Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla coplere emekli ikramiyesi vereceğiz rahat etmiyoruz her sene kariyeri bitmiş topculara son paralarını vermeden

Fatih Terim: "Başkan ve yönetimimizle yaptığımız toplantıda onlarca oyuncu hakkında konuştuk. Arda da bunlardan birisi. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz."

takımda maçı hareketlendirecek tansiyonu yükseltecek bir tane oyuncu yok...Arda ile caner maçta tansiyonu yükseltip maça heyecan getirebilir bu da takımı ateşler...Olabilme ihtimali yüksek sanıyorum.

Evet imzamı düstur edinelim transfer nöbeti sona erene kadar kalacak

Geniş kapsamlı bir yenilenme olacak demek ki kadroda hocanın da hemfikir olması iyi

saraci iyiye gidiyor,geldiğinde zaten iyiydi.üzerine 10 asistleri bulan bi caner geliyo,niye itiraz edelim?

Emre çolak ve Sinan gümüş gibi isimlerin gelmesinden daha çok korkuyorum, Arda gelsin ne olacak

ben 2005 yazında altan transferine bile sevindimki,ligin önemli hucumcularındandı.ragıp kampta begenilmemişti,sonra gitti kayseride basarılı oldu.guzel bi takım kuracagız guzel,sabırlı olun demyecegim zaten yeni sezonun baslamasına az kaldı
sen 21 yasında değil misin reis

Tahminim kamp 2.5 haftaya başlar. Peki transferler gelecekler gidecekler ozamana yetisirmi? No way

yaz ve kis dönemi totalde 17 oyuncu transfer ettik kiraliklar dahil

bunu hoca biliyor mu acaba degisim diyor da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt