Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slm renkdaş,

Hollanda ve Türkiye den yabancı kanatlar ile ilgileniyoruz. Ejuke favori.

Almanya da hedef gurbetçiler (Ahmed Kutucu birinci hedef, pahalı olsada)

Belçika da şu anda birşey yok :)

Bana kalsa Balkan ve Doğu Avrupa (özellikle Hırvatistan, Polonya) pazarından Scout alırım.Iş ahlakı var, sert oyuncular ve en önemlisi almak daha kolay (rakip az, istenilen fiyatlar...)

~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~

As rengim,

Ejuke ciddi ciddi takip ediliyor herhalde. O oğlanı çok izledim. Küçük takımlara karşı çok iyi performanstan sonra büyük maçlarda götü kalktı ve takım oyununu unutmuş gibi çok bencil oynadı bu sene. Halbuki büyük maçlarda yine defansın içinden geçtiği pozisyonlar oldu fakat pas yerine kendi şansını denediği için pozisyonları çoğu zaman öldürdü ve o kadar emek aslında boşu gitmiş oluyor. Bizde belli bir oyun düzeni ve oyun planı olmadığı için çok daha fazla bencil olabilir çünkü her top aynı Onyekuru da olduğu gibi ona giderse kendi kendine götü kalkar zaten. Ben Heerenveen takımından Joey Veerman (dm/dos), Rodney Kongolo (box-to-box) vera Mitchell van Bergen (sağ kanat) ilk üç listemden çıkarmam çünkü takım bunların üzerine kurulu ve sağlam takımlara giderler. Veerman ve Van Bergen Club Brugge, Genk, Gent ve Alman takımları takip ediyor zaten. Kongolo Feyenoord ve Premier league dedikoduları var. Ejuke pastanın üstünde ki krema gibi takım oyununda. Nisan ayında Lazio haberleri vardı Ejuke için ve 5 milyon euro teklif ettiği söyleniyordu Lazionun. Fakat Çin'den gelen 7 milyon net, 1 milyon bonus teklifi reddedildi. Bakalım olursa nasıl olacak.

evet terimin vizyonu bukadar mis.

2,5m euroya kaan dururken, gidip semihe almak ihanettir.

terim gittigi gun burdan birine gsstoredan ne istedigine alacam

herkes ekran goruntusu alabilir
Alman kaynak (Bild) şöyle diyor:

Kulübü ligde kalırsa 7 Mil veren onu alır,

Kümeye düşerse kulübü 6 Mil veren onu alır.

Öyle bir mukavele var.
2,5'a gelirse tabiki muazzam olur, ama sanmam.
____
Denn der 25-Jährige verfügt laut der "Sport Bild" über verschiedene Optionen, um den Verein vorzeitig verlassen zu dürfen. So soll bei einem Ligaverbleib ein Betrag von sieben Millionen Euro – beziehungsweise im Falle eines Abstiegs eine Ablösesumme von sechs Millionen Euro – reichen, um einen Wechsel per Ausstiegsklausel forcieren zu können.

Yazıklar olsun gene Semih Emre çolak kovalıyor acilen istifa etmesi gerekir hocanın vasat takıma dönüşüyoruz.!!!!

evet terimin vizyonu bukadar mis.

2,5m euroya kaan dururken, gidip semihe almak ihanettir.

terim gittigi gun burdan birine gsstoredan ne istedigine alacam

herkes ekran goruntusu alabilir

Semih Kaya ve Emre Çolak doğru ise ve uzun vadeli sözleşme ile gelirlerse, kapatalım nöbeti. Fatih hocanın bile bu yaşta ve yakalandığı koronadan sonra seneye ne vereceği meçhul iken böyle adamları getirmek ne bileyim, dosta korku düşmana güven verir herhalde rengim.

Gs store teklifin ilginç, bütçe ne kadar sonra dükkanı soymaya kalkmasın millet ;D

Dha ne zaman doğru transfer haberi vermiş. Her okuduğunuz şeye inanıp yükseliyorsunuz , sonra taraftar ne yaptı ki diye mırın kırın?

Benim bildiğim DHA maşa olarak kullanılıyor. Dün ki maçtan sonra Çolak , Kaya haberinin hocaya karşı yükselticeğini bildiği için ortalığı karıştırmaya çalışıyor birileri. Arda meselesinde olduğu gibi. Kaya’yı bilmem ama Çolak’ı net şekilde veto etti.

Semih Kaya ve Emre Çolak doğru ise ve uzun vadeli sözleşme ile gelirlerse, kapatalım nöbeti. Fatih hocanın bile bu yaşta ve yakalandığı koronadan sonra seneye ne vereceği meçhul iken böyle adamları getirmek ne bileyim, dosta korku düşmana güven verir herhalde rengim.

Gs store teklifin ilginç, bütçe ne kadar sonra dükkanı soymaya kalkmasın millet ;D

forma falan aliriz renkdas :giggle:

As rengim,

Ejuke ciddi ciddi takip ediliyor herhalde. O oğlanı çok izledim. Küçük takımlara karşı çok iyi performanstan sonra büyük maçlarda götü kalktı ve takım oyununu unutmuş gibi çok bencil oynadı bu sene. Halbuki büyük maçlarda yine defansın içinden geçtiği pozisyonlar oldu fakat pas yerine kendi şansını denediği için pozisyonları çoğu zaman öldürdü ve o kadar emek aslında boşu gitmiş oluyor. Bizde belli bir oyun düzeni ve oyun planı olmadığı için çok daha fazla bencil olabilir çünkü her top aynı Onyekuru da olduğu gibi ona giderse kendi kendine götü kalkar zaten. Ben Heerenveen takımından Joey Veerman (dm/dos), Rodney Kongolo (box-to-box) vera Mitchell van Bergen (sağ kanat) ilk üç listemden çıkarmam çünkü takım bunların üzerine kurulu ve sağlam takımlara giderler. Veerman ve Van Bergen Club Brugge, Genk, Gent ve Alman takımları takip ediyor zaten. Kongolo Feyenoord ve Premier league dedikoduları var. Ejuke pastanın üstünde ki krema gibi takım oyununda. Nisan ayında Lazio haberleri vardı Ejuke için ve 5 milyon euro teklif ettiği söyleniyordu Lazionun. Fakat Çin'den gelen 7 milyon net, 1 milyon bonus teklifi reddedildi. Bakalım olursa nasıl olacak.
Seni "GSC Eredivisie Head Scout' yapalım reis. Bilgine hayran kaldım.

Gerek işlemleri yapalım @Keramettin TANRIVERDİ

- Çift yönlü DCM / B2B
- Akan Kanat
- 9.5 / Playmaker
- Santrafor

Şu basaksehirli arkadaslar uzaklassin bi şuradan

"uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi de yazsınlar kral geri döndü"
younes-belhanda-galatasarayin-tum-planlarini-bozdu-wa-7369-400.webp

Alman kaynak (Bild) şöyle diyor:

Kulübü ligde kalırsa 7 Mil veren onu alır,

Kümeye düşerse kulübü 6 Mil veren onu alır.

Öyle bir mukavele var.
2,5'a gelirse tabiki muazzam olur, ama sanmam.
____
Denn der 25-Jährige verfügt laut der "Sport Bild" über verschiedene Optionen, um den Verein vorzeitig verlassen zu dürfen. So soll bei einem Ligaverbleib ein Betrag von sieben Millionen Euro – beziehungsweise im Falle eines Abstiegs eine Ablösesumme von sechs Millionen Euro – reichen, um einen Wechsel per Ausstiegsklausel forcieren zu können.

Gecen hafta Kickerde bir haber vardi. Düstüler diye 2 milyona serbest kaliyor diyorlardi.

Küçükken Ranza yatak vardı. Üst katta yatarken, bir kere düşmüşüm.

Hasar yoktu / oluşmadı denildi bana Aile tarafından.

Dikkat et kendine.
Aynısını, her hafta gittim aile psikologum da diyor bana inanır mısın.

Şaka Maka ... Medya ve iletişim bilimleri ön lisansı (üni Bachelor) yaptıktan sonra; şu anda Uluslararası Management okuyorum. Bitirme tezimi yazıyorum, ~ 1-2 ay sonra bitiyor

O zaman tez yazmaktan bu hale geldin Arif😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt