Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bjkliler 7 den 70e ayni lan. Haha. Tmm oneleme.oynicanda gidemeyechin kesin herifler cocuklar gibi sen
Kupanin sapini almislar bu sezon.neyi kutluyorlar anlamadım. Bu nasil eziklik böyle.

F A T I H T E R I M

İlk 11 kalitesinde yerli almak şart, Kaan Ayhan ,Berat Özdemir gibi bir iki isme mutlaka bonservis ödemek gerecek

Günaydin ve iyi transfer nöbetleri dilerim :-)

*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

Süper Lig'de yaşlı kadrolar iş yapabiliyor (Başakşehir ve Alanyaspor). Bu sezon en büyük hatamız orta sahamızı değiştirmek oldu.
Seri ve Lemina ile tekrardan kiralamamak gerek.
Mensah ve Gökhan Töre'yi almamız lazım. Özellikle Gökhan gibi hırslı oyuncuya ihtiyacımız var.

48E6982F-ED19-459D-A336-8779D90A9C75.webp

Transfer haberleri | Galatasaray'da bir ayrılık daha!

Galatasaray'da transferde son dakika... Yeni sezonun transfer çalışmalarına hız veren Galatsaray'da sürpriz bir ayrılık kapıda duruyor. Takımda kalması beklenen yıldız isimin geleceği tekrar değerlendirmeye alındı.

Galatasaray’da yeniden kiralanması kararı alınan Jean Michael Seri konusu gözden geçirilecek.

29 yaşındaki futbolcunun 6 numara pozisyonunda özellikle savunmada zayıf kaldığı ligin son karşılaşması olan Antalyaspor maçında bir kez daha ortaya çıktı.
Bu nedenle Cim-Bom’da Fildişi Sahilli oyuncudan vazgeçilmesi fikri ön plana çıktı.

Seri’nin yıllık 2.8 milyon euroluk ücreti ile beraber, 1.5 milyon euroluk kiralık ücreti de, sarı-kırmızılıların yıldız futbolcuyla ilgili kararını gözden geçirmesinde etkili oldu.

Defansif zaafları nedeniyle Seri’nin riskli bir tercih olduğu noktasında birleşen Galatasaray, bu nedenle daha genç, mücadeleci ve maliyeti uygun isimler için çalışma başlatma kararı aldı.

Maliyeti de yüksek
Galatasaray’a bonuslar ve primler hariç 1 yıllık maliyeti 4.3 milyon euro olan Seri ile devam etme fikrini askıya alan Cim-Bom, Teknik Direktör Fatih Terim’in scout ekibine talimat vererek aynı pozisyon için alternatif isimlerin belirlenmesini istedi.

Seri’nin ise kalmak istediğini ilettiği bildirildi.

Milliyet-Nevzat Dindar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

recep gül
ozornwafor
diagne
babel
ali yavuz
kerem
ogulcan

Mensah alinacakss 10 no olarak oynasin. Defansi Ndiayeden bile kötü

Seriyi göklere cikaranlar vardı bu forumda burası Türkiye ligi mücadele şart Melo ndiaye Fernando niye beğenildi Melo da hem sertlik hem teknik vardı ndiaye dinamo gibiydi Fernando ise hem teknik hem çok zeki bir oyuncuydu seri de güç yok hava topu yok uzun pas yok sut yok ne anladım bu işten nzonzi ndiaye orta sahası çok daha iyi olurdu lemina seri ikilisine göre .Ben Taylan i beğendim bu sene Türkiye ligi için Taylan ndiaye ikilisi ise yarardı Fatih hoca sağ bek oynattı son maçta taylani orada bile sırıtmadi .Yanlız on numarası top kaybetme uzmanı belhanda olan bir takım da defans ve ön liberolar çok kart görür ve başarılı olması imkansıza yakın olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt