Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.140
- 20.036
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, kafayı bozdurduk. İmtanlar, dersler, kitap okumalar....Dikkat et kendine.
O zaman tez yazmaktan bu hale geldin Arif![]()
[emoji16Fırsat transferi dedigin Sneijder, Drogba gibi olur. Bunlar ancak caresizlik transferidir.FLAŞ: Caner Erkin, Galatasaray'a çok yakın. Fatih Terim, fırsat transferi olarak Emre Çolak ve Semih Kaya'yı da kadroda görmek istiyor. (DHA)
Terim bitmis
Ne kadar para bayılacaklar acaba merak ediyorum fenerin teklifi beğenmemisti
Caner Erkin, Galatasaray'a çok yakın. Yönetim, Caner'le 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.
(DHA)
Serie A da Inter Milano da Bek oynayan oyuncu geliyooooorrrr
~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~
Kişi kendinden bilir işi. Yazdıklarından yaşının pek de ciddiye alınacak seviyede olmadığı belli. Hayırlı forumlarnasıl kudurmuşsun.
Kimseyi savunduğum yok. Sen yanlış yazdın, ben düzelttim. 10 puanı Terim aldı, 46 puanı da Mancini? Doğruları yazdığım için mi kudurdun böyle? Seviyesiz damat muhabbetini de whatsapp arkadaşlarınla yaparsın. Benim öyle saçma şeylerle işim olmaz.
‘Domot son moson’
Linnes 1,4 Mil € alıyorsa, sen hesaplaNe kadar para bayılacaklar acaba merak ediyorum fenerin teklifi beğenmemisti
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2005 yazı, sen babanın "arşivinde" de vitamin değilmiydin lan2005 yazi gibi ortalik
Seni "GSC Eredivisie Head Scout' yapalım reis. Bilgine hayran kaldım.
Gerek işlemleri yapalım @Keramettin TANRIVERDİ
- 9.5 / Playmaker
- Santrafor
~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~