Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Omar Elabdellaoui hiç içime sinmiyor benim bundan sonra yabancı transfer ederken çok dikkatli davranmamız gerekiyor, Elabdellaoui gelecek bu sefer Linnes'i göndermeye bakacağız yine bir plansızlık Elabdellaoui geldi diyelim tutmadı ne olacak ? ona da kapı gibi bir sözleşme yapacağız bırakıp bir yere gitmeyecek

Elabdellaoui'den ziyade daha tartışmasız isimlere ihtiyacımız var onu transfer edip bir dünya masrafa girmektense elimizdeki Linnes oynasın karşı çıkmam
linnes satilacaksa omar transferi okey, aciklanabilir ama iki norvecliyi ayni mevkide bulundurmak mantiksiz. nereden baksan 1,5m linnes aliyor zamdan sonra. müzmin yedek bir oyuncuya o para fazla.

Diagne disindakiler normal yillik ucretleri cok fazla hep oyle oldu bons olarak normal

Diagne'de mal yonetimin transferin son gunj attigi kaziktir, herkes imza fotosunda esofmanli fotografinda uzun pipi gorunce iyi zannetmisti ama biri imzaya esofmanla gelenden hayir cikmaz demisti

O herifi ciddiye almaliydik
salman amkarbat amkarbat diye zamaninda bize hurmanin kazigini sokmustu.
giyinmesini bilmeyen adama 13m euro para verdik yav
esofmanla imzaya gelecek kadar asosyal bir adam

yurt disindan herhangi bir talibi olsa o malum zat simdiye kadar bir yere imza atardi bostayken. 7 aydir bosta olan 3 senedir futbol oynamayan herifi galatasaray'a istiyor sonra var bir hayalim diyor.

Ya birde kanatlardan top taşırsan gol atabilecek bir isim Diagne hemde acayip gol atabilecek birisi bunu gösterdi Kasımpaşa Galatasarat Brugge bir şekilde sahada olduğu zaman gol atıyor, o yüzden aslında Emre Kılınç ve Trezeguet olursa kanatlar bence Diagne de katkı verir bu takımda
Trezeguet'i başka bi takım bonservisiyle alır.Piyasası var transferi zorlaştı bence ama o tip bi futbolcu bulunur.Kanattan çok ne var?Marcus Edwards'ı alırız veya Portekiz Ligi'nde böyle alabileceğimiz futbolcu çok..

Şu Omar Elabdellaoui hiç içime sinmiyor benim bundan sonra yabancı transfer ederken çok dikkatli davranmamız gerekiyor, Elabdellaoui gelecek bu sefer Linnes'i göndermeye bakacağız yine bir plansızlık Elabdellaoui geldi diyelim tutmadı ne olacak ? ona da kapı gibi bir sözleşme yapacağız bırakıp bir yere gitmeyecek

Elabdellaoui'den ziyade daha tartışmasız isimlere ihtiyacımız var onu transfer edip bir dünya masrafa girmektense elimizdeki Linnes oynasın karşı çıkmam
Linnes falan oynamasın babacım.
Olmuyor abi.
Adam iyi değil kabullenmemiz için kaç tane daha 4 sene geçmeli ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hangi mevkide hangi katkiyi verecekmis bu futbolcu eskisi? cogu macta ortalari gecmese bile yerden asist yapabilen 3 senedir bizimle olan marianoyu sepetleyip 3 senedir 3 mac yapmamis cöpü niye istiyor?
Ben de istemiyorum da neyse artık. Mariano'nun 1 sene kalması da mantıklı olurdu bizim adımıza

DRoYid0X4AAvisi.jpg:large

Demek hoca Arda'yi resmen istedi...

Ben de istemiyorum da neyse artık. Mariano'nun 1 sene kalması da mantıklı olurdu bizim adımıza
en mantiklisi buta'yi transfer edip arkasina genc bir türk koymakti. maicondan gelecek para muhtemelen yeterdi bonus monus ekleyip alirdik
23 yasinda 97li ofansif sag bek alacagimiza 28-29 yasinda olympiakosun sag bekini aliyoruz

Muslera

Elabdellaoui - Luyindama - Yerli Stoper - Saracchi

Transfer

E.Kilinc - Transfer - Arda - Transfer

Falcao/Transfer​

Bu Mensah'ın gelmesini isteyen var mı gerçekten
Çok düz bir futbolcu gibi geliyor bana . Riske değmez sanki
Fikrine saygılım renktaş da 3 senedir ligde iyi işler yapıyo.Uygun bi bonservisle alsak N'diaye kadar da olmasa 4 milyon euroya aldığımızı varsayalım 8-10 milyon euroya satabiliriz.Atletico Madrid çıkışlı olduğu için talipleri olur..

Mensah büyük takım oyuncusu değil..Oyun konsantrasyonu çok düşük.. N'diaye gibi paldır kuldur dikine gidecek bir adam sadece..

O bölgeye çok daha dengeli oturaklı bir adam lazım..

Ben Marcao'nun satilabilecegini dusunuyorum. Luis Abram ve Victor Ruiz haberleri bunu gosteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt