Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan konusunda bonservisin sorun olduğunu hiç zannetmiyorum. Babası da açıklama yapmış zaten onların kafasındaki minimum 2,5m eurodur. O parada 800 900 alan Marcao ve Luyindama gibi oyuncuları bozar. Tek ve en büyük problemin bu olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Kaan'ı %90 almayacaklar. Ancak 1,5- bandında anlaşırlarsa olur.
+1 baya büyük problem luyindama ve marcao kalıcaksa kaan'a 2 üzeri vermeek adamların moralini bozar ikisi toplam 2 alıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 12 Ağustos tarihine kadar transferlerin bitirilmesini istedi.
1595855160289.webp

Ahahhaha galatasaray avrupaya gidemezse falcaoyi birakirlar muhabbeti yapıyorlar. Hemen alin hemen

Yeni ferdi elmas hayırlı olsun diyelim

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kampa alinacak alt yapidan butun oyuncular 5 yillik sozlesme imzalasin. Sonra yok benim kontratim 1 yil kaldi yok benim serbest kalma maddem var beni bilmeme hangi avrupa kulübü istiyor hos olmuyor. Ozani hala unutmadik, bu kulup sizi yetistiriyor oynatiyor 1 dk satiyorsunuz.

‪Bu arada Emre’nin dönmek için mesaj yolladığını ilk olarak yazan olarak son durumdan da haber edelim: ‬
Fatih Terim, oyuncuya: “Bekle, net kararımızı yakında vereceğiz” ifadesini kullandı. ‬
Zenit kulübü, Mensah için Kayserispor’a yaklaşık 4 milyon euroluk resmi bir teklif sundu. ‬ (Nexus Sport)

‪Bu arada Emre’nin dönmek için mesaj yolladığını ilk olarak yazan olarak son durumdan da haber edelim: ‬
Fatih Terim, oyuncuya: “Bekle, net kararımızı yakında vereceğiz” ifadesini kullandı. ‬
Zenit kulübü, Mensah için Kayserispor’a yaklaşık 4 milyon euroluk resmi bir teklif sundu. ‬ (Nexus Sport)
Doğruysa mensahın yolu açik olsun.bu ligde 4 milyon kimsede yok şuan ki o parayi vermek kerizlik olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt