Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan ayhan gelirse on libero olmasini isterim. Defans olarak savruk goruyorum kendisini. Cok tezcanli bir arkadas. Teknigi fena degil. Duran toplarda etkili. Frikikte kullanabiliyor bu iyi
bi anda dcyi bırakıp ileri koşacak gibi tavırlar sergiliyor maçlarda haklısın, zaten ben hala şaşıyorum bunun dcde oynamasına savunma ortasahalarından idi sağ bek de oynadı aynı ozan gibi bi şeydi aslında mevkisel olarak ama dc oynuyo bayadır

Mert Günok: "Çocukluğumdan beri hayalim Premier League'di; kısmet... Ben, gençlik yıllarımda Van Der Sar'ı çok izlerdim. 33 yaşında Manchester United'a transfer olduğunu düşünürsek, benim için de bu hayal belki bir gün gerçekleşebilir."

Chelsea'ye yakisir. En az 3 sene rahat oynar. Atletico Oblak'i birakmiyor, balon Kepa mepa ile ugrasmak yerine Mert'i alirim. Onana'nin adi geciyor ama Mert daha iyi bir kaleci.

Ugurcan net kepadan daha iyi

bilbao tarihi kazik sokmus 80m euro

bi anda dcyi bırakıp ileri koşacak gibi tavırlar sergiliyor maçlarda haklısın, zaten ben hala şaşıyorum bunun dcde oynamasına savunma ortasahalarından idi sağ bek de oynadı aynı ozan gibi bi şeydi aslında mevkisel olarak ama dc oynuyo bayadır
Hemen atliyor toplara bu riskli hareketleri bizde de yapar. Adamda refleks bu. Sonra herkes sover burda adama. On liberoda aciklari kapatir en azindan ozguvenli olur arkasinda defans varken

.
ilber-ortayli_16_9_1548880465.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Mert Günok: "Çocukluğumdan beri hayalim Premier League'di; kısmet... Ben, gençlik yıllarımda Van Der Sar'ı çok izlerdim. 33 yaşında Manchester United'a transfer olduğunu düşünürsek, benim için de bu hayal belki bir gün gerçekleşebilir."

Chelsea'ye yakisir. En az 3 sene rahat oynar. Atletico Oblak'i birakmiyor, balon Kepa mepa ile ugrasmak yerine Mert'i alirim. Onana'nin adi geciyor ama Mert daha iyi bir kaleci.
ugurcan orda kolay kolay yapamaz şu hali ile ama mert yapar çünkü günümüz futbolunda kalecinin refleksi kadar ayağının da iyi olması gerekiyor ve mertin ayağı, topu oyuna sokusu gercekten bizim ligin çok üstünde

Kasada nakit olmadığı için Kaan'ın parasını ödemek baya zor eğer sponsorlar direkt olarak parayı yatırdılarsa anca öyle alabiliriz. Sıkıntı ffp değil nakit durumu.

Süleyman Rodop

Şu an Falcao konusunda bir gelişme bulunmuyor. Ancak daha önce de söylemiştim Falcao karekterindeki futbolcular istenmedikleri yerde durmazlar. Çünkü onlar Dünya yıldızıdır.

Gidiyo

Suana kadar anlasitigmiz kerem akturkoglu emre kilinc ve ardayi niye aciklamiyoruz? Biraz hizli olalim yok o geldi gelecek derken kamp her zaman eksik oluyor

Hasan
Türkiye Bayrağı
@hsnyldrm1979

·
1d

"Gazeteci Hamoud Al-Qahtani

Yangın

Yangın

Kaynaklarım, oyunun sona ermek üzere olduğunu ve oyuncunun (Maicon'un) yakında geri döneceğini söylüyor

Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz

"
Tweeti Alıntıla

Iw-38CqQ_normal.jpg

أخبار الكرة

@hsetzlernews
· 1 sa
الإعلامي #حمود_القحطاني

Yangın

Yangın

مصادري تقول مسرحية #مايكون على وشك الأنتهاء واللاعب سيعود قريباً

Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz

#النصر #الهلال

Mavi kalp

@hamoud_1010

Anladığım kadarıyla Al Nassr yeni yabancı kurulunu falanda kullanarak bedavaya almak için rest çekti. Bunun üstüne bizde devam edecek liglerine istinaden onlara rest çekip Maicon'u geri çağırdık. Bakalım Al Nasr taraftarları çok beğeniyor onun haricinde orada da iyi performans gösterdi o takım olmazsa bile oralarda başka bir takıma gider bence piyasası vardır Maicon'un orada.

Tea covid oncesi birinden mertin plye gidecegne dair bir istihbarat almis idim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt