Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara pozisyonu icin Dion Lopy'i Afrika'dan alip getirin uyuma Emre Utkucan.

Yemin ediyorum su forumu fanatik kalbi olan yasli bi dayimiz okusa yazilanlar yuzunden kalp krizi gecirir adam Yaw gecen sene sizde gordunuz futbol sahada oynanir Kagit ustunde his bisey ifade etmiyor az bi bekleyin ona gore karalar baglarsiniz

Yemin ediyorum su forumu fanatik kalbi olan yasli bi dayimiz okusa yazilanlar yuzunden kalp krizi gecirir adam Yaw gecen sene sizde gordunuz futbol sahada oynanir Kagit ustunde his bisey ifade etmiyor az bi bekleyin ona gore karalar baglarsiniz
@Uğur Bulut dai nasıl dayanıyor

selam reis nasılsın biraz sinirli gördüm seni son zamanlarda

Fatih hocaya edilen hakaretleri görse iyi bir saydırırdı yazanlara o kesin

Seri inşallah alınmaz nedenine gelirsek evet çok iyi pasör oyun görüşü gerçekten üst düzey ama 8 numuara olarak bakarsak ne bi dripling ve bi şut atma hiç biri yok 6 numara olarak bakarsak eğer bir kere boy olarak çok kısa hava toplarında sıfır katkı fizik zaten yok defansif olarak da nerdeyse var la yok arasında yani adama net olarak 6 da 8 de diyemiyorsun o yüzden ben tekrar alınmamasından yanayım.
Diagne konusuna gelirsek tahminimce 7 milyon civari bi teklif gelirse hemen satılır
Falcao ise gitmesi gerek yüklü bi maası var ve sezonun yarısını sakat geçirdi sürekli 2 hafta 3 hafta yoktu tekrarlıyan sataklıklar hiç iyi değil ha bu arada seriye bağladiğımız güzel top oynadığımız zaman çok iyi katkı veriyordu top alıp saklamalar top dağıtmalar duvar olmalar sürekli bi aksiyon içinde ve hareketliydi ve defansın dengesini bozuyordu ve çok rahat gol atıyorduk ne zaman sakatlandı sistemin çarkı bozuldu hakkını yememek lazım ama bu kadar sık sakatlanması gitmesi için en büyük sebep
Belhanda ve Feghouli artık bu klüpten defolup gitmeliler
Babel bize geldiğinde herkes çok ümitliydi ama takımdaki bazıları ile anlaşamaması olsun takım sistemine uygun olmamasından dolayı gitmeli
Donk sözleşmesi uzatılmamalı defansa ihtiyaç olduğunda geldi oynadı ama ruhsuz ve umursamazlıklari yüzünden özellikle son maçlarda yedigimiz çoğu golde yenilen golü izlediğini net görebiliyorsunuz açıkçası yaşı da 35 varken daha da uzatmanın anlamı yok
Linnes ne yazıkki yedekten öteye geçemeyecek kalitede birde gereksiz yere maaşı da yükseltildi üstüne o yüzden imkan oluşursa elden çıkarmak lazım
Saracchiye gelirsek son haftalarda hatta Antalya maçında da gördük ki tek başına kanatta bir ileri bir geri çok iyi oynadı özellikle hücum katkısı çok iyiydi bazen net olarak 3-5-2 nin sol topçusu 4lü sistemde defansta çok aksıyor bir sene daha kalmalı bence
Lemina konusu ise bambaşka herkesin gözünde yeni Melo'ydu ama sakatlıkları çok can yaktı lakin eğer yüzde yüz bir şekilde sakatlıklarını atlattiysa hiç 6 numara aramaya gerek yok tekrar almalıyız ruhuyla top oynayan taraftarla bütünleşen topçularla oynanır bu futbol
Onyekuru ise tamamen aptal yönetimin suçu keşke geri alabilsek bir iki sene bizde oynasa eplye net 30-40 milyona gidecek yetenekte topçu inşallah geri alabiliriz
Luyindama -Marcao ya gelirsek inşallah bu sene ikiside takımda kalır özellikle Luyindama paris maçını hala unutmadım 1 sene oynasa tüm maçlarda rahat 25 milyona epl yapar Marcao ise daha yaşı 23 stoperler özellikle 25li yaşlarda tam oturur ve Marcao günden güne çok daha iyi oynuyor inşallah kalır o pasları atacak oyunu öyle geriden kuracak stoper bulmak çok zor özellikle sol stoper o yüzden benim gözümde şuan minumum 25 milyon ama lig stsl olunca ışler değişiyor pazarlama yapmayı bilmeyen yoneticiler olunca yada spordan gelmemiş yöneticiler olunca bedavaya gidiyor böyle topcular

Bundan sonra hicbir oyuncuya gelsin gelmesin iyi kotu demeyecegim. Gelsin oynasin o zaman notunu veririz

Daha once notunu verdiklerimiz semih kaya gibiler tabiki gelmesin

Recep Yıldırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt