Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pcEc9Yg.png
teşekkürler iyi kaynak oldu bizlere
emre çolak biz bile sahte hesapla takip ediyoruz hiç mii akıl yok

Beyler Sağ Açıka da bir Şutör Kanat aldık mı Sollu - Sağlı Bombalarız Şutları, Golleri...

En güzel özelliği ise Uzaktan Şut Kabiliyeti

Şutör Kanatları nadir gören bir takım olarak bu transfere bu konudan dolayı çok sevindim.
En azından ara sıra ceza sahasının yakınından bir sürpriz Şut denemelerini izleyebilicegiz.

Transfer Istihbarat Şefi

Omar__Kaan__Marcao_Caner
___________DMC
_____Mensah____Arda
RW_______Falcao_____Emre

Transfer Istihbarat Şefi

Tuttomercatoweb'in haberine göre Galatasaray, 9 yıllık aranın ardından Arda Turan'a resmi imzayı kısa süre içerisinde attıracak.

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Arda Turan'ın ardından Galatasaray'ın bir diğer imzası Omar Elabdellaoui ile olacak. Cimbom, Norveçli oyuncuyu kısa süre içerisinde resmi olarak kadrosuna katacak.

DEĞER 10 MİLYON EURO

Öte yandan Galatasaray'ın bedelsiz kadrosuna katacağı Omar Elabdellaoui'nin değeri yaklaşık 10 milyon euro olarak tahmin ediliyor.
0x0-1595852329602.webp

Transfer Istihbarat Şefi[/B][/b]

Gelecek sezon için kanat transferi olarak Junior Fernandes ile anlaşan Başakşehir, Henry Onyekuru’yu da istiyor.
İlerleyen günlerde oyuncu ve kulübü ile görüşülecek, henüz bir görüşme olmadı. (Nexus Sport)

Falcao ‘nun eşi hamile Türkiye ‘de doğum yapacak gideceğini düşünmüyorum.
Belhanda ve Feghouli ‘nin Antalya maçında oyundan çıkmasını veda msj olarak algıladım.
Arda transferi bitti , Caner daha bitmedi.
Emre Çolak’ın İnstagram takipleri tepki çekiyor.
[@nevzatdindar]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tepki takipleri için değil bizzat şahsi için

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt