Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan kural yüzünden sıkıntı girecez Emre K ve Emre A dışında ilk 11e yazacak yerli yok(ben ikisini normalde ilk 11e yazmam ama mecbur) onlardan biri sakatlansa yada cezalı olsa yerine koyacağın yedek yerli de yok. En az 5 6 tane kaliteli yerli lazım onları da alacak para yok :)
Ömer de bu sezon oynadığı top için bir şanş daha hak ediyor.

Emre Ak
Emre Kil
Ömer

Gelirse Kaan ve Volkan babacan.

Etti 5 oyuncu

-----------------------V.Babacan-------------

Omar ---------- Lyundama---------Kaan----------Caner

--------------------Mendy-------XXX

Feghouli----------- -----Akbaba------------Babel

-------------------------Falcao----------------

Seneye böyle bir şey olur. Marcao satılarak kiralık ve ufak tefek bonservisler karşılanır. Ön taraf yaşlı ve baskı yapmakta sorun yaşayan adamlar. Mendy ve ciğersiz bir ön libero daha alınmalı.

Bu ön 4'lü ve arkada da Seri ile oynamak intihar
Feghouli ile devam edeceksek yandik.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vasıflı veya vasıfsız olduğunu bilmiyoruz. Bu zamana kadar kaç kişiyi önerdi, önerdikleri şimdi ne durumda, önerdiği isimler niye dikkate alınmıyor bunlrı bilmek lazım. İsimler üzerinden gitmek bence yanlış. Ben merak ediyorum mesela bu soruları.
Ben.oyuncu onericem almayacaklar hem de 10 yilda 1 dk durmam demekki oyle degil

Muslera
Omar Boss Kaan Saraçi
Mendy Lemina
Mensah
Trezege Sakatkao Emre

kadro max bu olur
9 yabancı oluyor, Lemina yetine irfan iyi olurdu.

Çok satış yapamayacağız o yüzden mütevazı düşünmek lazım, yerli kalitemiz de yerlerde, Kaan Ayhan mutlaka alınmalı,Salih Özcan diyorlardı bir ara o tarz biri de alınabilir. Orta sahaya mutlaka ilk 11 seviyesi yerli lazım

@serhan_akturk: Fatih Terim, Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak arasında yapılan son toplantıda transfer için konuşulan isimler;

Caner Erkin
Arnaut Danjuma
Sinan Gümüş
Arda Turan
Kaan Ayhan (Ciddi ilgi)
Bernard Mensah (Ciddi ilgi var ve pazarlık aşamasında)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaan Ayhan'ı stoper olarak düşünüyoruz hepimiz ama ön liberoda Seri'nin yerinede çok iyi olabilir bence.

Okan(X)
Omar-Luyindama- X(marcao satılacağını düşünüyorum)- Saracchi
Kaan Ayhan- Bellagarde
Emre Kılınç Stöger Lovric(Bukari)
Falcao(kalırsa yada Diagne ikisde giderse X)
Bence gayet iyi bir kadro olabilir tempo sorunu falan yaşamayız bir tek kapalı defanslara karşı adam kaçırma, kiliti açmalarda sorun yaşayabiliriz bazı maçlarda Stöger'in performansına bağlı olarak eğer o da tutarsa sorunda olmaz. Tempomuzla çoğu maçı kazanabiliriz bence bu kadroyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt