Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oussama Assaidi ile ayak üstü konuştum az önce Amsterdam’da.

2012’de Galatasaray’a transferin nerdeyse bitmişti. Son anda ne oldu da iptal oldu diye sordum. Kendisi anlaşma olmasına rağmen Galatasaray’ın işi bir türlü bitiremediği, ve daha sonra Liverpool’un devreye girmesiyle birlikte Liverpool’u seçtiğini söyledi.

Senden sonra Nordin Amrabat’a 8 milyon euro ödedik dedim. Biliyorum haberim var dedi.

Iyi, mütevazi birine benziyor. Seneye ne yapacaksın, var mı Türkiye’den teklif diye sordum, dizimde sakatlık var, zor dedi.

Iyi futbolcuydu Assaidi.

Paylaşmak istedim 🤷🏻‍♂️😆

Galatasaray, Sevilla'nın 27 yaşındaki ön liberosu İbrahim Amadou'yu kiralamak istiyor.
[Takvim]

Galatasaray'da yıllık 4 milyon Euro kazanan Belhanda, kendisini isteyen Arap kulüplerinden senelik 6 milyon Euro istiyor.

(🔗Sabah)

Araplar 4 versin buna. Bize 6-7 versinler. Iki mio biz verelim buna. Ffp ye arti gözükmüs olur

Galatasaray'da yıllık 4 milyon Euro kazanan Belhanda, kendisini isteyen Arap kulüplerinden senelik 6 milyon Euro istiyor.

(🔗Sabah)

Araplar 4 versin buna. Bize 6-7 versinler. Iki mio biz verelim buna. Ffp ye arti gözükmüs olur
Araplar mal mı la vermez

Oussama Assaidi ile ayak üstü konuştum az önce Amsterdam’da.

2012’de Galatasaray’a transferin nerdeyse bitmişti. Son anda ne oldu da iptal oldu diye sordum. Kendisi anlaşma olmasına rağmen Galatasaray’ın işi bir türlü bitiremediği, ve daha sonra Liverpool’un devreye girmesiyle birlikte Liverpool’u seçtiğini söyledi.

Senden sonra Nordin Amrabat’a 8 milyon euro ödedik dedim. Biliyorum haberim var dedi.

Iyi, mütevazi birine benziyor. Seneye ne yapacaksın, var mı Türkiye’den teklif diye sordum, dizimde sakatlık var, zor dedi.

Iyi futbolcuydu Assaidi.

Paylaşmak istedim 🤷🏻‍♂️😆
Zaten Amrabat yada bunu alacaktik ama bizimkiler o donem Amrabat'i tercih etmistir.

Transfer Bedeli 12.500.000 Euro (net)

Bonuslara istinaden maksimum 1.500.000 Euro (net) olmak üzere,

-RB Leipzig kulübünün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 Euro net

-RB Leipzig kulübünün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 Euro net

bruma icin gelir var mi? Sezon basi gitti

Transfer Bedeli 12.500.000 Euro (net)

Bonuslara istinaden maksimum 1.500.000 Euro (net) olmak üzere,

-RB Leipzig kulübünün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 Euro net

-RB Leipzig kulübünün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 Euro net

bruma icin gelir var mi? Sezon basi gitti
Evet bu maddeler gecerliligini kaybetmez. Illa Bruma'nin orada kalmasi muhim degil yoksa bu sozlesme detaylarinda yazilmis olmali.

Takip eden maçını izleyen biri varsa onun yorumu daha iyi olacaktır tabi ama videolarda iş var gibi duruyor.
Yukarda da yazdigim Gibi Gary ,Bruma ,Onye ayni videolardak gibi cikti videolarda ne yaptilarsa aynisini bizdede yaptilar hizli oyuncular pek yaniltmiyo Cavanda haric 🤣🤣🤣

Evet bu maddeler gecerliligini kaybetmez. Illa Bruma'nin orada kalmasi muhim degil yoksa bu sozlesme detaylarinda yazilmis olmali.
500k euro brumadan
300k euro Kapidan
1.8 Tellesden
Kaanin Bonservisi cikti böylece. Fena bonus olur bunlar.
Maicon parasi Mensah‘a ohh. Bizde olmayan oyuncular ile al sana akilli planlama.
Geri kalan büyük baliklari adam akilli kullaniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt