Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alttaki Ryan Fraser haberi benim ilgimi çekti. Haber biraz eski ama şu anda boştaymış.
26 yaşında ve piyasa değeri de az değilmiş.
Ama hiç izlemedim kendisini.

Bu arap taraftarlarda da is yok yaw Maicon icin yonetime baski yapmiyo pler. Mesela biz bu sene samoiyon olsaydik ve Luyin kiralik olsaydi takimi bizden 3 isteseydi bizimkiler bonservissiz almak icin diretselerdi Ve lyuni kampa cagirsalardi ortaligi yerle bir ederdik Arap taraftarlari gazlasak mi acaba Maicon için bask yapsin p ler

Maicon geri dönmüşse seneye Luyindama-Maicon-Marcao ile üçlü defans olur mu? Geçen sene Fatih Terim Kjaer transferini 3'lü defans hattı oluşturmak için çok istemişti. Maicon hırslı bir futbolcu ve aynı zamanda kafa golleri de atabiliyor.

Lemina Selçuk’a yakında görüşürüz demiş video’da , paylaşımı da bir tuhaftı kalacak mı acaba ya??

Bu arap taraftarlarda da is yok yaw Maicon icin yonetime baski yapmiyo pler. Mesela biz bu sene samoiyon olsaydik ve Luyin kiralik olsaydi takimi bizden 3 isteseydi bizimkiler bonservissiz almak icin diretselerdi Ve lyuni kampa cagirsalardi ortaligi yerle bir ederdik Arap taraftarlari gazlasak mi acaba Maicon için bask yapsin p ler
bizim paraya ihtiyacımız olduğunu, satma konusunda beceriksiz olduğumuzu ve elimizde pahalı çöpler olduğunu herkes biliyor.

Bu sebeple elleri sağlam
Tahminime göre maicon'u 4-5 gün içinde alacaklarına karşılık serbest bırakacağız ve geri dönecek.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Watford 3 yemis ilk yaridan aston villa ligde kaldi gibi

harbi çok pis sövecem bu herife
4 maç sakat yazıyolar onu paylaşıp güşüyo 3 maçı alıp gülüyo
bu lavuk ne boka yaradı allahını seven bana bi yazsın ya, dansöz oynattı çalım yiyince sakat numarası yapıp oyundan çıktı soyunma odasında telefonla bi şeyler paylaştı maç oynanırken falan
hayırdır koçum ne ayaksın ya sağlam bi dayak yemesi lazım belhden de o da sabrediyor

harbi çok pis sövecem bu herife
4 maç sakat yazıyolar onu paylaşıp güşüyo 3 maçı alıp gülüyo
bu lavuk ne boka yaradı allahını seven bana bi yazsın ya, dansöz oynattı çalım yiyince sakat numarası yapıp oyundan çıktı soyunma odasında telefonla bi şeyler paylaştı maç oynanırken falan
hayırdır koçum ne ayaksın ya sağlam bi dayak yemesi lazım belhden de o da sabrediyor

çok büyük şovmen.

Beş büyük ligden buraya düşen adamın motivasyonu aynı kalmıyor, premier ligin çöpü gelsin iş yapar mantığı tutmadı bizde. Kuzey ligler, Polonya, Belçika buralardan adam kovalamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt