Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona'nın yollarını ayırma aldigi oyuncular:
cilek_3d6b82a89b47067efca2.webp

Dembele
Coutinho
Rakitic
Neto
Semedo
Umtiti
Firpo
Vidal
Braithwaite
Carles Alena
Rafinha
Todibo
Moussa Wague

____
Via @Cezmi Turalp

Transfer Istihbarat Şefi

Önümüzdeki yılları bu takımın satışı takip et ve bana 5 sene sonra rapor ver.
Bakalım ne getirisi olacak.

Tabiki sırf inşaat da yetmiyor... Profesyonel Personal da gerek... Profesyonel Alt Yapı Scout ve T.D. - keza Yönetim...

Transfer Istihbarat Şefi
ben bugünden anlatayım bos vaka daha 6 ay önce millet birbirini yiyordu bu takımın hali ne diye ertuğrul geldi takim çıkışa geçti Beşiktaş sendromuna girdi tüm şehir.
Gelecek sene kurtlar sofrasında tan ortada otururken tüm şehir büyük bir gerçekle karşılaşacak büyük rüyadan uyanacak.
Başkan sanıyor ki bağlantıları ve parasıyla her kapı açılacak tarihe geçecek.
Ha istemez miyiz elbet isteriz ama bu şehir kadar gelişime yeniliğe kapalı vizyonsuz bir şehir ben daha önce görmedim o yüzden biraz zor bu işler.

Bu arada samsundaki toprak bolluğu ve bürokrasinin bazı isleri kolaylaştırması ile istnbulun göbeğindeki bir takimin ayni imkânları ve kolaylıkları yapma şansı yok.
Gel gelelim amaç futbolcu yetiştirmek ise millet hali saha kadar alanda neler yetiştiriyor neler sadece teknolojiye kulak vermek gerek

Burada bile Semih Kaya nasıl pozisyon hatası yaptığını gördüm ve hatırlamış olduk. Eğer gelirse yeni hatıralara hazır olmak için güzel bir video.

Semih'in düşüşü çok keskin oldu ya. Aslında bir stoper olarak erken yaşta önemli tecrübe kazandı. Düşünsenize 22 yaşındasınız, Şampiyonlar Ligi'nde Benzema, Ronaldo gibi adamları savunuyorsunuz ama sonra böylesine büyük düşüş yaşanıyor. Üzücü bir durum.

Kadro an itibariyle böyle gözüküyor:

Kaleci:
Fernando Muslera (+)
Okan Kocuk
Batuhan Şen
Berk Balaban

Sağ bek:
Martin Linnes
Şener Özbayraklı

Stoper:
Christian Luyindama
Marcão Teixeira
Maicon Roque
Valentine Ozornwafor
Ahmet Çalık
Emin Bayram

Sol bek:
Marcelo Saracchi
Emre Taşdemir
Batuhan Tekin

6 numara:
Ryan Donk (SB)
Celil Yüksel
Birhan Vatansever

8 numara:
Ömer Bayram
Taylan Antalyalı
Gökay Güney

Sağ kanat:
Sofiane Feghouli
Jesse Sekidika
Jimmy Durmaz
Yunus Akgün

10 numara:
Younes Belhanda
Emre Akbaba
Atalay Babacan

Sol kanat:
Ryan Babel
Adem Büyük
Metehan Mertöz

Forvet:
Radamel Falcao
Mbaye Diagne
Ahmet Sivri

Akademi oyuncularından 21 yaş üstü sayılanlar ile bu sezon A takım kadrosunda yer alanlar eklidir.

Yusuf Erdoğan: "Sezon başında %90 Galatasaray'a gitme durumum vardı. Çok istemiştim Galatasaray'a gitmeyi. Heveslendim. Sonra tercihlerini benden yana kullanmadılar. Saygı duyuyorum. İşte bir forma olayı meydana geldi. Her şerde bir hayır vardır diyelim." (beIN Sports)
Keşke alsaymışız bunu.
Takımdaki sözde kanatlardan çok daha fazla katkı verebilirdi bu sezon.

Bence pas yapan, hareketli bir takımda Seri başarılı olur ancak öyle bir takım oluşturmamız şu aşamada zor görünüyor. Lemina desek o da sakatlık dolayısıyla güvenilmez bir isim. Nzonzi'yi saymıyorum bile. Bu üç futbolcu bayağı hayal kırıklığı oldu. 6 numaraya oyuncu alınacaksa eğer Fernando ve Nzonzi gibi 10 metrede top oynayan, savunmanın önünde çıkmayan isimler olmasın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt