Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok istedim yalan yok. Böyle olacağını ne bileyim
Tamam hoca da sezonun böyle olacağını nereden bilsin? Luyi ve Nando’nun sakatlıkları, pandemi, seyircisiz Beşiktaş derbisi, Rize faciası, bir sürü sakatlıklar.

Her şeyi bilemeyiz zaten. Önemli olan, tek bir kişiyi hedef haline tutmamaktır. Biz boktan geçen 1 sezonun ardından hocanın kellesini istiyoruz.

Halbuki bu başarısızlıkta bizim de Galatasaray taraftarı olarak payımız var.

Tamam hoca da sezonun böyle olacağını nereden bilsin? Luyi ve Nando’nun sakatlıkları, pandemi, seyircisiz Beşiktaş derbisi, Rize faciası, bir sürü sakatlıklar.

Her şeyi bilemeyiz zaten. Önemli olan, tek bir kişiyi hedef haline tutmamaktır. Biz boktan geçen 1 sezonun ardından hocanın kellesini istiyoruz.

Hocanın kellesini istediğim yok soruya cevap yazdım. Saygım büyük hocaya

Hiç konuşulmuyor ben söyleyeyim o zaman. FFP ve yabancı sınırı belası varken yeni transferler için vergi oranı %15ten %67ye çıktı. Türk ligi yakında Rumen ligi seviyesinde olacak. O yüzden kadrolarda çok hayale kapılmayalım. Babel Diagne Maicon feghouli falcao ahanda yıldızlarımız bu dahası yok

Ed3_zbzXYAAO3qV

Savunmaya da 1-2 takviye ile Chelsea'nin kadrosu fena olacak

Ne Trezeguetmis arkadas hep ayni isimler. Belcika ligindeki takimlar 1-2 milyona yetenekli kanat oyuncu bulup getiriyor ama bizim scout ekibimiz bulamiyor.

ben suçun Scoutta olduğunu düşünmüyorum rtsh. Hoca fazla seçici ve bir oyuncuya takılı kalınca almadan bırakmıyor. neyse ki o dönemlerde değiliz, yoksa amrabatlari yiğit gökoğlanları falan biliyoruz. geçen sene fırsatını bulduğumuz an diagne kazığı girdi ztn.

ben suçun Scoutta olduğunu düşünmüyorum rtsh. Hoca fazla seçici ve bir oyuncuya takılı kalınca almadan bırakmıyor. neyse ki o dönemlerde değiliz, yoksa amrabatlari yiğit gökoğlanları falan biliyoruz. geçen sene fırsatını bulduğumuz an diagne kazığı girdi ztn.
Diagne yonetimin kazigi

Ligi ve Muslera sağlam iken 1.devre sadece 24 puan aldık.
Üstelik pandemi de yoktu.

450 milyon liralık bütçe yönetiyorsan eğer tek sorumlusu sensin dur başkası değil.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bu kulup yillarca bu biat eden tayfadan cok cekti. Hocanin bilidigi vardir diye diye, bu hallere geldik. Jimmy, Sener, Semih, Ogulcan kac miljonlar euro ve tl cope attik.

Ama hocamizin umrunda degil tabi, nasil olsa kendi cebinden cikmiyor paralar. 2,3m euro kemiksiz para alip, ligin en pahali kadrosuna en rezil futbolu oynatip, aah kusura bakmayin bu sene bukadar diye biz hangi oyuncuya alirsak BIAT edeceksiniz diye laf etmistir.

Bu kulube komple yeni kan lazim,

Yeni hoca
Yeni teknik ekip
Yeni scout ekibi
Yeni yonetim
Yeni futbol A.S.

Terimin komple vasat ekibi ve torpile getirdigi calisanlara komple temizlenmelidir.

Ne Fatih Terim, ne baska idoller, GALATASARAY dan buyuk degildir. Bunu anliyacaksiniz.

Bastan asagi sacmalik

Bu kulup yillardir cok cekti diyorsun bahsettigin kulup 22 sampiyonluk ile Türkiye’nin en cok Sampiyon olan kulubu ve Son yillarin da en cok Sampiyon olan kulubu

Bu kulup yillarca bu biat eden tayfadan cok cekti. Hocanin bilidigi vardir diye diye, bu hallere geldik. Jimmy, Sener, Semih, Ogulcan kac miljonlar euro ve tl cope attik.

Ama hocamizin umrunda degil tabi, nasil olsa kendi cebinden cikmiyor paralar. 2,3m euro kemiksiz para alip, ligin en pahali kadrosuna en rezil futbolu oynatip, aah kusura bakmayin bu sene bukadar diye biz hangi oyuncuya alirsak BIAT edeceksiniz diye laf etmistir.

Bu kulube komple yeni kan lazim,

Yeni hoca
Yeni teknik ekip
Yeni scout ekibi
Yeni yonetim
Yeni futbol A.S.

Terimin komple vasat ekibi ve torpile getirdigi calisanlara komple temizlenmelidir.

Ne Fatih Terim, ne baska idoller, GALATASARAY dan buyuk degildir. Bunu anliyacaksiniz.

Talihsiz bir yorum olmuş. Bazı yerler doğru ama genel olarak talihsiz olmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadro an itibariyle böyle gözüküyor:

Kaleci:
Fernando Muslera (+)
Okan Kocuk
Batuhan Şen
Berk Balaban

Sağ bek:
Martin Linnes
Şener Özbayraklı

Stoper:
Christian Luyindama
Marcão Teixeira
Maicon Roque
Valentine Ozornwafor
Ahmet Çalık
Emin Bayram

Sol bek:
Marcelo Saracchi
Emre Taşdemir
Batuhan Tekin

6 numara:
Ryan Donk (SB)
Celil Yüksel
Birhan Vatansever

8 numara:
Ömer Bayram
Taylan Antalyalı
Gökay Güney

Sağ kanat:
Sofiane Feghouli
Jesse Sekidika
Jimmy Durmaz
Yunus Akgün

10 numara:
Younes Belhanda
Emre Akbaba
Atalay Babacan

Sol kanat:
Ryan Babel
Adem Büyük
Metehan Mertöz

Forvet:
Radamel Falcao
Mbaye Diagne
Ahmet Sivri

Akademi oyuncularından 21 yaş üstü sayılanlar ile bu sezon A takım kadrosunda yer alanlar eklidir.

Orta ikili, sağ bek ve sol kanat şu anda transfere en çok ihtiyacımız olan alanlar. Belhanda, Feghouli gibi oyuncuların eğer giderse bu alanlara da transfer gerekecektir. Kaleye de en azından yarım sezonluğuna birinin gelmesi muhtemel.

pandemi olmasa pandemi olmasa

pandemi sadece florya sınırlarında oldu herhalde biz bilmiyoruz

yakında yeni bahane mars ters döndü venüs takla attı

yahu bjkde oyuncular hasta oldu bazıları bırakıp gitti adamlar geriden gelip o saçma kadroyla geçtiler

hala pandemi olmasa diye kendini kandırmaya çalışanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt