Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklı şeyler yapabilir bu adam sağı solu belli olmuyor

Yok kardeşim bu adam kesinlikle bizim forvetimiz olamaz.
Herhangi bir özelliğinin olduğunu düşünmüyorum ben şahsen.Top sürme yok, al-ver yapıp yardım yok, ayakları sıfır zaten düşücekmiş gibi sürekli, hız desen oda yok boş koşu falan hiçbişey.O fizikle bu kadar güçsüz olunmaz, yani bitek kafasına inicekte vurucakta gol olucak.
Mental olarak zaten sıkıntılı.
Tek artısı sakatlık sorunu yok, ne biliyim burda isteyenler ya troll yapıyor yada en mantıklı sebebimiz ödediğimiz bonservisi oynatıp piyasa yapmaya çalışmak olur.
Trezegeut gelirse eyvAllah , çünkü sadece dokunmak kalmalı Diagne’ye:)
Bize daha çok Gomis gibi top tutucak, havadan-karadan bulduğunu affetmeyecek rakiple boğuşacak bi adam lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok kardeşim bu adam kesinlikle bizim forvetimiz olamaz.
Herhangi bir özelliğinin olduğunu düşünmüyorum ben şahsen.Top sürme yok, al-ver yapıp yardım yok, ayakları sıfır zaten düşücekmiş gibi sürekli, hız desen oda yok boş koşu falan hiçbişey.O fizikle bu kadar güçsüz olunmaz, yani bitek kafasına inicekte vurucakta gol olucak.
Mental olarak zaten sıkıntılı.
Tek artısı sakatlık sorunu yok, ne biliyim burda isteyenler ya troll yapıyor yada en mantıklı sebebimiz ödediğimiz bonservisi oynatıp piyasa yapmaya çalışmak olur.
Trezegeut gelirse eyvAllah , çünkü sadece dokunmak kalmalı Diagne’ye:)
Bize daha çok Gomis gibi top tutucak, havadan-karadan bulduğunu affetmeyecek rakiple boğuşacak bi adam lazım.

Oynatmazsak zarar ederiz , kimse almaz. Oynatırsak da zarar ederiz aslında :D Ama şansımızı deneyelim bir fırsat daha tanıyalım derim

Geldiğimiz noktada tekrardan idrak ettik ki ne yapıp edip Gomis'i tutmalıymış bizimkiler. 30 tane gol atmış herif Alex'in rekorunu kırmış daha geldiği ilk sezonda ve şampiyon olmuşsun. Zam isteyecek tabi ki hakkıdır. Doğuştan Galatasaraylı değil ki bu herif para önemli değil desin. Gomis'i gönderdi bizim aklı evveller sonra yerini doldurabilmek için Diagne ve Falcao denen vitaminsizlere toplamda en az 30 milyon avro para gömdüler. Önümüzdeki seneler Allah muhafaza bu kulüp için karanlık olursa eğer bilin ki bu vahim hatanın bedelidir.

Oynatmazsak zarar ederiz , kimse almaz. Oynatırsak da zarar ederiz aslında :D Ama şansımızı deneyelim bir fırsat daha tanıyalım derim

İşte aynen öyle, tabii ki inşallah oynar, gol atar piyasa yapar, tek temennimiz o yönde.
Sonuçta ödediğimiz para ortada, 3-5 e verecek değiliz , yanıltsın bizi yeter ki biz laflarımızı yutup bağrımıza basarız:)

Videonun tam halini ilk defa izledim videonun sonunda açık kapı bırakmış Kral.Galatasaray'a gelme ihtimalim ortadan kalkmıştı..

Videonun tam halini ilk defa izledim videonun sonunda açık kapı bırakmış Kral.Galatasaray'a gelme ihtimalim ortadan kalkmıştı..

burak_yilmaz_ifade_verdi_h37455.webp

valentine ozornwafor

• 354
    luyindama kendisinin yaşındayken kongo liginde oynuyordu.
    belki onun kadar yetenekli değil, belki de daha yetenekli nereden biliyoruz?
    zaten über yetenekli olsa buralara kalmazdı merak etmeyin.
    real sociedad fransa’nın lens takımından 4,5 milyon euroya sol stoper aldı.
    bir dakika bile oynatmadan ispanya ikinci ligine kiraladı. ligin ikinci[* 2019-2020 sezonu] yarısı oyuncu orada bazen yedek, çoğunlukla sahadaydı.
    ki ozorwafor’dan çok daha yetenekli.
    ozorwafor’u övmek veya yermek için elimizde hiç bir veri veya video yok.
    sokak dilinde bir deyim vardır.
    taşı havaya fırlat, martıya çarparsa ne ala, çarpmazsa en fazka kolunu yorarsın.
    biz de kendisini aldık, tutarsa piyango tutmazsa bir kuruş zarar etmeden satarsın.
    26 Temmuz 2020 00:08 · gurrpegi

Belhanda-Feghouli-Maicon-Diagne dörtlüsünden 10-20 milyon euro arası bir rakam kazansak mükemmel olur ama imkansız.

Günaydın arkadaşlar konusunu bulamadım ama dünkü sonuçlardan sonra kupayı hangi takımın almasından bağımsız Avrupa'ya gidemiyoruz değil mi gitmek için tek şansımız Trabzon'un ceza alması mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt