Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina topcu falan degil, sovmenin teki. arti kronik sakat.

guvenip yola cikilmaz

Tahminim Marcao Atalanta'ya gider. Caldera geri dönüyor Milan'a Atalanta'nın hocası da tam bir hücum aşığı Marcao'nun özellikleri tam ona göre 12-15 arasına alırlar bence. Bizde burada gelen parayla Kaan Ayhan'ı ve orta saha transferlerini yaparız ama Kaan Ayhan maaş için 1.5-1.8 milyon civarı maaş alır tahminim bu.

Niye hiç ortasaha ismi geçmiyor bizle. Sadece mensah adı anılıyor başka hiçbir şey yok. Seri kalacak mı acaba korkmaya başladım iyice

Asalumun alaykum
Beranda arabistana mi gitti dogru mu

Belhanda 5m diyorlar 6mye ittirirsek 2.5 Kaan 3.5 Mensah alınır muhtemelen

Kerem
Oğulcan
Arda
Emre Kılınç
Omar
Caner
Mensah

7 transfer yakında açıklanır bir de Kaan Ayhan bekliyorum

Saçma sapan kural yüzünden sıkıntı girecez Emre K ve Emre A dışında ilk 11e yazacak yerli yok(ben ikisini normalde ilk 11e yazmam ama mecbur) onlardan biri sakatlansa yada cezalı olsa yerine koyacağın yedek yerli de yok. En az 5 6 tane kaliteli yerli lazım onları da alacak para yok :)

Kevin Stöger alsak keşke hem bonservisi de yok Belhanda yerine çuk diye pturur.

Bu adam gercekten cok vasıfsız hoca nereden buldu bunu bir de iyi falan demiyorlar mi deli oluyorum
Vasıflı veya vasıfsız olduğunu bilmiyoruz. Bu zamana kadar kaç kişiyi önerdi, önerdikleri şimdi ne durumda, önerdiği isimler niye dikkate alınmıyor bunlrı bilmek lazım. İsimler üzerinden gitmek bence yanlış. Ben merak ediyorum mesela bu soruları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt