- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berduş sakalı bırakmaya karar verdim görünce Ersun'u. Farklı bir hava katıyor insana.Ersun ne hale gelmiş öyle yav
medcezir selim serezBerduş sakalı bırakmaya karar verdim görünce Ersun'u. Farklı bir hava katıyor insana.
dribbling iyiBu mensah nasil topcu yav? Hic izlemedim
Ndiaye'nin şut çekebileni. Gamsız ama faydalı olabilir.Bu mensah nasil topcu yav? Hic izlemedim
Top ayağındayken Ndiaye'den çok daha iyi bir oyuncu. Top rakipteyken ise Ndiaye'nin yarısı kadar sahada görünmüyor. Kayserispor'un bazı maçları var mesela Mensah'ın sahada olduğunu 50 dakika boyunca anlamıyorsun.Ndiaye'nin şut çekebileni. Gamsız ama faydalı olabilir.
farklı tip oyuncular çünkü mensah net oos oyuncusu ndiaye def özelliği olan mos diyebilirizTop ayağındayken Ndiaye'den çok daha iyi bir oyuncu. Top rakipteyken ise Ndiaye'nin yarısı kadar sahada görünmüyor. Kayserispor'un bazı maçları var mesela Mensah'ın sahada olduğunu 50 dakika boyunca anlamıyorsun.
Iyi de bu sefer tek kalacak.Önümüzdeki sezon Kupa ile birlikte 40-45 maç oynasak en fazla 6-7 tanesinde yedek kalır Diagne sağ olsun Falcao onu yedek bırakacak kadar sağlam kalmaz sezonun geri kalanında Diagne oynar bu sene Adem veya Andone'nin oynadığı gibi
Aynen öyle. Takımımıza dinamik, oyunun iki yönünü de belirli bir düzeyin üzerinde oynayabilen, ayağına hakim birisi gerekiyor. Orta sahaya beynini koyacak takımın futbol zekasını yukarıya taşıyacak birisi. Eldeki oyuncu grubunda 1-2 futbolcu dışında pozisyon bilgisi, oyunu okuma gibi önemli özellikler yom maalesef. Oyun zekası çok düşük bir takımız. Topsuz oyunda hareketli futbolcularımız olmalı. 30 yaşına gelmiş oyunculara bunları öğretemiyorsun artık.farklı tip oyuncular çünkü mensah net oos oyuncusu ndiaye def özelliği olan mos diyebiliriz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi