Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
Omar Luyi Marcao Saracchi
xxx xxx
Emre K. Emre A. Ali Yavuz
Falcao

H.o. xd

Bu Taner Karaman Kayserispor yönetimine baya yakın diyorlar

EdzW9V_XsAEhxUF

Mümkünse şu heriflerden artık uzak duralım. Sizin Türk futboluna verdiğiniz katkıya ....

@Onur Bakır

@Hayri Cund

biseyler sezdım

Sergen'i diger teknik direktörlerden farkli yapan bu zaten. Adam dobra. Hayal satmiyor. Mücadeleci bir takim yaratacagim diyor. Temmuz'da Agustos'ta veya Ocak'ta ucacagiz demiyor. Bir bildigim var diye taraftari azarlamiyor. Yerinde kim olsa Burak-Caner-Gökhan gibi isimleri tutmak icin zam yaptirirdi. Begenmiyorsan git diyor.
Zam yaptiracak durumu olsa yaptirir dobralik mi yolmu yapiyor goruruz kacacak simdiden yoneticileri taraftarin kucagina atiyor 3 ay sonra ligin dibine demir atinca ben demistim elimdeki malzeme bu diyip kacmazsa birsey bilmiyorum

sergen yalcin yeni sezonun basinda kacip gider diyenler sergen'e niye hic sans tanimiyor? fatih hoca 2 sene tökezleye tökezleye sampiyon oldu, 3.sezon patladi. 40 küsür adam geldi gitti neredeyse. bir de bu genc teknik direktörleri görelim. muhtemelen erol bulut ve sergen yalcin bizden daha az paraya daha mantikli kadrolar kuracak. ki bu sene kadromuz kagit üstünde cok daha kaliteliyken bile üstümüzde bitirdi bunlar.

Öngörü dediğin böyle yapılmaz. Daha transferler başlamadı, bi dur hele.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Önümüzdeki sene kadro yüzde 90 ihtimalle böle olacaktır.

V. Babacan - Muslera - Okan

Omar-Linnes.. Luyindama-Donk.. Marcao-Semih-Emin.. Saracchi-Caner

Seri-E.Çolak-Taylan.. Yabancı-Mensah-Ömer
Feghouli-E.Kılınç.. Arda-Akbaba.. Babel-Kerem

Falcao-Diagne-Adem

EdzNzU8WkBAwOEI

Ben kolay kolay yerli oyuncu begenmem ama bu cocukta potansiyel var. Hedefleri olan bir oyuncu, umarim Fatih hoca sans verir. Duz bir oyuncu degil, izledigim kadariyla hizli, teknik, adam gecebiliyor ve gol atabilen bir kanat oyuncusu. Gelecek sezonun surprizi olabilir, yeter ki hoca gercek bir sans versin.

Seriyi burada en fazla ovenlerden biriyim ama o 10 yasinda cocuk fizigi düşündürüyor. Bir de yanina akbabayi eklediğimiz zaman direk savunmada 2 kişi eksiğiz. Lemina bu yüzden degerli bir adamdi. Bir daha o riske giremeyiz ama. Mensah kesinlikle alinmamali. Belhanda kadar küfür yer. Ondan da daha ciddiyetsiz bir tip. Uygun maliyete alternatif olarak alinabilir ama Apo en az 5 gömer tam onun transferi.

Sergen'i diger teknik direktörlerden farkli yapan bu zaten. Adam dobra. Hayal satmiyor. Mücadeleci bir takim yaratacagim diyor. Temmuz'da Agustos'ta veya Ocak'ta ucacagiz demiyor. Bir bildigim var diye taraftari azarlamiyor. Yerinde kim olsa Burak-Caner-Gökhan gibi isimleri tutmak icin zam yaptirirdi. Begenmiyorsan git diyor.
malatyayı bu sene o mu calıstırdı sene bası

Ekli dosyayı görüntüle 86630
Bizdeki son döneminde de 1 maçta 90da bir maçta 85te oyuna girerek toplam 5 lig maçında oynamış bu adam. Ziraat kupasında Hatay’a karşı ilk 11 başlamış 4 yemişiz. 7 maç için 3.8 milyon ₺ almış. Yarım sezon için 3.8. Genç desen genç değil, iyi desen 2.lig topçuları daha iyi. Elimizde ışık Kaan, emin, Metehan varken bu adamı geri getirmemiz çocuklara ihanet etmek. Bu çocukları Semih’i izlediğim kadar izledim Semih’in hiçbirinden hiçbir artısı yok

aferim renktas artik bizi anliyorsun, ondan elestiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt