Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydin Renkdaşlar,

Malesef dün çok acı ve kara bir gün yaşadık...

Neyseki transfer taraftarını sevindirecek haberler çok yakında...

Günaydın rengim,

Bu sezon zaten Rize maçında bitmişti. Orası her nedense bize lanetli gibi bir türlü olumlu sonuçlar vermiyor. Sadece geçen sene Diagne o olumsuzluğu bozdu diye düşünürken bu sene yine olanlar oldu. Muslera bu takımın herşeyi olduğunu tekrar hatırladık. Hollanda, Belcika ve Almanya'dan haber var mı? Takip ettiğimiz liglerinden başlayalım :asd:

Günaydın rengim,

Bu sezon zaten Rize maçında bitmişti. Orası her nedense bize lanetli gibi bir türlü olumlu sonuçlar vermiyor. Sadece geçen sene Diagne o olumsuzluğu bozdu diye düşünürken bu sene yine olanlar oldu. Muslera bu takımın herşeyi olduğunu tekrar hatırladık. Hollanda, Belcika ve Almanya'dan haber var mı? Takip ettiğimiz liglerinden başlayalım :asd:
antepte bitmişti

SON DAKIKA!!!

Sımsıcak bir duyum geldi fırından
H.O.

- Sağ Açık
- Senegallı
- 23 yaşında
- Scout / uzuc Maliyet
-------------------
Isim daha sonra açıklanacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 86596

Fatih karagümrükte oynayan oğlan mı? Eğer o ise gerek yok. Önce Sekidikaya adam gibi şans versinler. Öyle son 5 dakika oyuna kurtarıcı olarak almakla olmaz, sadece oyuncuyu kaybedersin. Sekidika gayet hızlı ve topla hareketli bir oyuncu, pasları da fena değil. Ama fazla izleyemedik. ELHAMDOULİLLAH, Feghouli vardı :asd: :asd::asd:

Günaydın rengim,

Slm renkdaş,

Hollanda ve Türkiye den yabancı kanatlar ile ilgileniyoruz. Ejuke favori.

Almanya da hedef gurbetçiler (Ahmed Kutucu birinci hedef, pahalı olsada)

Belçika da şu anda birşey yok :)

Bana kalsa Balkan ve Doğu Avrupa (özellikle Hırvatistan, Polonya) pazarından Scout alırım.Iş ahlakı var, sert oyuncular ve en önemlisi almak daha kolay (rakip az, istenilen fiyatlar...)

~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~

bizim uefaya gitme durumu nedir ? alanya yenerse üstümüzde bitirecek

Dikkat et kendine.
Aynısını, her hafta gittim aile psikologum da diyor bana inanır mısın.

Şaka Maka ... Medya ve iletişim bilimleri ön lisansı (üni Bachelor) yaptıktan sonra; şu anda Uluslararası Management okuyorum. Bitirme tezimi yazıyorum, ~ 1-2 ay sonra bitiyor

~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~

FLAŞ: Caner Erkin, Galatasaray'a çok yakın. Fatih Terim, fırsat transferi olarak Emre Çolak ve Semih Kaya'yı da kadroda görmek istiyor. (DHA)

Terim bitmis

evet terimin vizyonu bukadar mis.

2,5m euroya kaan dururken, gidip semihe almak ihanettir.

terim gittigi gun burdan birine gsstoredan ne istedigine alacam

herkes ekran goruntusu alabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt