Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portekizde kimleri gozune kestirdin reis Var mi janjanli oyuncu
Doğrusu takip etmedim ama yöre olarak teknik oyuncular oluyor, top tutmayı, pas atmayı biliyorlar biraz göze batan istatistik kasan orta sıra takımının oyuncusunu almak istesek şu ekonomik durumla bile zorlanmayız sanırım o açıdan düşündüm daha çok spesifik bir isim olduğundan değil hem maaş olarak da ne versek kabul ederler gibi hele bizim standardı düşününce yine ikna etmek kolay olur biraz önce dediğin gibi PL den adam getirmek zor eskiden belki para vs ile getirirdin ihtiyarları veya tutmayanları ama şu an o havuz bizim hedefimizden çıktı ya o açıdan.

Doğrusu takip etmedim ama yöre olarak teknik oyuncular oluyor, top tutmayı, pas atmayı biliyorlar biraz göze batan istatistik kasan orta sıra takımının oyuncusunu almak istesek şu ekonomik durumla bile zorlanmayız sanırım o açıdan düşündüm daha çok spesifik bir isim olduğundan değil hem maaş olarak da ne versek kabul ederler gibi hele bizim standardı düşününce yine ikna etmek kolay olur biraz önce dediğin gibi PL den adam getirmek zor eskiden belki para vs ile getirirdin ihtiyarları veya tutmayanları ama şu an o havuz bizim hedefimizden çıktı ya o açıdan.
Ingiltere 2.lig de bizim icin iyi bir havuz. Oraya yonelebiliriz.

Biz antreman yaptiramiyoruz acik ve net
Ülke olarak major ligler kadar kaliteli bir antrenman temposuna ve sistemine sahip olmadığımız ortada, ama böylesine uçurum farklar yaratması olası değil.
Örnek olarak nefret ettiğimiz Belhanda'yı ele alalım. Hiçbir zaman fiziksel sorunu olmadı.
Marcao... Formsuz olduğu zamanlar oldu ama fiziksel sorunu olmadı.
Ya da örnek olarak Alanya, Sivas, Başakşehir gibi takımları ve oyuncularını ele alalım... Hakan Arslan, Fernandes, Cisse, Demba ba... Tabanca gibi takımlar ve yaşı büyük oyuncuları bile hala fit.

Yani Fatih Terim Rıza Çalımbay, Okan Buruk, Erol Bulut kadar antrenman yaptırmayı bilmiyor mu?

Mevzu oyuncuları kontrol edebilmekte ve sorun çıkartmayacak, iş ahlakına sahip doğru oyuncuları seçebilmekte.

Tabii takım hedeflerinden koptukça bu performans kayıplarını önlemek de zorlaşıyor, o ayrı konu.

"Merhaba, Igor Abi benim Mandzukic. Bana Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgi verebilir misin?"

- "Tabiki Ivan, dinle (...)"

1164906.webp

Ve Mandzukic Galatasaray'a Transfer olur

Juventus Taraftarı Halen çok üzgün

Transfer Istihbarat Şefi

Büyük ihtimalle Yerlilerden

Arda Turan,
Semih Kaya,
Emre Kılınç,
Oğulcan,
Kerem,
Emre Çolak,
Kaan Ayhan,
Caner,
Volkan Babacan
Kenan Karaman alınacak.

Bunun yanında bence
Seri,
Lemina,
Linnes,
Marcao,
Maicon,
Babel,
Falcao,
Diagne,
Belhanda,
Feghouli ile yolların ayrılmasını istiyoruz.

Alan olmassa yapacak birşey yok o zaman devam.

Seri Lemina orta sahayı kaldiramadi. Malesef olmadı. Bence uzatilmamali. Ki uzatilmayacak bence.

Yabancı şu an sadece Mensah konuşuluyor. Bence Mensah bize göre biri değil. Ndiaye gibi beyinsiz gibi.
3-4 Milyon verilir mi? Bence hayır.

Hangi yabancılar alınır hiç bilmiyorum.
Tek Omar kesinleşti.

Sil baştan yeni herşey.

Ozan gibileri 10 milyona Stuttgart'a değil 35-40 milyonlara Liverpool'a yollayabildiğimiz zaman ekonomik olarak rahatlayacağız.
biz ligten kaybediyoruz.

En önemlisi: marka değeri düşük.

Ayrıca ligin kalitesi düşük olduğu için, bu bize sportif olarak da kötü dönüyor.

Oyuncular / Takım düşük seviyede oynarken, bir den Avrupa da başka standartlar ile karşı karşıya geliyoruz.

Avrupa takımları da bize "düşük seviyeli ligten" dolayı fazla para vermek istemiyor.

Transfer Istihbarat Şefi

West Ham - Aston Villa

Trezegut ve Smaatta ilk11

Nakamba Yedeğe çekilmiş.

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt