Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner Erkin, Galatasaray'a çok yakın. Yönetim, Caner'le 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

(DHA)

Serie A da Inter Milano da Bek oynayan oyuncu geliyooooorrrr

~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~

Azeri Türkçe kulağa ne kadar hoş geliyor :)

Link de Video mevcuttur

😆nasıl kudurmuşsun.

Kimseyi savunduğum yok. Sen yanlış yazdın, ben düzelttim. 10 puanı Terim aldı, 46 puanı da Mancini? Doğruları yazdığım için mi kudurdun böyle? Seviyesiz damat muhabbetini de whatsapp arkadaşlarınla yaparsın. Benim öyle saçma şeylerle işim olmaz.

‘Domot son moson’
Kişi kendinden bilir işi. Yazdıklarından yaşının pek de ciddiye alınacak seviyede olmadığı belli. Hayırlı forumlar

Son düzenleme:

City bu genc oyuncuyu aliyormus. Bonservisi 5 milyonmus, bonuslarla beraber ama 24 milyona kadar yükselebilirmis.

Seni "GSC Eredivisie Head Scout' yapalım reis. Bilgine hayran kaldım.

Gerek işlemleri yapalım @Keramettin TANRIVERDİ

- Çift yönlü DCM / B2B
- Akan Kanat
- 9.5 / Playmaker
- Santrafor

Estağfirullah renktaş. Sadece gördüklerimiz üzerinden fikirlerimizi söylüyoruz.

Fatih hoca dün genç oyuncuları tecrübeli oyuncular ile harmanlanmış bir takım kurmak istediği söyledi. Sadece Hollanda liginden ve bahsettiğin yerler için bakacak olursam bedava oyuncular söyle olurdu:

Dcm/b2b: Tapia, Feyenoord.
Akan kanat: Sekou Sidibe, Psv u21 takımı.
9.5/playmaker: Rúben Rodrigues, FC Den Bosch.
Santrafor: Tomas Necid, Ado Den Haag.

Bedava oyunlar ve maliyeti çok düşük olan oyuncular. Tapia banko oynar, Sidibe ve Rodrigues ilk 11'i zorlar ve Necid pivot olarak iyi bir yedek olur.

Bonservisli oyuncu diyorsan imkanlar çok ama bütçe ne kadar olur o önemli. Ben bu korona döneminde fazla bonservis vereceğimizi düşünmüyorum.

Bu Fenerliler Shaqiri'yi alıyor ama neyle tinere bunlar da mı başladı? Öyle bir ihtimal olsa bizimkiler sever uzatmalı hikayeleri illa bi şekilde getirirdik sanırım da yeni gerçeklikte o profilde birini Türk takımları alamaz.

3 Türk Oynatma Mecburu geliyor..
Siz hangi mevkileri seçerdiniz?

Bence Bek, Kanat ve TR oyuncuya göre.

Devamı:

Bence en risk alınabilecek yerler Kanatlar dır. Emre K. ilaç gibi gelecek.

Sonra Bek derim. Merkez sağlam olursa takım 1 oyuncuyu kaldırabilir. Caner olabilir. Belki Stamina ve defansif kabiliyeti düşük. Ama lig de zaten Attak yapan Galatasaray da ofansif kabiliyetini iyi kullanabilir.

Üçüncü mevkiyi Türk Oyuncu ya göre belirlerim..misal Stoper yabancı olsun deriz hepimiz, ama Kaan Ayhan gelirse olabilir derim.

"En az risk" stratejisini kullanırsak ise, Free takilan 9,5 / forvet arkası olabilir. Misal 442 için Ahmet Kutucu güzel olur.

Son düzenleme:
Guney Amerika
Afrika
Balkanlar
Kuzey ligleri
Belcika, Portekiz, Fransa ligleri
5 tane scout ekibi kursak ne kadar tutar? Fakat full time orada kalacaklar. Herhalde Babel'e verdigimiz 2 milyonu asmaz. Adamlara satistan pay da verirsen canla başla calisirlar

Giuliano: "Kulübüm alacaklarımı ödedi, pandemi dolayısıyla sadece yüzde 15 indirime gittik. Kulübümün bana borcu yok. Serbest kalma durumu yok. Fenerbahçe'den kimseyle görüşmedim"

[A Spor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt