Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplantıda Arda Turan'ın kaptanlığı ve forma numarası konuşulmuş net bilgi.

Şampiyonluk geldi bile helal hocam

Oyle ya da boyle en iyi oynadigimiz maclar Falcao'nun oldugu maclardi. Hatta Andone'nin oynadigi Sivas ilk mac, Malatya ilk maclar da guzeldi. Ozellikle Falcao'nun oynadigi Fener ve Sivas maclari muazzamdi, hatta Bjk maci da seyircisiz olmasina ragmen iyiydi. Demek ki forvet en onemli sorunumuz. Mesela fener macinda
Omer yerine Irfan
Belhanda yerine cok iyi ve genc 10 numara
Falcao yerine de saglam, guclu forvet olsa cok da dovulecek kadromuz yok. Maalesef forvetsizlik tum mevkileri etkiliyor.
Tabi Irfan, 10 numara ve forvet icin kaynak lazim. Belki Fegh 10 numara oynar ama onceligimiz Omer'in yeri, Belhanda'nin yeri ve forvet.

------------- Muslera ------------
Omar ---- Luyi ---- Kaan ---- Sarac
------------- Seri -------- Irfan ---------
Fegh ------- Evander -------- Emre
---------------- Forvet ---------------
Gonul isterki forvet yazilan yere Sorloth gelsin.
Onye gelirse belki Caner oynar veya Fegh ortaya, Emre sag kanada. Marcao + 10'a satildigi an su kadro imkansiz degil.
İmkansız. Şu anda İrfan için Başakşehir'in 10'dan aşağıya masaya bile oturmayacağını göremiyorsak zaten bırakalım nöbeti falan. Adamların paraya ihtiyacı yok. İlk defa Şampiyonlar Ligi'ne gidecekler ve parlattıkları futbolcuları orada göz önüne serip orada pazarlayacaklar. Aynı zamanda yerli kuralı varken kimse sana İrfan'ı ucuza bırakmaz. Şampiyon olmasalardı 7-8'e bırakırlardı belki ama şimdi imkansız. Hadi diyelim Başakşehir'in şampiyon olmadığı bir alternatif gerçeklikte yaşıyorz. Diyelim İrfan 8'e geldi. Marcao 13-14'e satıldı. 5-6 milyon euroya takımın diğer eksiklerinin düzeleceğini mi düşünüyorsun gerçekten? He sence nasıl olur diye soracak olursan bilmiyorum. Ama bu kadronun şu mevcut durumda imkansız olduğunu biliyorum.

Abdurrahim Albayrak: "İki buçuk üç saatlik, kapsamlı bir toplantı yaptık. Kimleri transfer edebileceğimizi masaya yatırdık. Toplantı çok ılımlı ve çok güzel bir havada geçti."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

24F2AD4D-52AD-4DC8-AC9E-79824F90992C.webp

Iyi gidisatdan dolayi 20/21 sonunda bitme durumu var
Bu sene transferde kara geçmeliyiz ki kar-zarar tablosunda sportif zararımız dengelensin. Şampiyonlar Ligi'nin olmadığı, yayıncı kuruluşun bütçe kıstığı dönemde kara geçebileceğimizi düşünmüyorum. 25 milyon euroluk adam satıp 10-15 milyon euro transfer harcaması yapmazsak 0 zarar hükmüne uymamız çok zor gibi. Anca o zaman "UEFA efendi gel bakayım buraya. Bak biz bunları bunları yaptık. Sal bizi gidelim" diyebiliriz.

İmkansız. Şu anda İrfan için Başakşehir'in 10'dan aşağıya masaya bile oturmayacağını göremiyorsak zaten bırakalım nöbeti falan. Adamların paraya ihtiyacı yok. İlk defa Şampiyonlar Ligi'ne gidecekler ve parlattıkları futbolcuları orada göz önüne serip orada pazarlayacaklar. Aynı zamanda yerli kuralı varken kimse sana İrfan'ı ucuza bırakmaz. Şampiyon olmasalardı 7-8'e bırakırlardı belki ama şimdi imkansız. Hadi diyelim Başakşehir'in şampiyon olmadığı bir alternatif gerçeklikte yaşıyorz. Diyelim İrfan 8'e geldi. Marcao 13-14'e satıldı. 5-6 milyon euroya takımın diğer eksiklerinin düzeleceğini mi düşünüyorsun gerçekten? He sence nasıl olur diye soracak olursan bilmiyorum. Ama bu kadronun şu mevcut durumda imkansız olduğunu biliyorum.
Adam zaten %99 gidecek, neden biz olmayalim.
Marcao 12
Maicon 3
Belhnada 3 + 3 maasi 6 milyon
Kaan'i 6 milyona alsan Irfan ve digerleri icin 15 milyon kaliyor. Belki supriz 1 2 tane daha satis olur.
10 numara ve forvet de kiralik olur. Dedigim gibi onemli olan Marcao'nun + 10 satilmasi.

Caner Erkin konusu da gündeme geldiyse 1-2 güne bu konuyla ilgili bir transfer gelişmesi olabilir.

Mensah gelecek ise yanında oynayacak adamın Nakamba gibi ciğersiz agresif bir oyuncu olması gerekiyor umarım teknik ekip bunun farkındadır.

Hoş son zamanlarda Seri&Belhanda ve Emre Akbaba üçlüsü ile maça çıkıyoruz teknik ekibin çok umrunda olduğunu sanmıyorum böyle işlerin

Bu Omar Elabdellaoui'nin transferine çok sıcak bakamıyorum ben umarım bir şey olur da vazgeçeriz şu transferden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt