- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Videoya göre fena değil ama sürekli takip edenlere sormak lazım videolar yanıltıcı olabiliyor.
Defansı nasıl o da önemli bu da ileri gidip dönmeyenlerden ise sıkıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunan ligi bizim 1. lig ayarında ondan fazla beklentim yok.Videoya göre fena değil ama sürekli takip edenlere sormak lazım videolar yanıltıcı olabiliyor.
Defansı nasıl o da önemli bu da ileri gidip dönmeyenlerden ise sıkıntı
Oğuz Altay :"Younes Belhanda, kendisini isteyen takımlardan 6,5 - 7 milyon euro maaş talep ediyor."
Kerem Aktürkoğlu'nu eski hocası Mustafa Sarıgül: "Kerem, Ribery ve Onyekuru tarzında bir futbolcu." (Radyo Gol)
ha
Kerem Aktürkoğlu'nu eski hocası Mustafa Sarıgül: "Kerem, Ribery ve Onyekuru tarzında bir futbolcu." (Radyo Gol)
ha
aytaç kargoda bekliyodur bile abi şak diye gelecek malesefBir yandan da korkuyorum bunun alternatifi Aytaç ise diye.
Yunan ligi bizim 1. lig ayarında ondan fazla beklentim yok.
Bence biz bizim ligi cok buyutuyoruzNasil yaw bakasetas siopis kitsui alayi iyi herifler onceden boy gostermis gekas ve grek liginden gelmese de orda harmab olmus txavelas da cabasi
yabancı sınırı hkNasil yaw bakasetas siopis kitsui alayi iyi herifler onceden boy gostermis gekas ve grek liginden gelmese de orda harmab olmus txavelas da cabasi
Bir ön protokole bakar. Almak istiyorsak keseyi Kaan için açacağız maaş konusunda. Semih'e ve Emre'ye değil...6m veririz![]()