Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.Kosecki

@roman_kosecki_

·
5d

Aston Villa dusmedi.. Trezeguet transferi yattı alternatif isimler ile görüşmeler siklastirilacak..

Alternatif isimler isimleri dış basında bizimle çıkan Bundu, Bukari, Lovric, Ejuke sanırım Ejuke'yi alamayız çünkü 8-10 milyonlar konuşuluyor ama diğerleri 3-4 civarına alınabilir gibi.

R.Kosecki
@roman_kosecki_

·
5d

Aston Villa dusmedi.. Trezeguet transferi yattı alternatif isimler ile görüşmeler siklastirilacak..

Alternatif isimler isimleri dış basında bizimle çıkan Bundu, Bukari, Lovric, Ejuke sanırım Ejuke'yi alamayız çünkü 8-10 milyonlar konuşuluyor ama diğerleri 3-4 civarına alınabilir gibi.

Lovrici Hannover istiyormus. Gecen haftaki haberlere göre, oyuncuyu 2 milyon civarindaki bir bonservise karsi alabilirlermis.

Osmanlıspor ile yollarını ayıran Atakan Çankaya'ya yurt dışından talip çıktı.

Danimarka Ligi şampiyonu FC Midtjylland, Atakan Çankaya'ya resmi transfer teklifi yaptı.

FC Midtjylland yöneticileri, önümüzdeki günlerde Atakan ve yetkilisiyle tekrardan görüşecek.

32 maçta oynadı
Bu sezon Osmanlıspor'da 32 maçta forma giyen 1998 doğumlu stoper 1 gol, 1 asist kaydetti.

Gokay news

Menemespor Teknik Direktörü Cenk Laleci'den son dakika Murat Sağlam veGökay Güney açıklaması geldi.
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cenk Laleci, "Kulüp olarak zor şartlarda lige başladık. Biz bunu en iyi şekilde pozitif duruma çevirdik. Doğru transferler yapmaya çalıştık, bu da kolay olmadı. Ligi hedeflediğimiz yerde bitirdik." ifadelerini kullandı.

Murat Sağlam ve Gökay Güney'i transfer etmek istediklerini söyleyen Laleci, "Fenerbahçe'den Murat Sağlam'ı istiyoruz. Transferde Murat Sağlam'ın tavrı ve istediği de önemli. Murat Sağlam transferinde yol kat ettik. Murat'ın Fenerbahçe'deki maliyeti yüksek, bu sorunu çözersek olur diye düşünüyorum. Fenerbahçe bizim takımımızdan Murat Elkatmış'ı istiyor. Bu iki transfer olabilir. Galatasaray'dan Gökay Güney'le kendim görüştüm. Gökay'a ilgimiz var. Gökay Güney'in transferi Kurban Bayram'ından sonra çözülür diye düşünüyorum." dedi.

osmanlıdan mı bi takımdan lask linze gidecekti bi çocuk geçen bi yerde okumuştum
lask linz boş takım diil epey iyi gençlik sistemleri var

Lovrici Hannover istiyormus. Gecen haftaki haberlere göre, oyuncuyu 2 milyon civarindaki bir bonservise karsi alabilirlermis.
Trezeguet işinin şimdiden ortadan kalkmasına bu yüzden sevindim eğer Villa küme düşseydi bizimkiler Trezeguet ile vakit kaybederlerdi bu yüzden diğer uygun kanatları kaçırırdık şimdi diğer alternatiflerle hemen görüşmeler başlar. Bu isimler dış basında ve iç basında adı bizimle çıktıkları için ben yazdım belki bambaşka isimler vardır ama en azından gecikmez artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt