Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben pcden telefona geceyim,anabelle 2yi acıp

13BA56B5-6618-48E5-BF0D-837ED37179EB.webp

reyz hocanın kim alınrısa alınsın tepki göstermesinler lafından caner erkinin parçalı forma giyeceği sonucunu çıkarabilir miyiz
o iki şeyi almış işte reis. sen caneri olumlu karşılıyon çirkef eksikliğinden ama onun çirkefliği bizde 2 maç üst üste oynmasına müsade etmez. fenerde bjkda hakemlerin suratına sövüyordu kimse bişey diyemiyordu bizde twit favlayan adama 3 maç ceza veriliyor.

canerin arkasina atilan her top pozisyon

tam böyle uefa avrupa liginde bizi yakacak bir baltazar geliyor anlayacaginiz

arda artik yine gülerek oyundan cikacak, sabote edecek her zaman oldugu gibi

Bu hafta yapılan toplantıda Fatih Terim, Falcao ile yolların ayrılmasına karar verdi. Oyuncu için teklif bekleniyor. (TransferWeb)

o iki şeyi almış işte reis. sen caneri olumlu karşılıyon çirkef eksikliğinden ama onun çirkefliği bizde 2 maç üst üste oynmasına müsade etmez. fenerde bjkda hakemlerin suratına sövüyordu kimse bişey diyemiyordu bizde twit favlayan adama 3 maç ceza veriliyor.
bakarsın bizde de karışmazlar ne bileyim reyz. çirkef adam sonuçta lazım adamdır böyleleri. lugano vardı mesela fenerde. adam çirkefti. bizde bu eksik gibi.

Bu ikisi ilk 11 için alınıyorsa hoca ilk devreyi göremez istifa eder.Ha kulübe için aliniyorlarsa Galatasaray'ın parası derya deniz dağıtmak güzel oluyor

futbolcu eskilerinden kim ne katki almis hele bir söylesinler

emre fenere gitti de ne oldu? arda ve emre basaktan ayrildiktan sonra basak sampiyon oldu

moralim bozuk birde senin yorumlarını görüyorum kalp krizi geçirecek duruma geliyorum ulan
işin uyuzluğu engelleyemiyorumda

caner gelirse as oynamaz heralde.

hocanın saracchi'yi göndereceğini sanmam. güzel istatistik yaptı.

savunması zayıf ama caner'in de savunması zayıf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt