey, almanda olabilir
kondisyoner önemli tabi de fatih hoca yeter bu kadar kondisyon biz ayak tenisi oynıycaz dediği zaman kondisyonerin yapacak bişeyi yok yani demek istediğim teknik direktöre de baglı antreman programını teknik direktör hazırlıyor diye biliyorum. tamamen kondisyonere baglı değil teknik direktöre de baglı yani takımın kondisyonu

@Enes Dalmış bakayoko gelsin ister miydin enescim
Bakayoko gelmesin denilecek bir oyuncu değil tabii ki reis, tıpkı N'Zonzi gibi ama asıl mesele kimler ile oynayacağı ? yoksa N'Zonzi köyü bir oyuncu olduğu için kalitesiz olduğu için gönderilmedi bu takımda hatta şu kadar söyleyeyim doğru bir takım planlaması ile N'Zonzi bugün gelsin hayır demem

Mesela Bakayoko Chelsea'de Kante ile oynuyordu Monaco'da Moutinho ile veya Fabinho ile oynuyordu ama ne olursa olsun görevini tam anlamıyla yerine getirebiliyordu çünkü görevleri belliydi Bakayoko fizik gücüyle çalışkanlığı ile top kapma becerisi ile fark yaratır veya N'Zonzi Sevilla'da zirve yaparken yanında Banega oynuyordu görevleri belliydi biz Bakayoko'yu getirip Seri'nin pas bağlantısını yapmasını istersek olmaz veya Lemina gibi geriden çalımlar ile top taşısın dersek olmaz onun için bu görevleri takım arkadaşları yapması lazım

Bakayoko 'yu ister misin olmamalı bence soru, Bakayoko'yu alabilecek miyiz olmalı soru veya daha da önemlisi Bakayoko 'nun etrafında kimler olacak ? N'Zonzi'ye yaptığımız gibi Babel'i Belhanda'yı Feghouli Mariano Nagatomo'yu koyarsak etrafına Bakayoko 'da kaçar kendini kurtarmaya bakar sezonun ortasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt