Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ertan Süzgün
@ertansuzgun

·
3d

Çarpışma sembolü

ÖZEL - Galatasaray’da Abdurrahim Albayrak, hafta arası Göksel Gümüşdağ’ı arayarak Volkan Babacan’ı resmen istedi.

Küçük turuncu elmas

Başakşehir’in Demirspor’a kiraladığı Muhammed Şengezer, omzundan ameliyat olduğu için teklif kabul edilmedi.

Küçük turuncu elmas

Volkan, ikinci kaleci olarak devam edecek.
telefonda gökselle konuşurken önünü iliklemiş mi apo başgan

Kaan Ayhan transferini kim bitirirse bitirsin, maddi açıdan çok zorlanacak.

- Yıllık ücreti en az 2.5 milyon euro olur.
- 2.5 milyon euro nakit bonservis.
- En az 4 yıllık sözleşme.
- Muhtemelen imza parası.

Daha şimdiden transfer beklemeyin manyak olursunuz. 2 haftaya kalmaz bi açıklama yapar bizimkiler gidenler olmadan gelen zor diye ,yatın uyuyun gözlerinize yazık

Red velvet pasta yaptiysam benim gunahim ne?

Dilerim fatih hoca Galatasaray taraftarinin bu lanet cenesini oyle bi kapatirki seneye,bisey demeye utanacak duruma düşerler.mahallle karilari gibi dir dir sosyal medyanin anasini aglatti Galatasaray taraftarı

8/8 yapıp Kadıköy de Feneri yendiğimiz ya da Sivasspor maçına kadar olan süreçte atılan mesajlar belli rüzgar ne taraftan eserse bi taraf o taraftan esiyor seneye de aynı olur hoca çatır çatır top oynatır mayısta herkes sevinir son 3 senede 2 kez olduğu gibi

Bu kulup yillarca bu biat eden tayfadan cok cekti. Hocanin bilidigi vardir diye diye, bu hallere geldik. Jimmy, Sener, Semih, Ogulcan kac miljonlar euro ve tl cope attik.

Ama hocamizin umrunda degil tabi, nasil olsa kendi cebinden cikmiyor paralar. 2,3m euro kemiksiz para alip, ligin en pahali kadrosuna en rezil futbolu oynatip, aah kusura bakmayin bu sene bukadar diye biz hangi oyuncuya alirsak BIAT edeceksiniz diye laf etmistir.

Bu kulube komple yeni kan lazim,

Yeni hoca
Yeni teknik ekip
Yeni scout ekibi
Yeni yonetim
Yeni futbol A.S.

Terimin komple vasat ekibi ve torpile getirdigi calisanlara komple temizlenmelidir.

Ne Fatih Terim, ne baska idoller, GALATASARAY dan buyuk degildir. Bunu anliyacaksiniz.
sende şunu anla Hakan renktaş biz Terimi sevdiğimiz için Galatasarayı olmadık .Galatasaraylı olduğumuz için Terimi sevdik

Ben bu firtina ani filmini izlemisim zaten.bu nasil bir 2020 ise 10 sene once izlemisim gibi gelyo.filmi,hatirlamiyorum.basaksehir sampiyonlugu gibi...

8/8 yapıp Kadıköy de Feneri yendiğimiz ya da Sivasspor maçına kadar olan süreçte atılan mesajlar belli rüzgar ne taraftan eserse bi taraf o taraftan esiyor seneye de aynı olur hoca çatır çatır top oynatır mayısta herkes sevinir son 3 senede 2 kez olduğu gibi
Bu kadar felaketi hic bi takim yasamadi.seneye yasanacak mutluluklar surpriz olmaz.bu kadar karanligin ardindan gunes dogar

Ben gayet rahatim.2011 yazi gibi bi yapilanma ve 2013 devre arasi yasanan firsat transferleri gibi bi durum bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt