- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Oblak
James Rudiger Koulibaly Alonso
Kante Jorginho
Ziyech Havertz Pulusic
Werner
Seneye 93 pts ile Premier Lig şampiyonu olacak kadro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oblak
Kante Jorginho
Ziyech Havertz Pulusic
Werner
Oblaki yalanlamislar. Onun yerine Onana diyorlardi.
ne almanligini ne zenciligini kullanabiliyo tam bi lessss
Koulibaly transferi için sanırım İngiltere'de ismi anılmayan takım kalmadı ManCity ManU Chelsea Liverpool hepsiyle tek tek yazıldıOblak
Kante Jorginho
Ziyech Havertz Pulusic
Werner
lovren zenite mi gitmis
bu mali ece yuzunden adama saapiyolardi bana kalirsa gayet iyi bi dc idi gunah kecisi ilan edilmis taam hata yapiyo arada da her boku buna atiyolardi van dijk falan golu yedirir el kol yapar buna it
bize gelmesini isterdim duran toplarda da yirtici bi hirvat
ali eceyi izleyen kaldi mi bu arada![]()
garibim cafer bi önceki senenin kurbanı oldu. çok umutluydu herkes yazık oldu
sergenden sonraki en yetenekli 10 no altan midir abi 2000sgaribim cafer bi önceki senenin kurbanı oldu. çok umutluydu herkes yazık oldu
edit. gerçi 2005 2006 dan bahsediyormussun gibi konustum
bırak şimdi bunları cesaretin varsa gerçekten bi lazsan ets de çık karşıma tırlarımızı kapıştırak saat 21:00 dasergenden sonraki en yetenekli 10 no altan midir abi 2000s
abi laz diilim ki ben oyun pcde yok indirmeye başlasam yetismez 1-2 gun sonra yapsak olur mu bu arada calais duisburg arasi kapisacagiz herkes izlicek bizi !!bırak şimdi bunları cesaretin varsa gerçekten bi lazsan ets de çık karşıma tırlarımızı kapıştırak saat 21:00 da
kaç bakalım :falcao:abi laz diilim ki ben oyun pcde yok indirmeye başlasam yetismez 1-2 gun sonra yapsak olur mu bu arada calais duisburg arasi kapisacagiz herkes izlicek bizi !!
Oblak
Kante Jorginho
Ziyech Havertz Pulusic
Werner