Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suana kadar anlasitigmiz kerem akturkoglu emre kilinc ve ardayi niye aciklamiyoruz? Biraz hizli olalim yok o geldi gelecek derken kamp her zaman eksik oluyor
Dur bakalım önce hazırlık kampı başlasın, sonra ikinci kampa açıklarız. Daha çok erken.

Hasan

Türkiye Bayrağı

@hsnyldrm1979

·
3d

@hsnyldrm1979
adlı kişiye yanıt olarak
Bahsettiğim iddialardan birisi. Bir ümit bedava almayı umuyorlar. "Maicon şunları söylüyor: Şu anda bulunduğum kulübün yabancı hakkı dolu, ne olacağını bilmiyorum. Ama inanıyorum ki kulüp sözleşmemi feshedecek ve olabildiğince kısa sürede geri döneceğim."
Tweeti Alıntıla

DgLbPGpC_normal.jpg

الحدث النصراوي

@NFCevent
· 4s

🖇

|| مايكون بيريرا مُصرّحًا

🎙

: النّادي الذي انا به حاليًا مُكتمل بـ عدد الأجانب ، لا اعلم ما الذي سيحدث .. لكنّي اعتقد بـ أن النادي سيفسخ عقدي و أتوجه إلى #العالمي بـ أسرع وقت . #النص

Hasan
Türkiye Bayrağı
@hsnyldrm1979

·
3d

@hsnyldrm1979
adlı kişiye yanıt olarak
Bahsettiğim iddialardan birisi. Bir ümit bedava almayı umuyorlar. "Maicon şunları söylüyor: Şu anda bulunduğum kulübün yabancı hakkı dolu, ne olacağını bilmiyorum. Ama inanıyorum ki kulüp sözleşmemi feshedecek ve olabildiğince kısa sürede geri döneceğim."
Tweeti Alıntıla

DgLbPGpC_normal.jpg

الحدث النصراوي

@NFCevent
· 4s

🖇

|| مايكون بيريرا مُصرّحًا

🎙

: النّادي الذي انا به حاليًا مُكتمل بـ عدد الأجانب ، لا اعلم ما الذي سيحدث .. لكنّي اعتقد بـ أن النادي سيفسخ عقدي و أتوجه إلى #العالمي بـ أسرع وقت . #النص
Beklesinler beklesinler feshederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt