Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_____Nakamba_____Taylinho
_____________Mensah
Trezeguet___DIAGNE____Emre K.

Güç • Hız • Azim • Teknik • Adam Yeme

#PremierLeagueTakımı

Son düzenleme:
Acaba Modern Koşan 10 yerine daha Kreatif, pasör ve şutör bir Playmaker mi alsak diye düşünüyorum dünden beri.

Kenan 100% bize gelecek.

Yılın bombası! Fenerbahçe istedi Galatasaray bitiriyor

kenana.webp

Bu sezon zirvenin uzağına düşen Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları resmen başladı. Mert Hakan Yandaş’ı ezeli rakibine kaptıran Cimbom rövanşı almaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Kenan’ın menajeriyle masaya oturdu. Akan görüşme sonrası Galatasaray’ın “ÇILDIRIN ÇILDIRIN” marşını paylaştı.

Galatasaraylı yöneticiler, bu görüşmede Fenerbahçe'nin de almayı çok istediği Kenan için hazırladıkları teklifi sunarken, görüşmelerin olumlu geçtiği ve tarafların kısa süre içinde yeniden bir araya geleceği öğrenildi. 26 yaşındaki oyuncunun, menajeri toplantı sonrasında, İnstagram'dan "Çıldırın çıldırın" marşını paylaştı ve Karaman'ın Galatasaray formasını giymeye yakın olduğunu ortaya koydu.

Türk Telekom'da Galatasaray yönetimi ile masaya oturan menajer Ersin Akan ardından İnstagram hikaye bölümünden bu marşlı fotoğrafı attı.

ulan birebir belhanda ve diagne transferlerinin aynisi yaşanıyor mensah kotu oynadıkça bok surdurmeyeceksiniz sonra bunu kim aldı diye yönetime toplu giydireceksiniz

ulan birebir belhanda ve diagne transferlerinin aynisi yaşanıyor mensah kotu oynadıkça bok surdurmeyeceksiniz sonra bunu kim aldı diye yönetime toplu giydireceksiniz
Aslında basit bir Yönetim Kuralı var.

1. Türk Liginden Oyuncu almayacaksın, bedava olmadıkça.

2. Mümkünse Fransa, İtalya veya İngiltere liglerinde de aktif oynayan oyuncu al. Burdan gelenler üst düzey seviye ve Stamina ile 1-2 sene muhteşem katkı verebiliyorlar TR Liginde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt