Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
Mumkunse atletizmi de olan biri gelsin oradan
danny welbeck'te olabilir mesela. Sakatlık durumu önemli tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mumkunse atletizmi de olan biri gelsin oradan
Muzmin sakat gibiydi en son. Sonra hic oynadi mi takip edemedim bu aradanny welbeck'te olabilir mesela. Sakatlık durumu önemli tabi.
Niye olmasın - tabiki arkalarına 3 tane 90dak koşan azman gibi yamyamcılar gerekir.Demek Falcao ,Diagne,Mandzukic forvet hattini izleyecegiz
Muzmin sakat gibiydi en son. Sonra hic oynadi mi takip edemedim bu ara
....
Muzmin sakatlik yoksa her turlu isterim onubu sene baya oynamış ama takip etmedim. Gol sayısı 1. Ts'nin sturridge transferine dönebilir, biraz riskli.
Çamur olsun, PL olsun.pl'den düşenlerden seri gibi bir piyango çıkar mı? benim adayım watford'dan kabasele. Luyindama satılır, Donk gider, Kabasele gelir.
Biz antreman yaptiramiyoruz acik ve netBizde sürekli sakatlanan, son döneminde bok gibi bir performans veren ve top kapma istatistiklerinde Ceyhun Gülselam'ın bile gerisine düşen Fernando'ya bakın...
![]()
Fernando - Oyuncu profili
Fernando ➤ Brezilya'den eski futbolcu ➤ Ön Libero ➤ Son kulüp: SC Internacional ➤ * 25 Tem 1987, Brasília, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Sevilla'da 38 maça çıkmış ve 2956 dk sahada kalmış. 90 dakikaya bölersek 32 maç yapar.
Bu durum futbolcuların Türkiye Ligi'ne bakış açısını çok iyi özetliyor. Max 1 senede sapıtıyorlar. Bu adam Brezilya Milli Takımı görmüş, gelmeden önce ciddi ciddi City'de oynayan bir adamdı.
Mariano 1 sene bile dayanamadı. Herifin ilk geldiğiyle lig sonundaki performansı arasında uçurum vardı.
Örnekler uzar gider...
O yüzden mümkün mertebe 21-22 yaşındaki genç topçulara yönelmek lazım. Genç topçuların genelde daha büyük transfer yapmak gibi hedefleri olduğu için, kendilerine bakıyorlar.
Genç alınamıyorsa da max 26-27 ideal. Yaş büyüdükçe performans kaybı skalası da büyüyor.
Maaşlar ise daha da kritik. Fegh, Belhanda gibi sevr anlaşması ayarında kontratlara oyuncu alırsan, adamların eline koz vermiş olursun. Leş gibi performans gösteriyorlar, gönderebiliyor musun? Gönderemiyorsun. Gönderemeyeceğini onlar da biliyor ki bu rezillerin hiçbir şey umurlarında değil.
Tabii FFP olduğu için genç oyuncu alamıyorsun. Satmadan 4-5M bile çıkarıp veremiyorken, niye genç oyuncu almıyoruz demek mantıklı bir şey değil.
Bonservisi elinde olan oyuncular ise daha büyük sıkıntı. Onları ikna etmek için hayvan gibi maaşlar, hatta imza paraları vermek zorunda kalıyorsun.
Neyse velhasıl kelam, hayırlısıyla FFP'den kurtulduktan sonra transfer politikamız genç oyuncu - düşük maaş olmalı ve artık ucuza aldığın oyuncuyu en azından 2 katına satma işini diğer Avrupa takımları gibi sistematik haline getirmeliyiz.
Lung gokhandan 2 gomlek iyi kaleci. Gokhan kovalikta bir dunya markasi herif 50 metreden kactane gol yedineeee silviu lung fln diyor beinsport
terim kisitlamayi anlamamis sanirim bu adami aliriz 2 ay icinde muslera iyilesir ve bi fazla yabanci olarak kalir bizde üstelik GK ve bunu anca terim becerir. lig sonuncusunun yabanci kalecisi
gokhan akkani al 5 sene arkana bakma
iyi kaleciler guzel gol yer reis lung ne beto neyse deLung gokhandan 2 gomlek iyi kaleci. Gokhan kovalikta bir dunya markasi herif 50 metreden kactane gol yedi
Portekizde kimleri gozune kestirdin reis Var mi janjanli oyuncuPortekiz liginden hiç adımız geçen yok mu ya Marcao dan sonra yine deneriz diye düşünüyordum ama eylem yok galiba
Jonathan David veya Patson Daka daha dogru 1 tercih olurdu