- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Yarin emreyi izleyin bari goztepe macinda,bende mensaha bakayim.bi kisminiz da berati izlesin genclerden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah. Ağlatacak bir kadro kursun, herhangi bir oyun planı belirlesin hocamız da biz ağlamaya razıyız. Ben şampiyon olamadık diye değil, iki yıldır kötü transferler yapıp, kötü futbol oynuyoruz diye eleştiriyorum. Hocanın zorlamasıyla Arda vb. transferler gelirse kusura bakmasın eleştirilir. Arda bu vakitten sonra ne verebilir Galatasaray’a?Iyiki bi sene sampiyon olamadi konusun konusun seneye sizin gibileri agalatacak insallah
Yaw vizyoncularida gorduk hic bisey yaoa.adan gittiler amma namkor adamsiniz hoca olmasaydi Avrupada basarimi gorecektiniz Bu senede sampiyon olamassa birakir zaten merak etmeyin.Boyle basarili bi adama bile kredisi olmayan taraftarin baska hocalara hic kredisi olmaz .Tudorda fena hoca degildi sizin gibi sabirsizlar yedi adami .Ne hocalar ne yokluklardan başarılar çıkarıyor. Biz galiba hazıra alıştık. Terim gelsin, hiçbir şey yapamasa siyaseten şampiyon yapar. Ohh miss. Analigimizde eğlenelim. İyice fener mode on..
2017 yazinda onun yerine mariano geldi isteTam diyecektim sağ beke Kaderabek'i alalım sonra vazgeçtim. Herif bu sene 7 asist yapmış.Bu nasıl sağ bek.?
Peki..Yaw vizyoncularida gorduk hic bisey yaoa.adan gittiler amma namkor adamsiniz hoca olmasaydi Avrupada basarimi gorecektiniz Bu senede sampiyon olamassa birakir zaten merak etmeyin
Keremin maci ne zaman?
Sergi o zaman da alamazdık.2017 yazinda onun yerine mariano geldi iste
Aliyoduk 6 milyona marianoyu tercih ettikSergi o zaman da alamazdık.
Sergi o zaman da alamazdık.
Seri lemina Nzon Falcaonun nereler veremeyecegini goremedigimiz gibi Ardaninda goremeyiz Arda gelir harikalar yaratir diyemem .ama arda bizi rezil eder de diyemem.Yukarda saydigim adamlar geldiginde bayram etti forum sonuc koca bi sifir simdide Arda icin isyan ediliyor izleyip gorucez takimi Umursamaz mecadele etmezse kendi bilir .Kendine azda olsa guvenen taraftarda kalmaz bu kadar basit.Sanki Arda gelecekte klup olarak batacagiz gibi davranilmasi sacmaİnşallah. Ağlatacak bir kadro kursun, herhangi bir oyun planı belirlesin hocamız da biz ağlamaya razıyız. Ben şampiyon olamadık diye değil, iki yıldır kötü transferler yapıp, kötü futbol oynuyoruz diye eleştiriyorum. Hocanın zorlamasıyla Arda vb. transferler gelirse kusura bakmasın eleştirilir. Arda bu vakitten sonra ne verebilir Galatasaray’a?
Oynamazsa ne işe yarayacak?Alanyaspor'da daha fazla oynar.Merih de ordan İtalya'ya gitti..Yerli stoper eksik zaten takimda emini niye gonderek?bosa kafa patlatmayin