Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese umutlu transfer günleri diliyorum uzun süredir yoktum bi mactan sonra sövdüm cezayi yemiştim afiyet olsun bana.Buranin ortamı başka yerde yok değerini bilelim.Yorumuma gelirsek kaan ayhanida kaçirir bu yönetim.

....

Milliyet'te yer alan habere göre sözleşmesi bu yaz biten 34 yaşındaki futbolcu ile 1+1 senelik yeni bir kontrat yapılması planlanıyor. Ey yönetim akıllı ol!!!!
Screenshot_20200726_160309_com.google.android.youtube.webp
Screenshot_20200726_160311_com.google.android.youtube.webp

*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

Bizde sürekli sakatlanan, son döneminde bok gibi bir performans veren ve top kapma istatistiklerinde Ceyhun Gülselam'ın bile gerisine düşen Fernando'ya bakın...

Sevilla'da 38 maça çıkmış ve 2956 dk sahada kalmış, 3 gol 3 asist yapmış. 90 dakikaya bölersek 32 maç yapar.

Bu durum futbolcuların Türkiye Ligi'ne bakış açısını çok iyi özetliyor. Max 1 senede sapıtıyorlar. Bu adam Brezilya Milli Takımı görmüş, gelmeden önce ciddi ciddi City'de oynayan bir adamdı.

Mariano 1 sene bile dayanamadı. Herifin ilk geldiğiyle lig sonundaki performansı arasında uçurum vardı.

Örnekler uzar gider...

O yüzden mümkün mertebe 21-22 yaşındaki genç topçulara yönelmek lazım. Genç topçuların genelde daha büyük transfer yapmak gibi hedefleri olduğu için, kendilerine bakıyorlar.

Genç alınamıyorsa da max 26-27 ideal. Yaş büyüdükçe performans kaybı skalası da büyüyor.

Maaşlar ise daha da kritik. Fegh, Belhanda gibi sevr anlaşması ayarında kontratlara oyuncu alırsan, adamların eline koz vermiş olursun. Leş gibi performans gösteriyorlar, gönderebiliyor musun? Gönderemiyorsun. Gönderemeyeceğini onlar da biliyor ki bu rezillerin hiçbir şey umurlarında değil.

Tabii FFP olduğu için şu anda genç oyuncu alamıyoruz. Satmadan 4-5M bile çıkarıp veremiyorken, niye genç oyuncu almıyoruz demek mantıklı bir şey değil.
Bonservisi elinde olan oyuncular ise daha büyük sıkıntı. Onları ikna etmek için hayvan gibi maaşlar, hatta imza paraları vermek zorunda kalıyorsun.

(Döngüye girmişiz, çıkamıyoruz anasını satayım)

Neyse velhasıl kelam, hayırlısıyla FFP'den kurtulduktan sonra transfer politikamız genç oyuncu - düşük maaş olmalı ve artık ucuza alınan oyuncuyu en azından 2 katına satma işini diğer Avrupa takımları gibi sistematik haline getirmeliyiz.

pl'den düşenlerden seri gibi bir piyango çıkar mı? benim adayım watford'dan kabasele. Luyindama satılır, Donk gider, Kabasele gelir.
Çamur olsun, PL olsun.

Orda 2-3 yıldır oynayan oyuncu sırf gördüğü idman, elde etti Stamina ile bile Türkiye ye geldiğinde ILK SENESINDE nasıl da akıyor.

Tabi sonra o da bizim takıma uyuyor, ve Stamina antreman yerine ayak tenisi turnuvasında "antreman" yapıyor ve düşüşe geçiyor.

Bizde sürekli sakatlanan, son döneminde bok gibi bir performans veren ve top kapma istatistiklerinde Ceyhun Gülselam'ın bile gerisine düşen Fernando'ya bakın...

Sevilla'da 38 maça çıkmış ve 2956 dk sahada kalmış. 90 dakikaya bölersek 32 maç yapar.

Bu durum futbolcuların Türkiye Ligi'ne bakış açısını çok iyi özetliyor. Max 1 senede sapıtıyorlar. Bu adam Brezilya Milli Takımı görmüş, gelmeden önce ciddi ciddi City'de oynayan bir adamdı.

Mariano 1 sene bile dayanamadı. Herifin ilk geldiğiyle lig sonundaki performansı arasında uçurum vardı.

Örnekler uzar gider...

O yüzden mümkün mertebe 21-22 yaşındaki genç topçulara yönelmek lazım. Genç topçuların genelde daha büyük transfer yapmak gibi hedefleri olduğu için, kendilerine bakıyorlar.

Genç alınamıyorsa da max 26-27 ideal. Yaş büyüdükçe performans kaybı skalası da büyüyor.

Maaşlar ise daha da kritik. Fegh, Belhanda gibi sevr anlaşması ayarında kontratlara oyuncu alırsan, adamların eline koz vermiş olursun. Leş gibi performans gösteriyorlar, gönderebiliyor musun? Gönderemiyorsun. Gönderemeyeceğini onlar da biliyor ki bu rezillerin hiçbir şey umurlarında değil.

Tabii FFP olduğu için genç oyuncu alamıyorsun. Satmadan 4-5M bile çıkarıp veremiyorken, niye genç oyuncu almıyoruz demek mantıklı bir şey değil.
Bonservisi elinde olan oyuncular ise daha büyük sıkıntı. Onları ikna etmek için hayvan gibi maaşlar, hatta imza paraları vermek zorunda kalıyorsun.

Neyse velhasıl kelam, hayırlısıyla FFP'den kurtulduktan sonra transfer politikamız genç oyuncu - düşük maaş olmalı ve artık ucuza aldığın oyuncuyu en azından 2 katına satma işini diğer Avrupa takımları gibi sistematik haline getirmeliyiz.
Biz antreman yaptiramiyoruz acik ve net

neeee silviu lung fln diyor beinsport
terim kisitlamayi anlamamis sanirim bu adami aliriz 2 ay icinde muslera iyilesir ve bi fazla yabanci olarak kalir bizde üstelik GK ve bunu anca terim becerir. lig sonuncusunun yabanci kalecisi :D
gokhan akkani al 5 sene arkana bakma

neeee silviu lung fln diyor beinsport
terim kisitlamayi anlamamis sanirim bu adami aliriz 2 ay icinde muslera iyilesir ve bi fazla yabanci olarak kalir bizde üstelik GK ve bunu anca terim becerir. lig sonuncusunun yabanci kalecisi :D
gokhan akkani al 5 sene arkana bakma
Lung gokhandan 2 gomlek iyi kaleci. Gokhan kovalikta bir dunya markasi herif 50 metreden kactane gol yedi

Southampton 12 milyona Mohammed Salisu'yu almis

Galarasaray transfer stratejisini şekillendirmek için Trabzonspor'un ceza alıp almamasıyla ilgili kararı bekliyor.Eğer Avrupa olursa bol alternatifli bir kadro kurulur...

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt