Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.Kosecki
@roman_kosecki_

·
5d

Aston Villa dusmedi.. Trezeguet transferi yattı alternatif isimler ile görüşmeler siklastirilacak..

Alternatif isimler isimleri dış basında bizimle çıkan Bundu, Bukari, Lovric, Ejuke sanırım Ejuke'yi alamayız çünkü 8-10 milyonlar konuşuluyor ama diğerleri 3-4 civarına alınabilir gibi.
Bizim ihtiyacımiź olan isim bukari trezeguet kalsın orda zaten..

pandemi olmasa pandemi olmasa

pandemi sadece florya sınırlarında oldu herhalde biz bilmiyoruz

yakında yeni bahane mars ters döndü venüs takla attı

yahu bjkde oyuncular hasta oldu bazıları bırakıp gitti adamlar geriden gelip o saçma kadroyla geçtiler

hala pandemi olmasa diye kendini kandırmaya çalışanlar var

Hocanın çok övülen motivasyon özelliği şu dönemde çok işimize yarar diye düşündüm. ama o da işe yaramadı. takım çökük.

kırılma noktası Musleranın sakatlığı oldu. adam şampiyonluk modunda oynuyordu çünkü. yedekte de kaleciye benzer biri duruyormuş.

Transfer önemli fakat asıl mesele Galatasaray camiası Türkiye’nin en büyük alt yapı tesislerini hala nasıl yapamaz harbiden diyecek bir şey yok 30-40 sahalı işin profesyoneller ve genç insanlar tarafından yönetildiği bir sistem nasıl kurulmuyor hele ki şu 10 senede menajerlere verdiğimiz paralarla alt yapı tesisleri yapsak şu an belki de sene de 2-3 banko oyuncu çıkarıyor olurduk hadi bunu geçtim böylesi iyi tesisler yaparsan adamlar sana katar veya son kapı olarak da bakmaz futbolculara daha değer verildiğini gösterir daha çok tercih edilir hale gelirsin millet tonla para verirken adam daha düşük ücretlerle oynamayı bile kabul eder

Emre Kılınç transferi açıklansın, o transfere de tepkiler olur.

‘Yav bu kadar verilir mi ehühü’
‘Sivasspor’un futbolcusuna verdiğimiz paraya bak’
‘Alt yapıdan futbolcu çıkarmayan hoca istifa!’

Bakın görün. Olmazsa forumu bırakıyorum.

Şimdiden yazayım Emre Kılınç’ın alacağı para yıllık 1.5 milyon euro olur. Bu parayı vermem diyorsan da adam gider şikecilere imza atar. Sende Maicon’u satayım da Fransa 6. ligden, IQ’sü -20 olan zenci kanat oyuncusunun hesabını yaparsın.

1 kere şampiyon olmadık ya, futbol profler ortaya çıktı

Yeter be , ben uyuyorum

Bir hayirli duyum veya haber gelmezmi yahu.
Galatasaray ne hallere düstü böyle...

Hep ayni isimler, Arda, Emre, Semih.
Utanmasak Bülent Korkmazi geri getircekler ve Sabri Sarioglunu.

Bizde Vizyon diye birsey kalmamis.
Para yok , FFP var ama yinede boktan, boka yürüyoruz ve kimsede “ Ulan “ napiyorsunuz demiyor.

Yemin ederim, Forumdan 2-3 Kisiyi koy Scout veya ekipe daha iyi isler cikartirlar.

Özledim seni Haldun Üstünel.
Özledim seni Ünal Aysal
Özledim seni Taffarel

Hala 30 + yasindaki adamlari kovaliyoruz.

1-2 Sene Sampiyon olmayalim ama genc, dinamik ve yetenekli bi takim kuralim, altyapiya deger verelim yeter!

Biz Belhanda , Feghouli gibi isimlere 4-5 Mio € vercegimize, Altyapiya, Scouta veya Altyapi Antrenöre niye para vermiyoruz?

Niye J.O.Riekerink Altyapi hocasi veya Altyapi sorumlusu olmadi ?

Bizim senelerdir tek bir yolumuz var.
50€ Mio € Bütce veriyorlar bizde 55 Mio € yu futbolcuya / Sampiyonluka harciyoruz.
Sorna böyle oluyor ve herkes susuyor, Yeni Sezonu isaret ediyoruz, yok Söyle yok böyle diyoruz.

LAN, en yüksek Harcama Limiti bizde.
En yüksek Toplam Maas veren Galatasaray.
1oyuncuya en yüksek Maas veren yine biz.
En cok bonserviz veren yine biz .

Aklim artik almiyor...

Bide bana sakin , Sampiyon olmadik ya demeyin, cok pis küfür ederim.
LAN, bu harcamayla nasil olurda Avrupaya bile gidemiyoruz ?
O son maclar neydi, sanki yenmeyelim, Avrupaya gitmeyelim , sadece Lige odaklanalim gibi birsey oldu.
Pandemide demeyin bana.

Muslera bi sakatlandi cöktük!
Buda bi gercek, Muslera olsaydi biz 3. olurduk ama Okan i getiren Adami ......... ben.
Kova koysak daha kötü olamazdi.

Son düzenleme:
1 kere şampiyon olmadık ya, futbol profler ortaya çıktı
images (6).webp

Dönüp dolasip sirf düsmanlik olsun nefret sacalim diye ayni sacmaliklari yazmak ne kadar dogru

Bu sezon icin ilk yari ve pandemi sonrasi Fatih hoca basarisiz oldu evet Ama Bunu sanki Galatasaray kariyeri boyunca basarisiz olmus gibi göstermek aptalliktir

Isinize gelince istatistik diyorsunuz 11 sezon da 8 sampiyonluk ve kupalar kazanmis olan bir Galatasaray efsanesinin genel olarak Galatasaray kariyerinin basarisiz oldugunu iddia etmek ne kadar dogru

Nefret’le bi yere varamazsiniz

Ertan Süzgün

@ertansuzgun

·
3d

Çarpışma sembolü

ÖZEL - Galatasaray’da Abdurrahim Albayrak, hafta arası Göksel Gümüşdağ’ı arayarak Volkan Babacan’ı resmen istedi.

Küçük turuncu elmas

Başakşehir’in Demirspor’a kiraladığı Muhammed Şengezer, omzundan ameliyat olduğu için teklif kabul edilmedi.

Küçük turuncu elmas

Volkan, ikinci kaleci olarak devam edecek.

R.Kosecki
@roman_kosecki_

·
5d

Aston Villa dusmedi.. Trezeguet transferi yattı alternatif isimler ile görüşmeler siklastirilacak..

Alternatif isimler isimleri dış basında bizimle çıkan Bundu, Bukari, Lovric, Ejuke sanırım Ejuke'yi alamayız çünkü 8-10 milyonlar konuşuluyor ama diğerleri 3-4 civarına alınabilir gibi.
Direk Bukari için uğraşalım adamı Trencin takımı 2 yıl önce 60 bin € bonservis ile almış Gana liginden, Trencin takımının piyasa değeri 6 mil.€ olarak görülüyor, kulüp tarihlerindeki en pahalı satış Matus Bero'yu Trabzon'a satmışlar 2.5 mil.€ bonservis ile

Benim izlediğim Bukari o bonservis bedeline değer yoksa Ejuke'yi filan bonservis ödeyecek halimiz yok

Volkan Babacanı bırakmıyor kulübü Başakşehir. Bulmuş sağlam, tecrübeli 2. kaleciyi. Neden bıraksın ki? Bıraksa yerine birini almak zorunda kalacak.

Deme öyle FM’de 34 maç, 30 galibiyet, 4 beraberlikle şampiyon olmuş insanlar var.

FM’de Yunus Akgün akıyor Emin Bayram ile birlikte. Ve hoca bunları oynatmayı bırak, kadroya almıyor. 🤷🏻‍♂️
buyur heis geriye doğru da gidebilirsin gs kariyerim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt