Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri zaten orta sahayı geçmiyor. onun defansif açıklarını kapatmak için sahaya bir defansif oyuncu koyarsak takım hücumda çok güdük kalır. ama koymayınca da seri çok yumuşak kalıyor.

bu nedenle seri ile devam etme kararı bana hiç mantıklı gelmiyor. biz onun oynayabileceği uygun ortamı oluşturamayız. bu adamın iki tane tempolu merkez oyuncusunun arkasında oynayıp organizatör olması gerekiyor. bizde o kadroyu kuracak para yok.
Seri oyun tarzı itibariyle hiç sevdiğim bir oyuncu değil, daha önce de çokça belirttim bunu. Ama sıkıntı Seri'den ziyade Lemina'da. Bence Lemina lig standartlarına göre epey iyi bir oyuncu ama ne Fernando gibi süpürücü, ne de Sosa gibi oyun kuran tarzda bir 8 numara olmaması sıkıntı yaratıyor.
Box to box oyuncu desek en doğru tanımı yapmış oluruz sanırım. Her şeyden biraz var ama hiçbir şey tam değil. Sürekli sakatlanması da ayrı bir konu.

Orta saha ikilisini Seri + Fernando/Gustavo tarzında bir 6 numara yaparsak o zaman Mensah tarzında top taşıyabilen bir 10 numara alınsa dahi problem olmayacaktır.

Mensah yerine performans devamlılığına sahip ve mental sorunları olmayan bir isim almamız gerektiğini düşünüyorum ama yukarıdaki gibi bir orta saha yapılandırmasında iş görebilir mesela.

heyecan arama terim kisitlama varken koy merkeze hakan arslani isine bak iste

Videoya efsanaler koyulmuş Falcao bu yüzden yok
Edit ; Ben 3 dakikalık videoyu izledim tamamı 17 dakikaymış keşke sadece eski topçular olsaydı.

hagi giderken bu kadar özenmedik yahu.

Tek bir görsel yeterliydi aslında.
beyin_gocu_yigit_ozgur.webp

Belhanda satış haberi boşuna çıkmadı muhtemelen ay bitmeden Belhanda satılır ve Kaan Ayhan’ın 2,5 milyon çıkış maddesi ödenip alınır.
Bakıldığında Kaan-Luyindama-Marcao güzel duruyor. 3lü defans bile oynayabiliriz Omar ve Saracchi 3-5-2 için gayet iyi isimler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pastaciya saygim yok hic.30 yasinda futbolu birakti herif
kendisinden 6 yaş büyük emre abisinden bile utanmayan bir tip.
Biri futbolu bırakırken gol yedik 2 puan biraktik digeri önce defanstan top çıkardı sonra gitti penaltı aldı attı ve gitti.
Kusura bakmasin da efsane böyle olunuyor, en son en zaman top oynadığını taraftarın %90'ı hatirlamaz.

Jordan Ayew gelse forvet sorunumuzu çözeriz bence ama hiç gündeme gelmez sanırım. Daha önce benzerini Mariano için düşünürken ansızın gelmişti belli mi olur ben bir deneyeyim şansımı.

kendisinden 6 yaş büyük emre abisinden bile utanmayan bir tip.
Biri futbolu bırakırken gol yedik 2 puan biraktik digeri önce defanstan top çıkardı sonra gitti penaltı aldı attı ve gitti.
Kusura bakmasin da efsane böyle olunuyor, en son en zaman top oynadığını taraftarın %90'ı hatirlamaz.
Kendine bakan oynuyor atiba 37 38 yasinda turk bile degil. Canini disine takarak oynuyor. Bizimkinin yanindan gecen ferrari gibi goruluyor

*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

bu sene formalar 280 liraan satilacakmis.
Acil sezon başlamadan firmayı değişip daha ucuzcu surumden kazanacak şekilde 2-3 senelik anlaşma yapmamız lazim. Şu an en temizif fener forma satilsa da satılmasa da 6 milyon euro ceplerinde ne +ne -

Jordan Ayew gelse forvet sorunumuzu çözeriz bence ama hiç gündeme gelmez sanırım. Daha önce benzerini Mariano için düşünürken ansızın gelmişti belli mi olur ben bir deneyeyim şansımı.
Premier ligi birakip anamizin ligine gelmez gibi avrupada yok.

pl'den düşenlerden seri gibi bir piyango çıkar mı? benim adayım watford'dan kabasele. Luyindama satılır, Donk gider, Kabasele gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt