Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karnım açtık.

Evde de Karpuz buldum Buzdolabında.
Ne yaptı Sisce Arif ?

Tabiki de Beyaz Peynir - Karpuz Tandemi... arkalarına da Toast.
Toastinho daha uçakta, inişi bekliyoruz.

________Toast
___Karpuz__B.Peynir

IMG_20200726_180319.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Transfer zirvesi Bodrum'da toolanmis isabet olmuş çünkü hoca 4-5 haftadır floryadan çok Bodrum'da ayak tenisindeymis

Yusuf Erdoğan: "Sezon başında %90 Galatasaray'a gitme durumum vardı. Çok istemiştim Galatasaray'a gitmeyi. Heveslendim. Sonra tercihlerini benden yana kullanmadılar. Saygı duyuyorum. İşte bir forma olayı meydana geldi. Her şerde bir hayır vardır diyelim." (beIN Sports)

o karpuzun tatlı(tadında) olma ihtimalı
0
Tebrikler. Tecrübeli bir üye.

Aroması fena değil, lakin tatlılığı tatmin edici değil. Futbolcu kalitesi olarak bir Adem Büyük diyebilirim. Işini görür, ama büyük beklentiye girme.

Nerde o TR manav karpuzları...

#DeutscheKarpuz

Transfer Istihbarat Şefi

Yusuf Erdoğan: "Sezon başında %90 Galatasaray'a gitme durumum vardı. Çok istemiştim Galatasaray'a gitmeyi. Heveslendim. Sonra tercihlerini benden yana kullanmadılar. Saygı duyuyorum. İşte bir forma olayı meydana geldi. Her şerde bir hayır vardır diyelim." (beIN Sports)

En azindan karakterli topcuymus baskasi olsa ileri geri konusurdu

Şunu biz yapabilseydik her sene 1 ozan 1 cengiz seviyesinde oyuncu cikarabilirdik.

Tebrikler. Tecrübeli bir üye.

Aroması fena değil, lakin tatlılığı tatmin edici değil. Futbolcu kalitesi olarak bir Adem Büyük diyebilirim. Işini görür, ama büyük beklentiye girme.

Nerde o TR manav karpuzları...

#DeutscheKarpuz

Transfer Istihbarat Şefi
Bazen düşünüyorum da, acaba Futbolcular/Yönetimden giren oluyor mu foruma. Düşünsene Adem Büyük foruma giriyor bu mesajımı okuyor gülümsüyor fln....

Gerçi bir tane takımdan birisi Forum da üye olduğunu biliyorum, ama ismi saklı kalsın.

Transfer Istihbarat Şefi

Şunu biz yapabilseydik her sene 1 ozan 1 cengiz seviyesinde oyuncu cikarabilirdik.

Önümüzdeki yılları bu takımın satışı takip et ve bana 5 sene sonra rapor ver.
Bakalım ne getirisi olacak.

Tabiki sırf inşaat da yetmiyor... Profesyonel Personal da gerek... Profesyonel Alt Yapı Scout ve T.D. - keza Yönetim...

Transfer Istihbarat Şefi

Önümüzdeki yılları bu takımın satışı takip et ve bana 5 sene sonra rapor ver.
Bakalım ne getirisi olacak.

Tabiki sırf inşaat da yetmiyor... Profesyonel Personal da gerek... Profesyonel Alt Yapı Scout ve T.D. - keza Yönetim...

Transfer Istihbarat Şefi
Onlarin potensiyeli ile galatasarayin farkli bizde dogru durust saha yok bir suru oyuncu sayabiliyoruz. Insaat yeter demedim insaat olmadan olmaz dedim

bizim paraya ihtiyacımız olduğunu, satma konusunda beceriksiz olduğumuzu ve elimizde pahalı çöpler olduğunu herkes biliyor.

Bu sebeple elleri sağlam
Tahminime göre maicon'u 4-5 gün içinde alacaklarına karşılık serbest bırakacağız ve geri dönecek.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Onlara inat birakmayalim Donk gitsin Maicon kalsin yok oyle bedavadan 1 ekmek 5 kofte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt