Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beto ---GS
Maiconda döndü
Kerem,Oğulcan,Arda,Emre K.
Diagne,Ozanfawor,Babel ...

Kadro 50 kişiye yaklaştı herhalde

belh fegh 10

marcao luyi 25

babel falcao 5

40 milyona taş gibi kadro kurulur beceriksiz iş bilmezler yüzünden ardayla babelle başlıcaz sezona
ya düşünsene feg yada belhandasin temizinden 3.5 4 milyon euro aliyorsun cenk denen şeref yoksunu yüzünden bide istanbul gobi bir şehirde yaşıyorsun sırf Galatasaray para kazansin diye ayni paraya arap ligine gider misin gidersen salaksin net.Bu arada bu heriflerin satilamamasi bu yonetimden çok ellleri kuruyasica dursun ve cenkin suçudur

satamiyoruz renktaş yapamıyoruz o isi.Bu yonetimin sucu ama bunlardan çok o 2 verilcek topcuya 4 veren keltosun suçu.Bunu da es gecmemek lazim

Yahu tamam satamıyoruz da bari almayalım da borcumuz artmasın bunu diyorum. Ona 2 öbürüne 3 diğerine 1,5 vere vere kulübü batırdık.

Babel Diagne EmreK

EmreA EmreC Omer

Caner - Ahmet - Semih - linnes

Babacan

1. Lig ho

14 yabanci alip 8'ini oynatabilirsin diyor adamlar.Yani 6 tanesi klubede pinekleyecek.14 A kalite yabanci alip nasil surekli 6 tanesini klubede isyan etmeden oturtabilirsin.
Bu eleman o kontenjan icin iste.Muslera gelene kadar takilacak sonra citini cikarmadan oturacak kenarda.
Herseye bos bos isyan etmeyin.
aynen kardeş 14 yabancı varken oyuncu bulamıyoruz 8 yabancıya düşünce +1 yabqanfi kontenjanından betoya ayıralım.
+6 beto gibiler için değil gelecek yıllarda takıma yerleştirmeyi planladigin 18-23 yas arasi genc sayilan oyuncular için. Ayni şimdiki hocanın getirdiği 11+3 yabancı kisitlamasi gibi aslında hoca da kendi kurguladığı bu sistemi yanlış anladığı için takımda sadece yürüme üzerine kurulu 30+ yabancı mezarlığına dönmüş durumdayiz

Yahu tamam satamıyoruz da bari almayalım da borcumuz artmasın bunu diyorum. Ona 2 öbürüne 3 diğerine 1,5 vere vere kulübü batırdık.
verenlere beraber küfür edelimde şunuda soylemeliyim babel bu senenin en büyük kazığı oldu bize.Hepimize beklentim çoktu sıçtı resmen.Digerleri kiralikti zaten

Kiraliktan dönen coplerle koca bir çöplük olduk yetmiyormuş gibi bir sürü çöple daha ismimiz anılıyor ne lanet bir dönem başlangıcı oldu

Burak Kapacak'tan sag kanat olmaz ama sag bek olur. Hizi ve temposu ile 3 buyuklerde is yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt